• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gözün Aydın ıkızcım
Saglıkla dogsunlarda kılo alırlar merak etme
Tek olup zamanında doğup o kıloda olanda cok
1 Ocak mıı:KK58:
Benımde korkum elın amerıkalarına gıdıp chrıstmas zamanı 2-3 hafta tatılde oralarda nolurum

saol canim :)
nobetci birileri vardir mutlaka korkma :)
kesin gidicek misin?

Kızlar vagina üstünde ağrım var böyle adet sancısı gibi annem burda ağzımıda açamıyorum. Sancım var diyince sen hamilesin normal abartıyorsun diye başlıyor.
Benim de her adet günümde halaa ağrı oluyor sancı yapıyor canım

Sen en baştan berı mı progestan ıgne oluyorsun yoksa:KK57::KK57:

evet her hafta yapiyorum.. 12.haftadan beri..
12 ye kadar crinone jel kullandim, sonra haftada 1 igneye gectik.. yarin sonuncuyu yapicam..
bi de ben kendi kendime yapiyorum ya, igne cok acitiyo, yagli igne oldugundan kolay gitmio da..
kurtuluyorum cok sukur :)

Benım kaç haftadır kırık agrı olmazsa elletmem hiç beklıyorum
Benim dişin ortasında boylamasına dolgu vardı sağ ve sol tarafı arkada minik bir nokta birleştiriyordu u şeklindeydi yani arka noktadan kırıldı sağ ve sol tamamen ayrıldı ortada dolgu var sol taraf tutunca dile kadar yatıyor öyle kalıyor oynuyor yani diş

Merhaba sevgili Ocak anneleri. Fırsat buldukça paylaşımları okuyorum ama kaçırmış olabileceğim bir konuyu soracağım. 70x140 cm ölçülerinde bir karyola aldım ancak şilte olarak yün ve pamuk omurga gelişimi için önerilmiyor şeklinde yazılar okudum. Yaylı yataklar da pek olumlu karşılanmamış. Birçok güvenilir yatak firmasında bebek mağazasında yaylı sünger yataklar var bu da kafamı karıştırdı. Lateks yatakların popüler olduğunu gözlemledim. Kafam karışık. Sizler aldınız mı yatakları? Önceden tecrübesi olanlar var mı? :rolleyes:

merhaba, benimki 70-130, yaysız kaucuk latex aldim, orta sert diye geciyor..

evet canim, livde doktorum, ama bakalim dogumu orda mi yapicaz belli degil..
dr livden ayrilabilirmis..
biraz problemli bi hastane sanirim, personelden kismislar, hemsire ve hastabakici sayisi yetersizmis.. dogumdan sonra odana aliyolarmis, ne gelen var ne giden diyorlar..
Hadi ya. Oldu. Hem ikinci el araba parası vereyim Doğuma hemde ilgi olmasın peh işe bak

evet her hafta yapiyorum.. 12.haftadan beri..
12 ye kadar crinone jel kullandim, sonra haftada 1 igneye gectik.. yarin sonuncuyu yapicam..
bi de ben kendi kendime yapiyorum ya, igne cok acitiyo, yagli igne oldugundan kolay gitmio da..
kurtuluyorum cok sukur :)
Bende 5 gunde 1 progestan igne oluyordum, yagli igne popomun ustune oturamiyordum.. baya vuruldum bende. 22. haftada kestik.
cok sevindim senin bitmis olmasina. 5 gunde 1 cekilemezken her gun cok zor.. gozun aydin canim.

Kızlar merhaba nasılsınız :) hastane çıkışını alan var mı acaba ben hala karar veremedim. Farklı güzel birşey olsun istiyorum sonuçta ilk giyeceği kıyafet olacak inşallah. Nerelerden alabilirim.

Bide beşik konusu var tabi hala karar verebilmis değilim. Bu gidişle bebekle birlikte gelecek eve sanırım :işsiz:

Bende karar veremedim en son park yatak alıp geçeyim diyorum artık valla nasılsa 5-6 ay yatacak valla beğenemedim beşik en sonunda tipi boşver kullanışlı olsun diye bakar oldum

I ikizcan2016 canım benim sıpa durmuyor diye anca dikkat ettim.

Kızları büyütmüşsün :))

Bu arada valla liv gayet pahalıydı diye hatırlıyorum ilk gittiğim doktor hrs,akay,güven ya da liv de olur doğum dedi diye her yeri araştırmıştım :))

Hem o kadar para ver hem hizmet ilgi görme valla yıkarım ben ortalığı :))

bende de var canim ikinci gebeligim bu ilkinde de vardi. gebelikte akinti normal goruluyor. affedersin jole kivaminda olani da normal..
ben gunluk ped kullaniyorum. grupta da akintisi olan arkadaslar vardi. kokulu ve rengi koyu sari olan enfeksiyon vs olabiliyor ama kokusuz olanda bir sikinti yok canim.
anladim canim aka benim akintim jole gibi degil isde gecen hafta hastaneyede gittim bunun icin vajinal kontrol ettiler bisey cikmadi ama Ben huzursuzum.

Benım gecen hafta bi gun çok olmuştu kasık ağrımda fazlaydı acile gittim baktılar akıntı çıktı amnıyon sıvısı degılmiş kum döküyormuşum ondan artmış olabilir dedi ama 2 günlük bişeydi ben günlük ped kullanıyırum o bölgenin nemli kalmaması lazım mantar oluşup kaşıntı yapıyor
Anladim peki sizinkidemi su gibiydi benimki yogun Kivamli degil su gibi ama cok degil az bende gecen hafta gittim doktora vajinal muayne oldum banada bebegin suyu degil dedi ama Ben cok huzursuzum yinede bazilarida Alttan muayne yaptirma acilma olur diyip canimi sikiyorlar .

e9beafd2-67d5-454f-ab54-ebdcd6907eea.jpg
1a499853-33f8-4bca-890e-857249421352.jpg
Bence zürafa olan :KK66:

Bende 5 gunde 1 progestan igne oluyordum, yagli igne popomun ustune oturamiyordum.. baya vuruldum bende. 22. haftada kestik.
cok sevindim senin bitmis olmasina. 5 gunde 1 cekilemezken her gun cok zor.. gozun aydin canim.

hergun degil canim, haftada 1 kez yapiyordum..
hergun can mi dayanir ona, oturamazsin, popo kalmaz :))

Anladim peki sizinkidemi su gibiydi benimki yogun Kivamli degil su gibi ama cok degil az bende gecen hafta gittim doktora vajinal muayne oldum banada bebegin suyu degil dedi ama Ben cok huzursuzum yinede bazilarida Alttan muayne yaptirma acilma olur diyip canimi sikiyorlar .

o su gibi akinti bende bastan beri var, hatta baslarda cok korkuyodum, adet olmusum gibi bi anda islaninca eyvah heralde kanama basladi diye kac kez korkarak tuvalete kostum :)
gunluk ped koyuyorum.. korkulacak bi durum yok rahat olun

merhaba, benimki 70-130, yaysız kaucuk latex aldim, orta sert diye geciyor..

Benim karyolamın talimatnamesinde 12 cm yükseklikte bir yatak konulması gerektiği belirtilmiş. Pukka lateks bambu yatak 12 cm yükseklikte. Bir de wellmat diye bir marka gördüm. Ama o çok ünlü yatak markaları yok ve çok yüksek oluyor kalınlıkları. Sizinki hangi firmanın? Mağaza mağaza gezmeden i ter etten alıversem diyorum. İlerleyen yaşlarda da lateks yataklar yeterli olur mu acaba?

o su gibi akinti bende bastan beri var, hatta baslarda cok korkuyodum, adet olmusum gibi bi anda islaninca eyvah heralde kanama basladi diye kac kez korkarak tuvalete kostum :)
gunluk ped koyuyorum.. korkulacak bi durum yok rahat olun
Cok tsk ederim biraz rahatladim benim adet oluyormus gibi degil daha cok afedersin kucuk wc den sonra Boyle az oluyor su gibi koku yok renk yok.Birde Alttan muayne olmaz acilma yaparmi bir bilginiz varmi?

I ikizcan2016 canım benim sıpa durmuyor diye anca dikkat ettim.

Kızları büyütmüşsün :))

Bu arada valla liv gayet pahalıydı diye hatırlıyorum ilk gittiğim doktor hrs,akay,güven ya da liv de olur doğum dedi diye her yeri araştırmıştım :))

Hem o kadar para ver hem hizmet ilgi görme valla yıkarım ben ortalığı :))

buyutuyoruz teyzesi :))

benim dr liv'de calistigi icin onun hastalarina ozel indirim oluyormus canim, 1900tl aliyormus hastane, normalde kac aliyor bilmiyorum..
guven ve tobb da yaptiriyomus bi de, oralar daha pahali, henuz gidip konusmadim ama artik yavastan karar vermek lazim..

aynen, ilgi gormiceksem gider zekai tahirde yaparim di mi yani :)

Cok tsk ederim biraz rahatladim benim adet oluyormus gibi degil daha cok afedersin kucuk wc den sonra Boyle az oluyor su gibi koku yok renk yok.Birde Alttan muayne olmaz acilma yaparmi bir bilginiz varmi?

hayir canim ne acilmasi :)
acilmis mi incelmis mi diye bakmak icin alttan muayene yapiyor zaten, ultrason ucu ince, tam rahme kadar sokmuyor ki..
bana bu ay bakmadi gecen ay alttan bakmisti..
servixi ölçüyor..

Back
X