2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar gunaydin

Uyku arkadasi namidiger amigurimi ile ilgili fikirlerinizi ve tavsiyeleriniz varsa onlari da alarak baslayalim bi guzel Sali gunune.

@Dennismasal yavrum kolay gelsin sana.
Kaankubraduran dan aldım canımcım en uygun fıyatı orda buldum,bu arada hastaydım ugrasamadım senınle sende sarı bina varsa bende Bakırköy dekının karşında 30 yıl oturdum:silah:

Eki Görüntüle 1882100

ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)
Ben de eşimin ısrarıyla eve kedi almıştım. Şimdi onsuz düşünemiyorum. Hep bizim oğlanın doğup, onunla oyunlar oynayarak büyüyeceğini hayal ediyoruz.

Kızlar bir kaç gündür acayip midem yanıyor daha doğrusu bogazımda hissediyorum o yanmayı mide yanması öyle mi olur ? bilmiyorum hiç yaşamadığım için .acı ekşi de çok yemiyorum aslında

Eki Görüntüle 1882107 Eki Görüntüle 1882108 Eki Görüntüle 1882109 Eki Görüntüle 1882110 Eki Görüntüle 1882111 Eki Görüntüle 1882112 Aldıklarım bunlar Canım. Tulumlar polar takımlardan biri polar diğer ikisi havlu kumaş. Bakalım bayram sonrasına gelecek heyecan yaptım :) Kostebekpasta Kostebekpasta
poposunda ayıcık olanın pembesinide ben aldım tatlımm geldi bile cok cici yaa bir kac parca daha aldım ayni yerden instagramdan tavsiye ederim herkese bende.
hepsi çoook güzel güle güle giysinn

Kızlar bir kaç gündür acayip midem yanıyor daha doğrusu bogazımda hissediyorum o yanmayı mide yanması öyle mi olur ? bilmiyorum hiç yaşamadığım için .acı ekşi de çok yemiyorum aslında

reflu olabilir canim, cok kotu olur bilirim..
gaviscon surup kullanabilirsin..

image.webp B bugza cım bugun geldı sıparışlerım bej maymunlar perde tutacağı mavılerde uyku Arkadaşı setı,gerçi en ufak tavşan diş kaşıyıcı

Merhabalar. Acaba aranızda Kraft cruz travel sistem bebek arabasını kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Şuan kampanyada ve bana oldukça kullanışlı geldi.

basedemedik, kiz buluyoruz ciftlesiyorlar, 1 hafta sonra yine ayni.. haftada 1 kari bulamam ki ben ona :))
oyle bi dunya yok :)
8-10 tane bulabildim, hepsiyle de ciftlesti :))
kiz gelmeyince eve isiyordu..
Ayy tam playboy olmuş bu :KK70::KK70:

Kızlar 2 gündür ağrıdan ağlıyordum artık. Sabah dra gittim idrar yolları enfeksyonum çok çok artmış antibiyotik tedavisne başladık. Üriner ultrasona girdim dalakda büyüme olmuş iltihaptan olurmuş. Allahtan paşam çok rahattı ayaklarınıda uzatmış gel keyfim geldi .
Gecmiş olsun canım :/

nur_84 nur_84 iki hamileligimde idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim. Bunda rahatım şükür.asitli içecek,turşu,domates tetikliyor haberin olsun.birde suyu her zamankinden çok içersen rahatlarsın inşallah. Geçmiş olsun bu arada

Ben dışardan bı pogaca yesem bıle oluyo,farklı yağ vs dokunuyo sanırım

Uyku arkadaşı yada uyku nesnesine alistirmanin en kolay yolu,o nesneyi anne bir kaç gün bedeninde tutmaliymis ki kokusu sinsin :anne:

Ayy çok şirinlerr tavşanı da hafif balık etli yapmışlar sanki :KK70:güle güle kullansın bebişin
Sagol canımcım,bu arada maymunlar perde de cook tatlı durdu kesın tavsıye ederım,onlarda oyuncak olarak kullanılıyo

Back
X