- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Ben normal istiyorum ama banada ocagi gormeyecek erken gelecek gibi geliyor
Aralıkta doğurmayın şu çocukları ya çocuk direkt yaş mı atacak 1 ayda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normal istiyorum ama banada ocagi gormeyecek erken gelecek gibi geliyor
Benimki gibileride varmis sukur :) yatakta bisey anlatiyor ya oylemi diyorum horlamaya basliyor![]()
Olur tipa takarimAralıkta doğurmayın şu çocukları ya çocuk direkt yaş mı atacak 1 aydatutun biraz
![]()
Bende anneme aldırmışdım avusturyadan getirdi biraz daha uygun fiyatlar orda 5li organic Zibin birde cok güzel bir oxun battaniyesi, lastikli carsaf..kutuya ben papuclarini koydum prensesinAcaip tatlı ya bi' de çok yumuşak. Kutusu da çok kaliteli. Aldığım zaman satış fiyatının yarısına düşmüştü. O yüzden dayanamadım, kaptım.
Bi' bebek teması gelse de süpürsek tchibo'yu diye bekliyorum. Bi' şey kalmamış bu ara pek. Olanlardan da organik zıbınlardan, sweat'lerden falan almıştım ben. Onlar da aynı bu yenidoğanın kalitesindeydi.
Ben istiyorum epiduralli normal dogum olacak insallahBenimki ocakta kesin gelir durmaz pek öyle hissediyorum![]()
Burda normal doğum isteyen çok yok gibi o yüzden çocukların çoğu aralık doğumlu olacak bencede
Ben istiyorum epiduralli normal dogum olacak insallah
eğitimde bize söyledıklerı 5 yıl olduğu ıcın ılk mesajımda 5 yıl demıstım ınternetten artınca gerçekten 5 yıl mı acaba dıye karsıma 12 yıl ıfadesı cıktı bıze koru hastanesınde gebelik egıtımı alırken onkogenden bırısı gelıp anlatmıştı o daha sonra genel kullanıma açıldığını belırtmıstı kok hucrelerın allogenık yada otolog olmasıyla bu durumun bir ilişkisi var
Demekki bozuk değil canim.Çok eksi değilde hissediyorum içerken az bişey.ama iğrenç çok zor içiyorum ben.
Sabirsiz61 ama tadı hiç sevilecek gibi degilki kuzum.kan değerlerim düşük çıktı faydası olurmuki diye zorla içiyorum sabahlari
![]()
Bu yasa kadar yedigimiz hormonlardanmidir nedir durmuyolar icerde bizimkiler vakitli gelirminsallah prematürler cok hassas oluyor toplayana kadar sikinti. Arkadasimda kasim annesiydi gecen hafta 35 hafta dogdu suan küvezde sarilik oldu mamayi kusdu vsKasım anneleri pıtır pıtır çıkartmaya başladı. Bizimkiler ocağa kalmayacak heralde![]()
Ben içmeye başladım ama bıraktım dayanamadım :)
Ne kadar süre icebildin:)ben 5 gündür falan düzenli içiyorum bakalım. Süreklilik sağlayabilirim umarım. İnşallah yani:))
Bu yasa kadar yedigimiz hormonlardanmidir nedir durmuyolar icerde bizimkiler vakitli gelirminsallah prematürler cok hassas oluyor toplayana kadar sikinti. Arkadasimda kasim annesiydi gecen hafta 35 hafta dogdu suan küvezde sarilik oldu mamayi kusdu vs
Bende ya zorla acı çekerek uyandım bi de ağlar gibi.![]()
Düşünme hiç rüyayı. Psikolojimiz iyice bozulacak artık
Bari iki hafta falan dayansaydin kuzum.bebeginede faydası olur.hep öyle diyorlar bebeğin gelişimi için çok faydalı diye.haftasini yakalar belki kuzucuk
Aynen canim cekecegim aciyi düsünmüyorum hic basa gelen cekilir nadi olsa diye. Hem ben yillarca ne adet sancisi cektim yatak dössek yattim. Yaa didem uzel 44 ünde bile normal dogum yapmis epiduralli bizim neyimiz eksik. Doktor sezeryanla almamiz gerek demedigi sürece ben normal olsun diyorum bakalim hayirlisiBende niyeyse bu sabahtan beri epiduralli normal dogum yapayım diye düşünüyorum araştırıyorum hem vaktinde gelmiş olur hem benim ağrım pek olmaz diye düşünüyorum
Bari iki hafta falan dayansaydin kuzum.bebeginede faydası olur.hep öyle diyorlar bebeğin gelişimi için çok faydalı diye.haftasini yakalar belki kuzucuk
Aynen canim cekecegim aciyi düsünmüyorum hic basa gelen cekilir nadi olsa diye. Hem ben yillarca ne adet sancisi cektim yatak dössek yattim. Yaa didem uzel 44 ünde bile normal dogum yapmis epiduralli bizim neyimiz eksik. Doktor sezeryanla almamiz gerek demedigi sürece ben normal olsun diyorum bakalim hayirlisi