2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
I ikizcan2016 nerdesin yavrum sesin çıkmadı bugün?

cordeliac misafirin gitmedi miydi kuzum senin? Yation film izlion di mi paso???

Misafirim yok ki. Arada giden gelen oluyor öyle. Ruh emiciileeer. Film izliyorum arada birşeyler okuyorum. Hâlâ yatış pozisyonu. Bugün veledi biraz daha yukarıda hissedip sevindirik oldum.

Misafirim yok ki. Arada giden gelen oluyor öyle. Ruh emiciileeer. Film izliyorum arada birşeyler okuyorum. Hâlâ yatış pozisyonu. Bugün veledi biraz daha yukarıda hissedip sevindirik oldum.
Oh iyi haber :) yükselsin Cihan oğlan çıksın yukarı. Ayağının altına destek koyuyon di mi?

Kızlar yaa üzerimde acayip bi tembellik var. Herkes bebeğe birseyler alıyor ben daha başlayamadım alışverişe. Bebek konusunda biraz pimpirikliyim sanırım. Herseyi iyice arastırayım en iyisini alayım istiyorum. Ama arastırmaya da vakit ayıramıyorum. Öyle olunca da hiç bişey alamadım. Başkası alınca da kullanmayacakmışım gibi geliyor. Gecen kayınvalidem hastane çıkışı filan bişeyler alırım dedi. Ben hemen ben alırım onları sen uğrasma filan dedim aldıklarını beğenmem diye. Ne yapsam nerden başlasam? Bir sürü alınacak şey var.

Bak bu da mantıklı. Şöyle hanım hanım cici bir anne olsak bahaneyle :) hem erkeksi kaba yonlerimiz de biraz yumuşamış olur akıl akıldan üstündür diye boşuna dememiş atalar...
bugzacim, klasik muzik tavsiyesinin nedeni cocuk klasik muzigi sevsinden ziyade cocuga daha sakin bir ortam hazirlanmasi icin. benim muzik kulagim hic yoktur ama ornegin rockda baslar filan patladigindan bebek ozellikle karinda bu titresimleri hissediyor ve bu da bir nevi bizim bir anda cok yuksek ses maruz kalmamiz gibi oluyor. ornegin klasik muziktede yanlis hatirlamiyorsam bach tavsiye etmiyorlar. vivaldi strauss filan. ha ben dinledim mi hayir ama ozellikle dogum sonrasi ilk 3 ayda cocugun sakinlesmesi icin faydaliymis. zaten belli bir noktadan sonra cocuk bizim sevdiklerimize alisacak -ki alisin. bu ara jazda yine tavsiye ediliyor.

ek olarak: benim kayinvalidem klasik muzik hastasi, surekli konserlere filan gider benim esim main streamci ama inanilmaz iyi bir kulagi var. dusuncem o ki cocukluktan almis olmali bunu.

Kizlar basima agri girdi yattim uzandim biraz
Sonra tansiyonuu olctum 14 e 13 cikti int baktim bu ölcum yanlis olabilir mi

Çok sevindim umarım yukarılara doğru tırmanışı devam eder :)

Bu arada senin plesanta tam olarak nerde duruyo bişey dedi mi doktor? Benimki de önde duruyo ama doktor aşağıda değil sadece göbeğin ön duvarına doğru dedi. Herhangi bir risk yok dedi. Yine de azcık kafama takılmadı değil. Telaş yapmayım diye öyle söylemiş olabilir mi ki?

gercekten bir misafir sevici "ruh emicileeeer"
ya cordi ayiptir sormasi da sen bildigim kadariyla orali degildin, kim gelip gidiyor ya bu kadar?
misafir guzel severim de kim temizlecek evi ya! benim evimi b.k goturuyor. 1,5 ay sonra kismetse tasinacagim acaba o surede pislikten olmeden yasayabilir miyiiim?

Nerelerdesin sen yaa az önce senin natursutten için biri geldi topiğe site bilgisi verdi kızı banlamışlar

Valla Can'ım 17. Haftada kaçtı bilmiyorum ki benim oğlan 19. Haftada 420 ydi onu biliyorum ama. Doktor normal dediyse normaldir tatlim. Kebap ağır gelmiştir muhtemelen yoksa zehirlensen kusmana engel olamazsın

Evet canım baktım 17-18 de 150 gramdan 19-20 de 450 ye fırlıyorlarmış.

Valla iyi kustum canım

10 dk bekleyip tekrar yapicam cnm bas agrisi alnimda baski var gozlerimde agrilik var goz kapaklarimda şimdilik
Çok geçmiş olsun canım. Tansiyon işlerinden çok iyi anlamıyorum ama 14 lerden yukarısı gebelikte pek iyi değil sanırım. Ben de her gün evde ölçüyorum 10-6 civarlarında çıkıyor. Senin büyük 14 küçük 13 değil mi? İki değerin birbirine bu kadar yakın olması mümkün mü? Yanlış ölçmüş alet sanki

Evet o sekilde çıktı butyk 14 kucuk 13 nabiz 74 banada saçma gledi anlamadigim halde 10 dk bekleyip olcecem tekrardan

Nerelerdesin sen yaa az önce senin natursutten için biri geldi topiğe site bilgisi verdi kızı banlamışlar
Gazeteden haber linki veremiyorum ben ondan mı ki acaba? Linki yapistiriyorum ama mesaj paylaşılırken kadınlar kulübü portal sayfasının linki çıkıyor.

B bugza
nmine
cordeliac
burdayim kizlar, 2 gundur fazla giremedim misafir vardi annemlerde.. girip arada okudum ama bisey yazamadim..
iyiyim iyiyimm, bi yaramazlik yok cok sukur, hersey yolunda :)
cumartesi muayene var onu bekliyorum heyecanla :))
sacimi boyattim bu aksam, feci kazik yedim, şoku anca atlattim, telefonu elime yeni alabildim :))
sizler nasilsiniz?

Doktorlar genel olarak bu görüşte.
Bu yeni gittiğim doktorda her ay bir kilo alarak ilerlemesini normal görüyoruz yani 10 kilo gibi bir şey dedi.

Bir de vücut kitle indeksime baktı benim.
Ona göre bundan sonra şu kadar kilo alsan diye yönlendiriyor. Azı zararlı çocuk doğduktan sonra aşırı zayıf olmamak gerek güçten düşeriz,çok kilo alsakta hem hamilelik süreci sıkıntı,hem doğum sonrası kilolar başa bela

Kilolu hamile kalanlar için daha az kilo alımı söyleniyor tam bilmiyorum.

Çok zayıf kalanlar 15 e kadar normal kilolular 12 sanırım tüm kaynaklarda.

9-4. 10-5 de benim bugünlerde
Nabzımı biraz yüksekti bugün 100e çıkmış. 80lerde hep. Siz de parmak uclarinizda, sakaklarda, karninizda falan hissedip musunuz kalp atisinizi?

Kitle endeksine Gore 7-11 kilo almam gerekir benim. Kilolu sinifindayim çünkü.

Gazeteden haber linki veremiyorum ben ondan mı ki acaba? Linki yapistiriyorum ama mesaj paylaşılırken kadınlar kulübü portal sayfasının linki çıkıyor.
Anaa ondan mı acaba? E ben arada marka adı falan çok kullanıyorum birgün beni de banlanmış görmezsiniz inş :)

9-4. 10-5 de benim bugünlerde
Nabzımı biraz yüksekti bugün 100e çıkmış. 80lerde hep. Siz de parmak uclarinizda, sakaklarda, karninizda falan hissedip musunuz kalp atisinizi?

nabzin 100 u gecerse haberim olsun demisti benim dr canim, doktoruna bi soyle istersen..
benim 95-96 ya cikti max.. takipteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…