- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bende o 11 lıra yok bıle anca 125 lıRalık hunı almam Lazım kı 20 lıra ındırım alıyımhahahahatabi canım, n11deki 11 tlmi huniye harcayayım. :)
biraz tatlı ye, uzan bi tarafa başlar tekmelemeye, benimki eçen hafta sırtıma dönük duruyordu, hatta korktum da gittiydim doktora , pozisyonundan hissetmiyorsundur
için rahat etmeyecekse de yarın bi doktora git en yakın hastaneye. strese sokma böyle kendini. ogün gittim hastaneye, gördüğüm anda hareketlerini hissetmeye de başladım. psikolojimizi pek etkiliyor.
bilmem ki canım..bezinden felan sızabiliyor diye duydum..bebek ihtiyaç listelerinde de hep yazınca gerekli diye düşündüm..bide 20 liralık bişey için yatağa bişey olmasın şimdi:) büyük olandan alcam..zaten bir numara büyüğü daha rahat oluyor diyorlar..bide ben bebeği arada açar havalandırırım o sırada da ciş felan yaparsa kötü olur.
Kızlar ben de doktora gittim doktor yine iki hafta ilerden gittiği için açlık tokluk kan şekeri istedi.
Bunu eczanede bakılır mı I ikizcan2016 canım
Birde ben şeker yüklemesi yaptırmıştım 2.saat 154 çıktı hafif diyet vermişti.
Bir de iki hafta sonra nst yaptır dedi 32 haftalıkken
Teşekkür ederim cevap için :) Yatsana da bakmayı düşünüyorum. Rahat etsin hepimizin kuzuları inşallah.
bilmem ki canım..bezinden felan sızabiliyor diye duydum..bebek ihtiyaç listelerinde de hep yazınca gerekli diye düşündüm..bide 20 liralık bişey için yatağa bişey olmasın şimdi:) büyük olandan alcam..zaten bir numara büyüğü daha rahat oluyor diyorlar..bide ben bebeği arada açar havalandırırım o sırada da ciş felan yaparsa kötü olur.
Sen bilirsin canım :) alezler çok kalitelisi olmadığı sürece naylonumsu oluyor oda bay rahatsız edici oluyor çarşafın altında ondan dedim :)bilmem ki canım..bezinden felan sızabiliyor diye duydum..bebek ihtiyaç listelerinde de hep yazınca gerekli diye düşündüm..bide 20 liralık bişey için yatağa bişey olmasın şimdi:) büyük olandan alcam..zaten bir numara büyüğü daha rahat oluyor diyorlar..bide ben bebeği arada açar havalandırırım o sırada da ciş felan yaparsa kötü olur.
evet canım bana da gerekli geldi..alayım da içim rahat olsun her an çiş yapcak stresi yaşamayayımm:)tabi canim,
koruyucu lazim yataga,
fazla işer tasirir, ishal olur yataga gecer, alez aldim ben de..
bi de benim kediler var, kiskanip yataga işeme olaylarimiz olabilir :))
Çok teşekkürler Can'ım peki hangi cihazı alsam uygun olurgecmis olsun canim, bazi eczanelere bakiyor.. yakinindaki eczaneleri bi ara sor bakiyolar mi diye..
her yerde yok cunku..
bence sen uygun yollu bi cihaz alip kendin ölç..
yukleme degerin de cok dusuk degil cunku..
takipte olman gerekiyor..
aslında doğru o naylonumsu dokuyu bende sevmiyorum..kaliteli bişey bakarım artık..Sen bilirsin canım :) alezler çok kalitelisi olmadığı sürece naylonumsu oluyor oda bay rahatsız edici oluyor çarşafın altında ondan dedim :)
Eğer bakabilirsen Karaca'dan bak canım. Benim en memnun kaldığım o marka olmuştu kızımdan ondan önce belki 4 tane alez denedim naylonluğu çok rahatsız etmiştiaslında doğru o naylonumsu dokuyu bende sevmiyorum..kaliteli bişey bakarım artık..
Çok teşekkürler Can'ım peki hangi cihazı alsam uygun olur
Çok teşekkürler Can'ım peki hangi cihazı alsam uygun olur
Sadece tuvalet olarak degıl bence başka koruyucu fonksıyonlarıda var
Sadece tuvalet olarak degıl bence başka koruyucu fonksıyonlarıda var
Mesela ben küçükken mıdem cok hassas bı bebekmişim sureklı kusarmısım alez bu gıbı durumlardada yatağa gecmeyı önler ayrıca latex benzerı yatak kullanacaksanız alez ayrıca yatağın kendı kılıfı ıle Kullanım ıstıyolar çünkü terleme yolu ıle ıslandıgında bıle yatağın yapısı bozulabılıyor
karacanın sitesinde buldum şimdi 70-140 ölçüsü...biraz büyük olur ama küçük olmasından iyi heralde..olmadı mağazasından bakıp alırım..teşekkür ederim canım tavsiyen için..deneyimli annelerin önerilerine her konuda ihtiyacımız var:)Eğer bakabilirsen Karaca'dan bak canım. Benim en memnun kaldığım o marka olmuştu kızımdan ondan önce belki 4 tane alez denedim naylonluğu çok rahatsız etmişti
Alisveris yordu bugun beni iyi ki couggu seyi hallettim bi iki saat bile fazla geliyor artik banyo setini aldim sonunda :) int alacaktim sonrs stokta varmis magzanin attim arabaya ben gri olani aldim
Yine ben atlamis olmayayim da hic ayri ayri ikiz bebek arabasi tasiyan gormedim :) sen ilk olacaksingule gule kullan canim, cok guzelmis :)
bugun gittim bugaboo donkey twin aradim buldum, denedim..
çok kaba degilmis ya, hatta baya kibar..
sürüşü kontrolu de guzel..
bi tane donkey twin, katlayinca nerdeyse 1 tane mima kadar yer kapliyor...
simdi tek soru isaretim, ikiz araba mi aliym,
tek tek 2 tane mi aliym..
1 donkey twin mi, 2 buffalo mu?
hic tanidiginiz ikiz annesi var mi?
tek tek mi kullanisli olur yoksa ikisi bi yerde mi..
Can'ım peki aralarındaki fark nedirbu ikisinden birini alabilirsin canim..
internette daha ucuz maaalesef..
Evet büyükşehirlerdeki hastaneler sanki Bebek doğunca altın suyuna batıracaklar :))way anam vay, 2500 TL pahalı he, biz altın kaplama çocuk doğuruyoz ya İstanbulda ondan pahalı demek ki
böyle duydukça çok pis kazıklandığımızı fark ediyorum, şemsiye falan az kalır bunun yanında.