• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben hastanenin Doğum paketini almadım canım. Ne olur ne olmaz belki hastaneyle ilgili sıkıntı olur mecbur kalmayım diye Demir hayat sigorta ile yaptırdım. Acayip uyguna geldi. Hemde eğer burda sıkıntın olursa anlaşmalı 5-6 hastane daha var hepsine gidebiliyorum
Evet en iyisi o olmuş ya çok mantıklı ben de Bebek için yaptıracağım inş Doğumdan sonra

Ben kendım ıçın Madam coco kullanıyorum yumuşacık ama o naylonsuz zaten bızımkısı yatak kırlenmesın dıye önlem ,bı de ben cok süper regl olurum bana koruma Şart :))
Tabı bebeğe altı naylonlu gıbı lazım,karacayı soyledıgın ıyı oldu aklıma gelmezdı hiç :)))
Hemde iyi bir naylon kat Lazım hele ki tuvalet alışkanlığı zamanı :))))

Doğrudur canım benim kız hiç taşırmadı kusmadı falan belki ondan hiç ihtiyaç duymadım. DEdiğim gibi ben 4-5 tane alez kullandım sonradan kızımda Karaca en iyisiydi onuntavsiye ederim alacaklara
Aklıma gelmişken Gecen brn marka latex yatak bakarken kadın alezsız korumasız kullanırsanız ter ıslaklığı yatağın dokusunu bozar garantı kapsamına Gırmez gıbı bıseyler dedı
Latex düşünenlere de...

Kızlar bir şey danışacağım.
26 eylülde tetanoz birinci doz oldum.
Çarşamba günü 2.doz için gitmem gerek.

Ama işlerim çok yoğun bu hafta gitmem imkansız.
Sadece yarın sabah uğrayabilirim sağlık ocağına,mantıken 2 gün önce yapılsa da olur diyorum ama siz ne diyorsunuz?

Hemşirenin verdiği kartta 26 ekim diyor,sizce yarın uğrayıp yaptırsam mı? Yoksa 1-2 hafta uğramam zor şu sıralar
Ayni gun olmustuk ilk dozu seninle bende istanbuldayim persembe aksami donucem cuma sabah vurulabilecegim 2 gunden birsey olmaz diyorum kendimce

Evet en iyisi o olmuş ya çok mantıklı ben de Bebek için yaptıracağım inş Doğumdan sonra
Yaptır yaptır. Benim sigorta zaten ilk 14 gün ki o muayenelerini kontrollerini karşılıyor bebeğin hemen sonra bende bebeğe de tekrar randevu yaptırıcaz zaten annenin yanında bebeğe 500 lira falan gibi düşük bi ücret çıkıyor senelik

İnstagramda bi Doğum fotoğrafçısı reklamı çıktı karşıma bi girip baktım sayfasına fotoğrafın birinde Şişli civarı hastanelerde doğumun ertesi günü ücretsiz çekim yapılır yazıyor nmine nmine sen Şişlideyim demiştin sanırım aklıma geldi yazayım dedim :)
Sengülpallı ismi :)

alalal, birden tototmla okuduğum için, beni buldun sandım :D dedim eyvah o kadar kolay ifşa oluyo muyum diye :)

benim hastanenin anlaşmalı olduğu iki fotoğrafçı varmış, onlardan birini ile anlaşcaz mecbur. bak ama kimmiş. teşekkür ederim canım :)

Yaptır yaptır. Benim sigorta zaten ilk 14 gün ki o muayenelerini kontrollerini karşılıyor bebeğin hemen sonra bende bebeğe de tekrar randevu yaptırıcaz zaten annenin yanında bebeğe 500 lira falan gibi düşük bi ücret çıkıyor senelik
Arkadaşım da axa sigortadan 12 muayene hakkı almış 400 tl çok iyi fiyat olarak ben de öyle bi şey ayarlarım inş

Ayni gun olmustuk ilk dozu seninle bende istanbuldayim persembe aksami donucem cuma sabah vurulabilecegim 2 gunden birsey olmaz diyorum kendimce

Hi evet aynı gün olduk :))
Yarın sağlık ocağına kan grubu kartı için gidicem zaten,vur geç diyeyim bari 2 gün önce sonra ne farkedicek ki:)

alalal, birden tototmla okuduğum için, beni buldun sandım :KK70: dedim eyvah o kadar kolay ifşa oluyo muyum diye :)

benim hastanenin anlaşmalı olduğu iki fotoğrafçı varmış, onlardan birini ile anlaşcaz mecbur. bak ama kimmiş. teşekkür ederim canım :)
bi kere de şemsiyeden kurtulmuş ol istedim ama seni hiç bi şey kurtaramayacak galiba :)))
Ben sizi bulsam da siz olduğunuzu anlamam zaten :))
bi kere I ikizcan2016 yı görmüştüm sanırım bi sayfa etiketlemişti aldığı bi ürün için ama o zaman bu kadar takip etmiyordum burayı sonra çaktım ama bi daha ne o sayfayı hatırlarım ne de ikizcann adını :)))

Ben hala 79 dan 1 lıra fılan daha düşermi peşındeyım olmadı şu ındırımlerle onu alıcaz ikiz çaresi yok :))
Ben elıme Alıp cok ıncelemedım bu küf olayından sonra ama öyle dedıgın gıbı ıncecık bışeyde degıl
Onu delıpte tükürüğüyle kufleten çocuğuda merak edıyorum :))

canim diyorum ya alti delik, cocugun sucu yok, şu sıkıp birakinca oten plastik oyuncaklar var ya, onlar gibi..
walla ben aldim aldim biraktim..
esim de bu orjinal mi acaba diye takti, isiricak emicek, orjinal degilse boyasi zarar verir fln..
aaaa dedim, boyasina da küfüne de :))
biraktim..

bi kere de şemsiyeden kurtulmuş ol istedim ama seni hiç bi şey kurtaramayacak galiba :)))
bi kere I ikizcan2016 yı görmüştüm sanırım bi sayfa etiketlemişti aldığı bi ürün için ama o zaman bu kadar takip etmiyordum burayı sonra çaktım ama bi daha ne o sayfayı hatırlarım ne de ikizcann adını :)))

çocuğun göbek adını şemsiye koymayı düşünmüyor değilim :) neyse çok şikayet etmeyeyim yaw, sağlıkla gelsin de tüm masraflara değer tabikim :)

Cok fikrim yok kuzucum da aklima geldi, apartmanda kacinci kattasin, agirliklari ne olacak. Belki ikilisi accayip agir olacak ya da asansor kabinine sigmayacak.
Ayni sekilde arabaya hangi sekilde sigar ona da bak. Sadece evin etrafinda turlamaya almayacaksin sonucta. İkililer ile tahminimce istanbulda accayip zor olur. Sislide mesela döt kadar kaldirimler var, tekli bile sigmayabilir kaldirimlara.

ya ben kaldirimlarda yuruyecegimi pek sanmiyorum, birasi istanbul gibi degil, bi tunali var, bi bahceli..
genelde avm..
ya da eymire fln gidiyoruz orasi da orman genis alan..
asansore sigar bugaboo cok kocaman degil, arabaya da sigar..
tekli alsam 2 arabayi katlayinca bagaja sigmayabilir..
benim gonlum tekliden yana, ama sanki ikiz arabasi daha kullanisli olacak gibi :(

soyleyim ozelden canim, gizli bi is cevirmiyoz ya burda :)))
ifsa olsak nolcak, kari mi satiyos :))))

alalal, birden tototmla okuduğum için, beni buldun sandım :KK70: dedim eyvah o kadar kolay ifşa oluyo muyum diye :)

Canım hangi hastane de olacak senin doğum? Fotoğrafçıların fiyatlarını öğrenebildin mi? Benim hastanenin bi tane anlaşmalı fotoğrafçısı varmış ama 990 TL diyor. İlle de bizim fotoğrafçı demiyor ama kendi fotoğrafçınızı da getirebilirsiniz dediler. Bu işlerin piyasası ne kadar bilmiyorum ama daha uyguna birini bulursam çok iyi olur. Birde fotoğrafçılar bayan mı erkek mi acaba? Bayan olursa daha rahat ederim sanki, sonuçta 2 gün çekim olucak. Ameliyatlı lohusa halimle kadın olsun bari diyorum.

ya ben kaldirimlarda yuruyecegimi pek sanmiyorum, birasi istanbul gibi degil, bi tunali var, bi bahceli..
genelde avm..
ya da eymire fln gidiyoruz orasi da orman genis alan..
asansore sigar bugaboo cok kocaman degil, arabaya da sigar..
tekli alsam 2 arabayi katlayinca bagaja sigmayabilir..
benim gonlum tekliden yana, ama sanki ikiz arabasi daha kullanisli olacak gibi :KK43:

"tekli alsam 2 arabayi katlayinca bagaja sigmayabilir.." bu bence en etkili cümle valla, ölçün bagajı ,ikiliyi de teklilerin iki tanesini de ölçün kapalı hallerini öyle alın madem. arabada iki bebe olacak sonucta, içeri de koyamazsın.
mayısta avm avm gezcez bak, ona göre seç :D

Can'ım bana sorarsan ikiz arabası al.çocuklar 6 aylık filan olduğunda mevsim yaz olacak belki bir yürüyüş yapmak isteyeceksin.her zaman yanında biri olmayabilir bence kibar bi ikiz arabası

buldum canim, ben ikisinden de alayım :))
hepsinden alayim hangisini istersem onu kullanirim, niye kastiysam boyle di mi..
2 tane mima, bi de bugaboo ikiz aliym gitsin, aaaaah bu kadar stres olcaama :))))

Canım hangi hastane de olacak senin doğum? Fotoğrafçıların fiyatlarını öğrenebildin mi? Benim hastanenin bi tane anlaşmalı fotoğrafçısı varmış ama 990 TL diyor. İlle de bizim fotoğrafçı demiyor ama kendi fotoğrafçınızı da getirebilirsiniz dediler. Bu işlerin piyasası ne kadar bilmiyorum ama daha uyguna birini bulursam çok iyi olur. Birde fotoğrafçılar bayan mı erkek mi acaba? Bayan olursa daha rahat ederim sanki, sonuçta 2 gün çekim olucak. Ameliyatlı lohusa halimle kadın olsun bari diyorum.

koç üniversite hastanesinde olacak umarım, aşırı kar yağıp da yollarda kalmazsam tabi :) iletişim bilgilerini almıştım ama ben arayamadan temizlikçi ablamız sanırım çöpe atmış, bi sonraki gittiğimde yine isteyeyim. ikisi de bayandı bu arada. sor mutlaka.

ilk başta bu kişilere izin vermesine kızdım da sonra düşününce doktorların yerinde olsam ben de sürekli millete laf anlatmaktansa aynı kişiyle çalışmayı tercih ederdim.

fotoğrafları da nasıl acaba, bu da önemli konu. umarım çekimleri güzeldir. :(

990 tl ucuz gibi geldi. bir kac kişiden istediydim 1250 tlden başlıyor paket fiyatları genelde.

Back
X