Gözünaydın canımevett tatlımm miğdem kazındığı an bişeyler atıyorum ağzıma sonra geçiyor. şükür beni kusmalar azaldı Premesis diye bir ilaç var o iyi gelmeye başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canımevett tatlımm miğdem kazındığı an bişeyler atıyorum ağzıma sonra geçiyor. şükür beni kusmalar azaldı Premesis diye bir ilaç var o iyi gelmeye başladı
aynı bendeAç kalınca benim midem çok fena bulanıyor kızlar. Sizdede oluyormu
düşünme düşünürsen ağlarsın☺Bunu okurken de gözlerim doldu, neyse yaa daha çooook var :))
Aslında şimdiye kadar hiç haksızlık mi ediyorum hissi oluşmamıştı ben tek çocuğum anne olarak oğluma verebileceğim en güzel şey kardeş diye düşünüyorum. Öyle canlı bi an görünce bi tuhaf oldum. Tüm eslere göre birsürü olsunlar demek ki,benimki ucuncunun planlarını yapmaya başladı benden bu kadar diyorum :))
Oyyy yengeç burcu mu, benim hamile halim yengeclerin normal hali gibi oluyo. Hamile bi yengeç düşünemiyorum :))
Bence çok önemli rahim toplanması. Hele perine sıkılaştırmak daha da önemli. Kocalarının yercekimsiz uzayda hissetmesiniDogum sonrasi da dedigin gibi rahip toplanmasi icin kurslar oluyor ama bu kurslara katilanlar tabi ki de yabancılar bizler gitmiyoruz iste :)
Tavuk niye yasak? Bana elimdeki dondurma :)) yasak meselaTavuk suyu demisken drum bana tawuguda yasakladi ee suyudu yasaktirsizde de warmi yasakli liste
![]()
Hay klavyeye tukureyim!!! Yaşamıyorum bu alette!!! YazamiyorumBence çok önemli rahim toplanması. Hele perine sıkılaştırmak daha da önemli. Kocalarının yercekimsiz uzayda hissetmesini![]()
çok şükür 8. haftada bulantılarım kayboldu. açken işte biraz yokluyor hemen bişiler atıştırıyorum onun dışında baş dönmesi var birde kocaman göbek zaten var olan birşeydi şimdi patlamaya hazır halde :)))Aslında iyi geciyo da aşırı halsizlik var mide bulantıları azaldı senin nasıl geciyo :)
Aynen benimde çok büyük karnım bebekten değil heralde gazdır bnceçok şükür 8. haftada bulantılarım kayboldu. açken işte biraz yokluyor hemen bişiler atıştırıyorum onun dışında baş dönmesi var birde kocaman göbek zaten var olan birşeydi şimdi patlamaya hazır halde :)))
dün de sümüksü kahverengiydi bugünkü de öyle canım bunu da kaybedersen daha bebek yapamam heralde tek çocukla kalırımİlk kez mi geliyor canim? Eger icin rahat edecekse, acile git. Acillerde de usg oluyor genelde.
evde var progestan leke gibi de değil aslında sıvı değil çünkü yapışkan kahverengi bişey östrojen arttığından diyor internette ama son kritik haftadayım 10. haftayı atlatsaydım hayırlısıyla artarsa yarın gideyim acile kasıklarımda da batma ve ağrı var adet sancısı gibiSakın aksatma lekelenmen artarsa acile git artmazsa pazartesi muayeneye git ultrason bakarlar progestan verirler tahminim
Temmuzda 33 olacağımYas kac canım
Hamile yengeç benim işte. Ama normalde duygusalımdır hamilelikte tavan yapmadı. Yada yaptı farkında değilim. Sağolsun çok anlayışlı bir eşim var. Ne desem ne yapsam alttan alıyor. Hepsi hamilelik psikolojisi diyor.Bunu de gözlerim doldu, neyse yaa daha çooook var :))
Aslında şimdiye kadar hiç haksızlık mi ediyorum hissi oluşmamıştı ben tek çocuğum anne olarak oğluma verebileceğim en güzel şey kardeş diye düşünüyorum. Öyle canlı bi an görünce bi tuhaf oldum. Tüm eslere göre birsürü olsunlar demek ki,benimki ucuncunun planlarını yapmaya başladı benden bu kadar diyorum :))
Oyyy yengeç burcu mu, benim hamile halim yengeclerin normal hali gibi oluyo. Hamile bi yengeç düşünemiyorum :))
Adet döngüsünde misin ? Benim de iki gündür kahverengimsi akintim var ama adet döngüm olduğu için paniklemedimevde var progestan leke gibi de değil aslında sıvı değil çünkü yapışkan kahverengi bişey östrojen arttığından diyor internette ama son kritik haftadayım 10. haftayı atlatsaydım hayırlısıyla artarsa yarın gideyim acile kasıklarımda da batma ve ağrı var adet sancısı gibi
ben ikili tarama yaptırmaya bilirim bilemiyorum. Doktorla konuşucam. Nasılsa her durumda doğacak Bebek benimle olacak herşekilde o benim meleğim olacak![]()
temmuzun kacı ben 19 temmuz 34 olacağımHamile yengeç benim işte. Ama normalde duygusalımdır hamilelikte tavan yapmadı. Yada yaptı farkında değilim. Sağolsun çok anlayışlı bir eşim var. Ne desem ne yapsam alttan alıyor. Hepsi hamilelik psikolojisi diyor.![]()
bana yasak yok ama tavuktan tiksiniyorum hastayken bol limonlu karabiberli suyunu icmek zorunda kaldımTavuk suyu demisken drum bana tawuguda yasakladi ee suyudu yasaktirsizde de warmi yasakli liste
![]()
7 Temmuz canımtemmuzun kacı ben 19 temmuz 34 olacağım
Ayy bende yumurta ve cevizden tiksindim. İkisinide tatlı pasta börekte yiyorum sadece. Süt de içemiyorum. Paso sıcakla ayran içiyorum. Dolaba bir sürahi ayran hazırlıyorum gidip gelip içiyorum. Hele bugün neydi o sıcakbana yasak yok ama tavuktan tiksiniyorum hastayken bol limonlu karabiberli suyunu icmek zorunda kaldım