- 27 Ağustos 2016
- 117
- 113
- 53
annemde bana almış resmını attı güzel görünüyor bıberon fırçası da varmış ama annem bulamamıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemde bana almış resmını attı güzel görünüyor bıberon fırçası da varmış ama annem bulamamıs
unuturmuyuz ikiz bi gelsin anam o da bi gelicek 2 cimcime 2 pisicikee beni unutmayınızz leen!![]()
hic aquaflorya mall of ist filan demiyo fark ettimAy hakikaten 4 tüp bebekle ne gezeriz :) tüplü ve öfkeli
Yalnız bu I ikizcan2016 nın Ankaradayım dediğine bakma, ağzının tadını da biliyor İstinyeparka gidelim diyorrr![]()
Numune gönderiyorlarsa kesinn isteyelim o zaman. Şimdi alırız beden uymaz değişimi de yok bunun.Aslında bunlar bir ara numune gönderiyordu Derin. Kk'nin üst kısmında reklamları çıkıyordu. Numune istesek ona göre alsak? Genelde hasta bezleri kocaman oluyor. Bu da öyleyse elimizde patlar gibime geliyor.
Gerçi numune demişken bebeklerle ilgili markalar önceden numuneler verirdi deneyip alabilmek için biz niye hiç böyle şeyleri araştırmıyoruz acaba grupçanak?
Bugün hiç alışveriş yapmamıştım, tam da böyle bir haber bekliyordum :)) şimdi dışardayız eve bi gidiyim akşam keyifle uzandığım yerden alıcam :))derinn83 unnado'da mamas&papas kıyafetler indirime girmiş, ikincisi de %50 indirimli. Gir bi' bak ama çok heveslenme o fiyatlara.
3'lü tulumlara falan bittim. Içim gitti. Size de kötülük olsun diye paylaşıyorum.
Kimse almasın. Belki ellerinde kalırsa daha da indirime girer.![]()
Kızlar bende bu konuya biraz gireyim. bugün küçük bir eğitim aldım epiduralle ilgili (çeviren bir arkadaşım vardı sağolsun) anestezist ağrınız dayanılmayacak gibi olursa kesinlikle tavsiye ederim, hiçbir sakıncası yok dedi. yalnız olay şu ki bu ilacın etkisi 2-3 saatte geçiyormuş, yani doğumun orta yerinde tekrar o acıyla baş başa kalabiliriz. yeniden veriyorlar mı bilemiyorum. ek olarak benim başka bir operasyonumda epidural sonrası 1 ay boyunca çok ciddi başağrım olmuştu. o zaman bana bilgi verirlerken baız baş ağrılaırnın geçici olduğunu bazılarının kalıcı olduğunu söylemişlerdi. kalıcı derken doktora gidiyorsunuz sırttan kan veriyorlamış galiba ve geçiyormuş. diyeceğim o ki, 2-3 günden fazla süren baş ağrınız olursa doktorlar onu hallediyorlarmış.Canım ben de oğlumu doğururken epidural normal doğurdum hiçbir ağrı hissetmedim doğum anında da etkisi geçmemişti en ufak bir adet sancısı kadar bile sancı çekmedim çok rahat bir doğumdu çok şükür bir zararını da görmedim doktor ıkın deyince ıkınıyordum zaten öyle uzun da sürmedi doğumum toplam 3 saatte doğdu
Bu arada ben de ilk oğluma hamileyken gebelik kontrollerinde epidural istemem demiştim doktora sancım gelince 4 cm açıklık olunca isterim dedim hemen iyi ki de istemişim yani o anda insanın kararı değişebiliyor![]()
Rahim ağzının direkt karşıya değil sağa veya sola ya da arkaya bakması durumu.
Normalde adetliyken rahim ağzı aşağı iner ve düz karşıya bakar. Rahim eğriliği olanlarda bu durum olmuyor.
Yok hiç akmıyor Melina. 3-5 ay içimde biriktirip sonra belediyeden vidanjör çağırıyorum çeksin diye.
Tuvalette falan ya da emmi pozisyonunda oturunca rahim ağzı normale döndüğü için o zaman daha rahat akıyor bizim. Akmıyor daha doğrusu kan gövdeyi götürüyor.
Ergen çocuğun bakımı bebekten zor kızlar. En iyi günleriniz yeminle
Büyüdükçe zorlaşıyor çocuk bakimi![]()
Ben çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu, belki yaş farkı pek olmadığı içindir bilmiyorum henüz hiç bir çöp bile almadım bebişe :) daha iki sene önce aynı şeyleri yaşıyordum, tek heyecanı korkuyu Doğum sonrası için yaşıyorum acaba çok mu zor olcak diye :)Ben üçüncüyü doğurcam ama hiç doğurmamış gibi heyecanlı ve meraklıyım :)
Korku endişe heyecan hepsi var.sanki daha önce hiç doğurup büyütmedim.
Numune gönderiyorlarsa kesinn isteyelim o zaman. Şimdi alırız beden uymaz değişimi de yok bunun.
Geçen eşimde söyledi aynı şeyi. Nasılsa evdesin açsana kendine bi blog, firmalarla iletişime geçersin ürün gönderin bana bloğumda bahsetçem sizden dersin diyo :))
O zaman seninki tam eğri benimki az eğri :)) çünkü arada bi pede de geliyor tuvalette de öyle korkutacak kadar olmuyor da ama lohusalık hakkaten zor olabilir oturduğumuz an pat diye :)))Ya normal regl'de tuvaletten korkuyorum ben görünce lohusalıkta düşünemedim. :/
He ben de hep öyleyim. Yağdırıyor ya hep gece boyu şu anne kız paketlerinden alıyorum orkid'in. Olmayınca demek ki insan özeniyorsa.![]()
hic aquaflorya mall of ist filan demiyo fark ettim
eee biliyo ordaki magazalari baksana![]()
Benim oglan delirtti kuzum şu dönemi bi atlatsaydikBirileri delirtti galiba![]()
Ben biraz daha tulum alırsam dükkan açacağım. Sanarsın üçüzlere hamileyim :))) görmemişin çocuğu olmuş durumlarıderinn83 unnado'da mamas&papas kıyafetler indirime girmiş, ikincisi de %50 indirimli. Gir bi' bak ama çok heveslenme o fiyatlara.
3'lü tulumlara falan bittim. Içim gitti. Size de kötülük olsun diye paylaşıyorum.
Kimse almasın. Belki ellerinde kalırsa daha da indirime girer.![]()
Ben çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu, belki yaş farkı pek olmadığı içindir bilmiyorum henüz hiç bir çöp bile almadım bebişe :) daha iki sene önce aynı şeyleri yaşıyordum, tek heyecanı korkuyu Doğum sonrası için yaşıyorum acaba çok mu zor olcak diye :)
O zaman seninki tam eğri benimki az eğri :)) çünkü arada bi pede de geliyor tuvalette de öyle korkutacak kadar olmuyor da ama lohusalık hakkaten zor olabilir oturduğumuz an pat diye :)))
Bizimki tamamen özenmekten işte çeşit çeşit stoklayıp hevesimizi alıyoruz :) hiç pedde bi şey olmuyor bazen sırf hijyen için yeniliyorum ben
Ben biraz daha tulum alırsam dükkan açacağım. Sanarsın üçüzlere hamileyim :))) görmemişin çocuğu olmuş durumları