2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
C candy1907 , cordeliac cordeliac , Sabirsiz61 Sabirsiz61 cicilerinizi gule gule kullanın ben de pek birşey almadım henuz nereden başlasam onu da bılemıyorum :KK51: park yatak ablamın çocuğunun vardı o bıze verdı neyse kı yatak araştırmayacağım :anneadayı:

[QUOTE="cordeliac çok seker seylermıs aldıkların lili kim çok merak ettım araştırmam lazım:KK9:

derinn83 derinn83 hastane çıkışını ınstagramdan mı aldınız bu tarz ben de begendım ama kumaşından emın olamadıgım ıcın alamadım pamuklu kumassa aldıgınız yerı yazarsanız sevınırım

yemek konusunda dıkkatlı annelerımız var ne guzel ,ben sabah patates kızartması iki dilim ekmek yedim birazdan meyve yicem :KK23:

geldim doktordan, canim cok sikildi :KK43:
amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..

C candy1907 , cordeliac cordeliac , Sabirsiz61 Sabirsiz61 cicilerinizi gule gule kullanın ben de pek birşey almadım henuz nereden başlasam onu da bılemıyorum :KK51: park yatak ablamın çocuğunun vardı o bıze verdı neyse kı yatak araştırmayacağım :anneadayı:

[QUOTE="cordeliac çok seker seylermıs aldıkların lili kim çok merak ettım araştırmam lazım:KK9:

derinn83 derinn83 hastane çıkışını ınstagramdan mı aldınız bu tarz ben de begendım ama kumaşından emın olamadıgım ıcın alamadım pamuklu kumassa aldıgınız yerı yazarsanız sevınırım

yemek konusunda dıkkatlı annelerımız var ne guzel ,ben sabah patates kızartması iki dilim ekmek yedim birazdan meyve yicem :KK23:
Yok canım instagram kullanmıyorum. İstanbul'da Aqua Florya avm den aldım. Mağazanın adı Royal Bebe, takımın markası ise Mini Ropa. Kumaşı tulumun etiketinde %100 cotton yazıyor, kutusunda da doğal pamuk ipliği ile sanforize edildi çıtçıtları da Avrupa Freenckeldir yazıyo canım. Bu terimlerden çok anlamıyorum ama elimle tuttuğumda pammık gibim bi kumaş :)

Kız aldıklarınızı gösterin de fikrimiz olsun :)
image.webp işte dun ki durumum

amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..
İkizcan cok gecmiş olsun sıkma canını. İnşallah atlatacağız bu günleri. Sağlıkla bebişlerine kavuşacaksın inş. Belki düzelir kendiliğinden, düzelmezse de çözümü varmış neyse ki. Allah dermansız dert vermesin.

Canım çok geçmiş olsun neden sıvı fazlalığı oluyormus peki birşey dedi mi doktor? Sonuçta sen nifty testine kadar herşeyi yaptırdın bebeklerdeki herhangi bir anamoli buna sebep oluyor olamaz. Enfeksiyonlarla ilgili testlerinde yapıldı temiz çıktılar. Bebekler sıvıyı mı yutamıyor acaba diycem ama yutma bozukluğu olsa oda nifty de çıkardı herhalde. Şeker hastalarında görülebiliyor, acaba gebelik şekerin mi var şeker takibi yapmış mıydın canım?

Guzelmis bu daha kullanisli gibi. Ben ilk etapta bambu besik sonrasi icin park yatak kullanacagim nasipse. Park yataklar daha mantikli geliyor bana saga solada gittigimiz icin en azindan onuda pesimize cekeriz :)
Aslında biz de park yatakları arastırdık. Hatta bu markanın da 70×110 park yatağı var ama bu beğendiğimizden hiç bi farkı yok. Sadece bu 20 cm daha uzun. Bu yatak da tekerlekli ve katlanabilir özellikli. Katlanınca baya az yer tutuyo. Malzemesi ahsap olduğundan diğer park yataklardan daha ağırdır tabi ama eşim taşır gerekirse de.

Ikizcancm neden artarmış canım bellı bı sebebı varmıymış
Inşallah düzelecek bu sure içinde
ıyı haberler alacaksın inan

Yeme yeme sonra uzuleceksin bir bakmissin is isten gecmis ben hamile degilkende ekmek yemiyordum o biraz avantajima. Ve sunuda soyleyeyim aksam yatinca saga sola donemiyordum karnimdan gobegim kasiliyordu 7~8 aylik hamile gibiydim yemegi azaltinca normal ebatina dondu cok rahatladim.
Tamam ya bende dikkat edicem. İlkinde 25 kilo aldım aslında biliyorum başıma geleceği ama 21 hafta bitti daha başladığım kilodayım onun rahatlığı oldu sanırım

ninocin ninocin derinn83 derinn83 calimero17 calimero17

ne biliym nerden cikti bu simdi..
sebebi yok, bisey demedi..
ben biraz uyicam cok kotuyum :KK43:
Tamam canım dinlen sen kafan allak bullak olmuştur şimdi ama kendini iyi hissedince gel dertleşelim biraz. İçine atıp stresini arttırma bebekler hisseder annelerinin üzüldüğünü. Rabbim bunca emeğin sonunda verdi sana onları evelallah kucağına da almayı nasip edicek.

Can'ım benim üzülme bir de şu tarafından bak ya suyun az olsaydı o tehlikeli fazla olunca bi çözümü varmış en azından sıkma canını

Çok sevimli olur ama. Lacivert, kırmızı, beyaz tonlarında bi' rocket alt açma. Bu arada senin için bir sürü uçaklı halı modeli bulmuştum. Çilek`in katalogunu vermişlerdi orada epey ucakli model var. Ama bebek odasında nasıl durur bilemediğim için atmadım daha sana biriktiriyorum. :KK53:
Kesınle çok güzel durur
Halı da uçaklı olursa o uçaklarla 14. Kattan uçurur bızım kı:KK67:
Cokta Hoşuma gıdıyo ama bebek odasından çok sımulatore donucek:KK70:

I ikizcan2016 Can'ım gecmiş olsun. Bildiğim kadarıyla çoklu gebeliklerde karşılaşılan bir durum bu. İlaçla yada sıvı alımıyla da tedavisi oluyor. 30. Haftadan sonra ilaç olmuyor ama ilacın yan etkisi olma ihtimalimden dolayı zaten çoğunlukla amniyosentez yapmayı tercih ediyor doktorlar. Hatta bi kaç sefer bile yapılabiliyor amniyosentez. Tedavisi var üzülme. Sadece sebebini bulun ki dikkat edin çünkü şeker de buna sebep olur tansiyon da. Sadece çoklu gebelikten kaynaklıysa amniyosentez olursun kurtulursun. Sen huzurlu ol sakin ol çok şükür tedavisi var

Ben çok beğendim canım baya araştırdım almayıda düşünüyorum inş
Banada mantıklı geldi kılodan aklıma yattı zaten 18 kılo olana kadar uzun sure gıder
Tabı ıçlerınde tutabılırsek :))

masallahhhh, ohh iyi ki almissin, bosver, gule gule kullan canim..
insan gaza geliyor :)))
gecen bakiym yeni sezon gelmis mi diye mothercare e girdim, sadece bakicaktim, gerisini soylemiym :) bi de midem bulana bulana yani dusun..
bugun detaylimiz var, bakalim bizim kizlar ne alemde, buyuduler mi :))
Ikizcancm su dışında sağlıkları ıyı degıl mı sıkıntı yok bak Allah a şükür başka sıkıntı yok Anladığım kadarıyla evet ınsanın içi bunalıyor haklısın biraz Kafanı topla burda beklıyoruz seni
Allah a şükür Çözümü olan bışey,ınşallah gerek bıle kalmıycak

Back
X