• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kaç dakika o pozisyonda kalınıyor ki
yalnızken namaz kılan hamileler var sonuçta
Ama bu dönme işini şimdiden kafana takma çünkü daha erken ya 39 da dönen bebekler var
10-15 dk dedi yanlis hatırlamıyorsam. Namazda o kadar uzun kalinmio o sorun olmaz galiba.
Bikac hafta daha bekleyip hala donmediyse hareketi yapicam cunku doğurmak istiyorum. Ters gelirse ve ilk dogum oldugu icin sezaryene doneriz dedi doktor. Insallah normal dogum olur

ben çocuk dönsün diye masaj uygulamaları yapılıyormuş diye duydum. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum tabi. gerçi 38 haftalık çocuğun dönmesi de biraz zor ama öncesinde takip edilebilir.
Evet ben de o zamana kalmadan dinsun istiyorum ilerde yeri kalmayinca zor olur dinmek istese bile.

kizlar disari cikicam da cikmisken emzik ve biberon da alacagim.
kizimda hic kullanmadim. onerebilceginiz marka var mi?
e bebek e gidecegim.

emzik damakli mi damaksiz mi? hic fikrim yok.

O zaman kesin yeni başlangıç bulantısı bu. Bir haftaya falan vücut alışır yüksek ihtimal. Şimdi benim alıştı artık bulantı yapmıyor.
3, trımestere gırıyoruz bu dönemde ılk aylarda olan mide bulantıları halsizlik tekrar başlayabilir dr um ıkıncı trımester ııcın hamılelıgın balayı dönemı demıstı gerçektende öyleydı sonlara doğru agrı ve sıkıntılar cıktı bende balayımız bıttı yanı:-)

10-15 dk dedi yanlis hatırlamıyorsam. Namazda o kadar uzun kalinmio o sorun olmaz galiba.
Bikac hafta daha bekleyip hala donmediyse hareketi yapicam cunku doğurmak istiyorum. Ters gelirse ve ilk dogum oldugu icin sezaryene doneriz dedi doktor. Insallah normal dogum olur

canim doner merak etme daha cok var, benimkiler gun icinde kac kez donuyorlar..
donuyo tekmeyi alttan mideme vuruyo, bi daha donuyo, vajinaya dogru vuruyo :))
onlar buyuse de yumusacik bi kesenin icindeler, donecek yer bulur sen rahat ol..

Döner canım inşallah yani %90 ı dönüyor bebeklerin dönecek diye düşün özel bir pozisyona gerek yok bence dönmesi için 33-34 haftaya kadar bekle dönmezse hareketleri denersin canım oğlumun döndüğünü hissetmiştim ben otururken dönmüştü yarım saat boyunca karnımda batarak sürtünerek acıtarak hareket etmişti tuhaf olmuştum her zamanki hareketleri gibi değildi ve doktora gittiğimde baş yukarı pozisyondan baş aşağı pozisyona geçmiş demişti doktorum ondan sonraki tüm kontrollerimde de baş aşağı duruyor demişti doğuma kadar
Evet 33ler ideal. Hala yukardaysa basi o zaman hareket masaj takla vs ne gerekiosa yapariz. Illa da donmezse yapicak bisey yok.

Bana cektiyse yandim zaten. Ayaklarimdan dogmusum anacigimi parcalayarak. Ebe kadin oldu bunlar diye gitmis. Insallah kolay dogumlarimiz olur

e bebek e gidecegim.

ben phılıps avent aldım damaklıyı da damaksı da tavsıye eden uzmankar var damaklı alacaksan nuk markayı önerebilirim

e bebek e gidecegim.

biberon dr.browns aldim ben canim,
emzik de avent soothie aldim, damaksiz..
gidince bi sor gosterirler..

bugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum :KK43:

Bende dün akşam öğrendim.
O zamandan beri küfrediyorum.
Çocuklara ilgisi varmış daha öncede mahallede çocuklara karşı girişimde bulunmak istemiş ama fırsatı olmamış.
Ş*refsiz p*zev*nk! Mahallelide o yapmaz modundaydı,yeğenini bile taciz etmiş kardeşi de bu adamı savunuyor kızım yalan söylüyor diye!

benim de aynı şikayetlerim vardı. doktora söyledim, solgarın dmeir hapını verdiydi onun yerine de karaciğer enzimlerimden içemiyorum hiç bişi şimdilik. gerçi kan değerlerin benimkinden iyi diyip duruyor doktor.

kan düşükse bırakma canımcm kan ilacını, söyle doktora değiştirsin farklı bir markayla mutlaka.:KK43:
hemoroıdden oturamadım dahı ondan 2 gunlugune bırakayım dedım carsamba kontrolüm var doğru duzgun başka bı ılac ıstıcem bende gercı benım uns dekı drum ılac kullanmaya karsı ama napıım

Çocuklara ilgisi varmış daha öncede mahallede çocuklara karşı girişimde bulunmak istemiş ama fırsatı olmamış.
Ş*refsiz p*zev*nk! Mahallelide o yapmaz modundaydı,yeğenini bile taciz etmiş kardeşi de bu adamı savunuyor kızım yalan söylüyor diye!

inanilir gibi degil gercekten, sen ne hayallerle, ne umutlarla, ne zorluklarla evlat dunyaya getir, s.refsizin insan bozuntusunun biri yakalasin tecavuz edip boğsun, gömsün!!

bugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum :KK43:
İkiz bende izledim öğlenden beri uyuyorum içimin daralmasından

ben phılıps avent aldım damaklıyı da damaksı da tavsıye eden uzmankar var damaklı alacaksan nuk markayı önerebilirim
biraz arastirdim da anne memesine daha benzer oldugu icin 1 yasina kadar damaksiz ondan sonra damakli oneriliyor.

Allah sabir versin gercekten..
sabahtan beri beddua ediyorum adama.
ya bi de demez mi, kadinlara para veriyorum gelmiyolar beni kandiriyolar!
kadin bulamayinca cocuga mi tecavuz ediliyor..
cezaevinde insallah aynisini buna yapip gebertirler.

bu sapık ondan da zevk alır, adamda vicdan azabı diye bir şey yoktu yawf, ayrıntılı anlatmayayım daha üzmemek için, öldürmek kadar ileri gitmemiş hiç de ilk taciz olayı değil sapığın.

işkenceye de karşıyım ama bu adamın gerçekten acı çekmesini istiyorum. pislik. bir sivrisineği yada böceği bile öldüremem, eşime derim sinek var öldürsene diye, ama bu adam yanımda olsa yeminle ağzına sert bişeyle sağlam geçiri, yüzünü dağtırım heralde.

bi de kendini nasıl acındırıyor. yok ben yapmadım da iftira atıyorsunuz bana diye. eski kocamı hatırladım. sapıklığı yoktu da aynı bunun gibi hep mağdurdu. hep suçsuz günahsız, etrafındaki insanlar kötü. ondan daha bi tiksidim.

bir insanın nasıl bu kadar kötü olabileceğin anlamıyorum yawf. herkesi anlamaya çalışırım niye kızmış, niye yapmış vs. diye bu tarz olaylar oldukça batsın bu dünya gerçekten insanlık yok olsun istiyorum.

uzun saydım da çok dolmuşum çok.

bende okudum kanım dondu 3,5 yasındakı bır bebekten nasıl zevk alabılıyorsunuz daha süt kokar şerefsiz onlar bide ağlamış benı hapisde döverler diye inşallah seni kimse dövmezde o kıza yaptıklarının misli misli sana yaparlar kendi yiğenini taciz etmiş 1,5 yıl hapis yatmış kıza tecavüzün gerekcesı olarakta param yok kadınlarla bırlıkte olamıyorum demış
gecen senen calıştıgım unıversıtede çocuk ıstısmarına yönelik bı sempozyum düzenlenmişti konumacılardan biri çocuklarınıza mutlaka iyi dokunma kötü dokunma nedir öğretin asla sus uslu dur davranışını empoze etmeyın gerektıgınde bağırsınlar benım kızım aklı erdıgınde ınsallah öğreticem sana anne baba dışında kımse dokunamaz dıye
eskıden kız cocoukları korunurdu gunumuzde ınanın erkelerı dahı korumak gerekıyıor

inanilir gibi degil gercekten, sen ne hayallerle, ne umutlarla, ne zorluklarla evlat dunyaya getir, s.refsizin insan bozuntusunun biri yakalasin tecavuz edip boğsun, gömsün!!

Düşünmek bile istemiyorum.
Tecavüz zaten iğrenç bir şeyken bir de bunun bebeğe,çocuğa karşı yapıldığını düşününce sindiremiyorum.
İşkenceyle öldürmek gerek böylelerini

Düşünmek bile istemiyorum.
Tecavüz zaten iğrenç bir şeyken bir de bunun bebeğe,çocuğa karşı yapıldığını düşününce sindiremiyorum.
İşkenceyle öldürmek gerek böylelerini

hemoroıdden oturamadım dahı ondan 2 gunlugune bırakayım dedım carsamba kontrolüm var doğru duzgun başka bı ılac ıstıcem bende gercı benım uns dekı drum ılac kullanmaya karsı ama napıım

hemoroidin de krem ve fitili var, onları da sor doktoruna. hiç öyle acı çekmeye gerek yok. bir iki kullanıma geçiyor diyebilirim.mutlaka onun için de iste bisey.

Back
X