- 8 Aralık 2015
- 1.025
- 1.229
- 133
Kızlar ben çok mutsuzum ya. 26. Haftaya girdik hala hareketlerini çok hissedemiyorum. 21. Hafta da falan çok güzeldi son 2 haftadır falan çok çok az. Öyle sert hareketler yok.
Size bakıyorum yok uyutmadı yok vajinadan çıkacak gibi vuruyor falan. Benimki niye böyle diye üzülüyorum. Otururken hele hiç vurmuyor.
Son 2-3 gündür çok az ve cılız vuruyor.
En son çarşamba gittim doktora bi sorun çıkmadı. Hareketlerine dikkat etmeme gerek var mı ne zaman gelmeliyim dedim. Öyle birşey yok zaten hareket etmiyor diye gelenlerin %90 in da bi sorun olmuyo dedi doktor.
Ama bana doğru düzgün açıklama yapsın istiyorum mesela suyu fazla diye hissetmezsin ya da ne bileyim pozisyonu uygun değil falan dese neyse Dicem.
Hafta ilerledi daha çok hissetmem gerekmez mi artık.
Bide bütün gün evdeyim yorulmuyorum da.
Bugün gitmeyi düşünüyorum doktora içim rahat etmeyecek yoksa.
tatlım bunun için mutsuz olma yawf, iki hafta önce ben de bu kadar hissetmiyodum ki. sabaha kadar ilk defa iki gün önce uyutmadı. yawzmayayyım yawf bi daha, hiç böyle etkileyeceğimi düşünmemiştim.

her dakika sürekli vurmuyorki, benimki gerçekten son bir haftadır çok arttı. daha önce minicik minicik hissediyordum. merak etme artar yakında. yazanların tarihlerine dikkat et bi de tatlım. genelde ocak başı ağırlıklı hep grupta. aynı ay içerisinde bile olsa haftalar çok fazla farkediyor gerçekten.