Ölçüm yapmadan önce aşırı bi hareket falan mı yaptın acaba? Benim genelde 75 civarı seyrediyor ama mesela mutfakta bi iş falan yapıp gelip ölçersem 85 lerde seyrediyor hemen. Kalp atışımı da merdiven çıkarsam, ev işi yaparsam falan duyuyorum bazen ama o da göğüs kafesimde.9-4. 10-5 de benim bugünlerde
Nabzımı biraz yüksekti bugün 100e çıkmış. 80lerde hep. Siz de parmak uclarinizda, sakaklarda, karninizda falan hissedip musunuz kalp atisinizi?
B bugza
nmine
cordeliac
burdayim kizlar, 2 gundur fazla giremedim misafir vardi annemlerde.. girip arada okudum ama bisey yazamadim..
iyiyim iyiyimm, bi yaramazlik yok cok sukur, hersey yolunda :)
cumartesi muayene var onu bekliyorum heyecanla :))
sacimi boyattim bu aksam, feci kazik yedim, şoku anca atlattim, telefonu elime yeni alabildim :))
sizler nasilsiniz?
Uyudum da geçti sonra. Okuldan gelince öyle olctumdu.nabzin 100 u gecerse haberim olsun demisti benim dr canim, doktoruna bi soyle istersen..
benim 95-96 ya cikti max.. takipteyim..
Yok ben nabzımı dusuk olsa bile hissediyorum. Damarlar genişlio denilio ya ondandir dedim kendime. Mesela şimdi yatayimn elimi başımın altına diğerini de karnıma koyayim ikisinde de kalp atışını duyuyorum.Ölçüm yapmadan önce aşırı bi hareket falan mı yaptın acaba? Benim genelde 75 civarı seyrediyor ama mesela mutfakta bi iş falan yapıp gelip ölçersem 85 lerde seyrediyor hemen. Kalp atışımı da merdiven çıkarsam, ev işi yaparsam falan duyuyorum bazen ama o da göğüs kafesimde.
Nerelerdesin sen yaa az önce senin natursutten için biri geldi topiğe site bilgisi verdi kızı banlamışlar
İyi geceler hatunlar benimde misafirim vardı akşam ne yazmışınız öyle okuyamadım valla çok geldi gözüme... @ikizcan2016 hoşgeldin canım 2 gündür yazmayınca bi korku oldu
Ay sen mi kaydırdın ayağınıBen kib'ledim. Reklam için geldiği belliydi. O yüzden. İlk defa bu topikte birini kib'ledim. Reklam yassah. Gelmiş profilime de mesaj atmış aynısını.
hosgeldin sekerim. sevindim sorun olmamasına, ee bari saçın güzel olmuştum umarım, gidene çok da şeey yapmamak lazım artık. Bi ara yollarsın fotosunu :)
ben de bugün eczaneden önerdiğin şeker ölçme cihazını almaya gittim. 190tl didi. Baska bi marka daha söyledi, daha ucuz dedi o da 80TL dedi. ilk duyaydım 190 diye ok derdim, alırdım da , kazıklanıyormuşum gibi geldi, almadım. acaba senin dediğin fiyatlar tedarikçi fiyatı olabilir mi?
Kız buna göre benim oğlan bana benziyor kisa ve şişko :))) senin boy kaç? Kilo kaç?
Ben 160- 74 kg
Babası 177-76 kg
Siz nasılsınız? Daha uzun ve zayıf misiniz bizden?
yok daha neler artik!!
190 tl accu-chek performa olani.. active oyle degil, e gelisi olsun 40, satisi da 60 olsun, 70 olsun.. kufredesim geldi birden :))
zam bile gelse kurtarmiyo..
dur bak gitti gidiyorda bile var, 64 tl..
Ikı cm ıçın kısa 17 gr içinde şişko yaptın deniz i ya doğsun yetiştırıcem hemenKız buna göre benim oğlan bana benziyor kisa ve şişko :))) senin boy kaç? Kilo kaç?
Ben 160- 74 kg
Babası 177-76 kg
Siz nasılsınız? Daha uzun ve zayıf misiniz bizden?
Ay sen mi kaydırdın ayağınıbende şüphelendim yazdığı diğer mesajlara baktım 5 mesaj yazmış toplamda 3 tanesi bu site için. Ama iyi birşeye hizmet etti de gitti bak şimdi alışveriş listene emziği yazınca yanına siteyi de yazar verirsin
gercekten bir misafir sevici "ruh emicileeeer"
ya cordi ayiptir sormasi da sen bildigim kadariyla orali degildin, kim gelip gidiyor ya bu kadar?
misafir guzel severim de kim temizlecek evi ya! benim evimi b.k goturuyor. 1,5 ay sonra kismetse tasinacagim acaba o surede pislikten olmeden yasayabilir miyiiim?
Çok sevindim umarım yukarılara doğru tırmanışı devam eder :)
Bu arada senin plesanta tam olarak nerde duruyo bişey dedi mi doktor? Benimki de önde duruyo ama doktor aşağıda değil sadece göbeğin ön duvarına doğru dedi. Herhangi bir risk yok dedi. Yine de azcık kafama takılmadı değil. Telaş yapmayım diye öyle söylemiş olabilir mi ki?
Kulağımın içinde bı kalbım atıyo bazen9-4. 10-5 de benim bugünlerde
Nabzımı biraz yüksekti bugün 100e çıkmış. 80lerde hep. Siz de parmak uclarinizda, sakaklarda, karninizda falan hissedip musunuz kalp atisinizi?
Oh iyi haber :) yükselsin Cihan oğlan çıksın yukarı. Ayağının altına destek koyuyon di mi?
Bence size öyle geliyorCanim 30-35 lerimizde cok rahat etcez. Okula yollicaz piuvv
Benimde kayınvalidem biz alalım dedi ama siz beğenin biz ödeyelim dedi sağolsun. Sanırım insanlar benden tırsıyor cazgırlık yaparım diyeArkadaşlar siz çocuğunuza beşik-puset gibi büyük hediyeler kabul eder misiniz alacak kişinin beğenisine göre olacak şekilde?
Ben böyle büyük şeylerin çocuk sahibi olacak insanların fikri alınmadan yapılmasına pek hoş bakamıyorum çünkü.
Sabah eşim eve bunun bombasını bırakıp gitti.Şu geçenlerde çocuğunu kucaklar gezmeye götürürüm diyenler "çocuğun beşiğini biz alacağız. Aaa olmaz, ölümüzü görün. " tarzı bir muhabbete girmişler eşimle. Hayır korkuyorum yarın çocuğumuzu evlatlık da isteyecek bunlar. :/
Sinirlerim hiç iyi değil zaten bu aralar hormonlar yüzünden. Böyle olunca iyice psikoya bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?