• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Toxo negatif yani bagisuk degilsin..digerleri bagisiksin..toxo kedi kakasi ile bulasiyor
.kedilerden uzak dur onlar tasiyicidir..toprak ellem sonrasi ve yesillik yikana sonrasi elleerini bol. Sabun ile yika..simdi kan verdim sonucunu bekliyorim..kanamam var hayirlisi allhatan

geçmiş olsun canım Allah korktuklarımıza uğratmasın, bişeycikler olmaz inşallah:dua:

la rosa la rosa canim benim dongum 32 33 gün. Bebeklerimin kesesini hep 6+0 ,kalp atışlarını da 8+0 da gördüm. Birincisi doğurdum elhamdulillah hiç bir sıkıntısı olmadı. Herkesin döngüsü farklı ama hesaplama herkese aynı yapılıyor. Artı hemen söyle olmazsa böyle cart curt soylemezseler olmuyor.sen içini ferah tut.

kızlar doktora gittim çok şükür her şey yolunda 9 haftalık olmuş içim çoook rahatladı şükür Rabbime:anne:dua eden herkese çok teşekkürler:KK19:doktora dedim ben hiç bir şey hissetmiyorum bulantı kusma koku hassasiyeti yok, öncekinde doğurana kadar kusmuştum da... şimdiye kadar olmadıysa artık olmaz dedi:KK14: bir aksilik olmazsa nasibimde varsa 12 Ocakta kuzum kucağımda:21:

kızlar doktora gittim çok şükür her şey yolunda 9 haftalık olmuş içim çoook rahatladı şükür Rabbime:anne:dua eden herkese çok teşekkürler:KK19:doktora dedim ben hiç bir şey hissetmiyorum bulantı kusma koku hassasiyeti yok, öncekinde doğurana kadar kusmuştum da... şimdiye kadar olmadıysa artık olmaz dedi:KK14: bir aksilik olmazsa nasibimde varsa 12 Ocakta kuzum kucağımda:21:
Canım çok sevındım. Gözünaydın.

Kalp atışlarınıda duydunmu. İlk çocugun kızmı erkekmi canım

la rosa la rosa canim benim dongum 32 33 gün. Bebeklerimin kesesini hep 6+0 ,kalp atışlarını da 8+0 da gördüm. Birincisi doğurdum elhamdulillah hiç bir sıkıntısı olmadı. Herkesin döngüsü farklı ama hesaplama herkese aynı yapılıyor. Artı hemen söyle olmazsa böyle cart curt soylemezseler olmuyor.sen içini ferah tut.

Canım benim de döngüm 30-35 gün, sanırım aynı durum bende de var. İnşallah benim de sonu senin dediğin gibi olumlu olur. Bekleyip görücez inşallah.

Hayırlı olsun canım, valla çok sevindim. Darısı başımıza :anne:

:halay: anam bendensin bende de hiç bir belirti yok ve gözün aydın canımcım hayırlı hamişliklerin olur inşallah:anneadayı:

Back
X