2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tuvalete gıdınce aylardır kafam klozetın içinde duruyo nerdeyse :KK70::KK70: ne geldı ne gıttı dıye

Aynen kuzum. Sifonu cekmeden once tuvaletin icindeki sanat eserine bakmak konulu karikaturdeki adama donduk yemin ediyorum. Tuvalet kagidinda parmagini gorup kan sanan kac tane gerizekali vardir acaba? :işsiz:

sarra13 sarra13 stuva'nin tasarimini hic begenmiyorum ben ya. Ayrica butun uzayabilen karyolalar 1+ yas o zamanda dahi sununla kullanilmasi tavsiye ediliyor.
Busunge'nin beyaz serisi de stokta yok zaten. Stoga gelince haber ver kismindan mailini biraksana. Belki talep var diye erken sey ederler. Dort gozle bekliyorum yemin ediyorum. :/

Canım odasını hazırlayacağız,6 ay beşikle bizim yanımızda yatacak.6 aydan sonra beşiği odasına taşıyacağız.odasına alışmasını istiyorum yavaş yavaş,bebek telsizi koyarak odaya alacağım zaten çocuk odasıyla birleşik gibi oda yakın.

Beşiği de iyi bişey alayım istiyorum ikinciye kullanırım diye 2 yaş arayla bir çocuk daha istiyorum.O yüzden kullanışlı olsun diye arayıp taramadayım.Aslında stuvayı bende çok beğenmedim ama beyaz istiyorum aklıma en yatanları not alıyorum çünkü :/ eşim yeni mağaza açılmış siteler tarafına dedi,oraya bakıcaz bayramdan sonra.
Bir arkadaşımda sitelerde buna benzer bir oda yaptırmış memnun olduğunu söylüyor.Daha uyguna gelmiş oldu hem diyor,bulamazsam farklı arayışlara açılacağım artık :/

Bir çok internet sitesinde farklı şeyler denildiği için kafam karıştı. Beni henüz rahatsız etmediği için arada farketmeden uzanıyorum öyle,o yüzden merak ediyorum
sarra13 sarra13 ben doktoruma sormuştum bu durumu. O da sırt üstü yatman sakıncalı olduğunda seni rahatsız eder zaten bunu sen anlarsın dedi. Birde 28. Haftadan sonra sırt üstü yatma dedi

ninocin ninocin :KK70::KK70:

Screenshot_20160907-142446_1.webp

6 aydan sonra odasına geçirince yine beşiğini kullanacak mı yoksa Sundvink karyolaya mı yatırmak istiyorsun canım? O tarz karyolalara en azından yürümeye başlayana kadar yatırmamak lazım bence. Ama yatırmak istersen de ekte bi foto gönderiyorum, bu yatak bariyerilerini kullanmanı tavsiye ederim canım.

Yine beşiği kullanacak canım.Sadece odasına alışsın istiyorum yavaş yavaş.Yatağına 1-1 buçuk yaş öncesi yatırmayı düşünmüyorum.
O yüzden bebeğin rahatça yatabileceği bir beşik arayışındayım,otomatik sallanırsa ona da bakabiliriz :/ bilmiyorum hiç anne yanı mı alsam? park yatak hoşuma gitmiyor :/ beşikte tökezledim beğenemiyorum

sarra13 sarra13 ben doktoruma sormuştum bu durumu. O da sırt üstü yatman sakıncalı olduğunda seni rahatsız eder zaten bunu sen anlarsın dedi. Birde 28. Haftadan sonra sırt üstü yatma dedi

teşekkür ederim canım,ister istemez yatıyorum çünkü :/ şuan rahatsız etmiyıor

Merhaba:)
Sundvink-Luröy karyola 6 aylık bebek için büyük olmayacak mı acaba?

odasına aldığımda beşiğinde olacak canım o yüzden rahat edebilecek bir beşik arıyorum.
yatağına 1 buçuk yaşına gelene kadar yatırmam büyük ihtimalle

6 aydan sonra odasına geçirince yine beşiğini kullanacak mı yoksa Sundvink karyolaya mı yatırmak istiyorsun canım? O tarz karyolalara en azından yürümeye başlayana kadar yatırmamak lazım bence. Ama yatırmak istersen de ekte bi foto gönderiyorum, bu yatak bariyerilerini kullanmanı tavsiye ederim canım.
ben bu bariyerlerden kullandım kızıma gayette kullanışlı

sarra13 sarra13 stuva'nin tasarimini hic begenmiyorum ben ya. Ayrica butun uzayabilen karyolalar 1+ yas o zamanda dahi sununla kullanilmasi tavsiye ediliyor.
Busunge'nin beyaz serisi de stokta yok zaten. Stoga gelince haber ver kismindan mailini biraksana. Belki talep var diye erken sey ederler. Dort gozle bekliyorum yemin ediyorum. :/
bunu da küçük kızım da kullandım.ama bunlar beşiğin bariyerini yükseltmek için kullanılıyor normal yataklar için iyi olmuyor

Aynen kuzum. Sifonu cekmeden once tuvaletin icindeki sanat eserine bakmak konulu karikaturdeki adama donduk yemin ediyorum. Tuvalet kagidinda parmagini gorup kan sanan kac tane gerizekali vardir acaba? :işsiz:
ben ben .. ben varım o salaklığı yapan

Ben ayrı oda yapmayacağım evim 2+1 o yüzden inş yaza ranza alacağız alt kata böyle bir bariyer yaptırmayı düşünüyorum

kızlar size bir tavsiye resimdeki bu üründen alın tupperware ıslak mendil kabları var ondan da alın bu temizleme mendillerini kaynar suyla ıslatıp kabına koyun 1 ay ıslak kalıyor.bebişlerinizin poposunu böyle silin.eminim bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben bilmeyenler için hatırlatayım istedim :KK200:

mrb cnm , ben bu ürünü bilmiyordum normal pamuk alacaktım. , başka siteden baktım 90*100 olcude yazıyor
alt acma bezi gibi bişey mi acaba ?

Kızlar bana beşik hakkında fikir verin lütfen :KK43:

Bebek arabasını, Prava P01 Tam Yatar Baston Puset alıcaz.Arabayı Şubat,Mart gibi istiyorum bebek doğunca almayı düşünüyorum. Çok fazla güzel yorum gördüm o yüzden bunu alacağım.

Çocuk odası yapacağım,bebek 6 aylık olduktan sonra odasına alıştırmaya çabalayacağım.
Sundvink/luröy uzayabilen çocuk karyolası
Stuva gardırop YA DA busunge gardırop,Busunge şifonyer,Stuva şifonyer,bu ürünler arasında kaldık en aklıma yatan oda bu oldu.

Beşik için Chicco Next 2 Me Beşik gördüm bir yandan akıllıca geliyor yatağın yanına koyar emzirirkende kolaylık sağlarım.Ama bilmiyorum hiç :KK43: Eşim otomatik sallanan bir şey alma taraftarı.Tavsiyeleriniz var mı?

Bayram sonrası toptan alışveriş yapıp bitireceğiz çünkü ama hala bulamadım :KK43:

Canım anne yanı beşik görümcem kullandı ama beğenmiyor onunki Baby Tech bide bence bebek mobilyacılarına bakabilirsin bazılarında çok güzel beşikler olabiliyo

Canım anne yanı beşik görümcem kullandı ama beğenmiyor onunki Baby Tech bide bence bebek mobilyacılarına bakabilirsin bazılarında çok güzel beşikler olabiliyo

Artık tek tek dolanıp bakacağız canım ama işte düşündüren tek şey acaba otomatik sallanan mı alsam eşimin dediği gibi?yoksa anne yanı mı? Anne yanı çok küçük çocuk bir yaşına kadar yatamaz onda ufacık geliyor bana. O yüzden seçemiyorum en zorlandığım şey bu oldu :/

Back
X