- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Yastigi yukselt canim bende 2 ye cikarttim yastigi :)Ay uyuyamıyorum, nefes alamıyorum yatınca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yastigi yukselt canim bende 2 ye cikarttim yastigi :)Ay uyuyamıyorum, nefes alamıyorum yatınca![]()
Ya aslında karar verdim sayılmaz ama mamajoo alacağım galiba yaBenimde korkum ya erken doğarsa ya sezaryen olursa sütüm gelmezse diye.
Öyle bir durumda ilk etapta alırım zaten.
Sanırım gidişata göre alacağım sezaryen gerekecek gibiyse hazır ederim önden :)
Sen markaya karar verebildin mi?
Evet canım babe i de doktor tavsiye etmişti. Onun şampuanını güneş kremini falan kullanıyor şimdi kızına.Çok sağol ben bir bakayım o markaya da.babe acaba dr tavsiyesi mi,
Canım bende onun chicco marka olanını almıştım kızımda. Kızım zaten mümkün değil sokturmadı onu burnuna ana doktoru da onu kullanmamıza kesinlikle izin vermedi. "Onu kullanınca burunda aktif olmayan hücreleri de aktif hale getiriryorsunjz ve daha fazla mukoza salgılanmasına sebep oluyorsunuz,anlık çözüm oluyor ama ilerde daha ciddi tıkanıklıklar oluşur" demişti hiç kullanmadan öylece kaldırdık. Burun tıkanınca serum fizyolojik yapılıyor en çokkızlar bişe sorcam ; Otribebe aldım. bugün geldi de emin olamadım. bi kaç yerde okumuştum sanki, bu şekilde burun emizleme yapıldığında çocuğa gerekli olan sıvıları da çekiyor burundan ve yara yapıyor vs gibi bişiler.
ama burnu tıkalıyken de o kadar minikken nasıl temizleme yapacağım bilemedim kullanmazsam. aldım ama kullanmasam mı?
2.dz hiç acımıo canım merak etme benim ilkinde kolum kopacak gibiydi ama bunda hiç bişey olmadı.2.doz tetanoz için sağlık ocağına gidiyorum.
Yaralı kuş gibi gelirim artık![]()
internette olumlu olumsuz yorumlar var da..kullansam mı bilemedim..malum kış günü güneş yüzü gördüğümüz yok..d vitamini de kalsiyumun emilmesinde önemliymiş..oy oyy ne zor bişeymiş şu hamişlikk:)
Merhaba. Ben şampuan, sabun ve pişik kremini sebamed aldım. Henüz yağ almadım.Kızlar pişik kremi , şampuan , yağ hangi marka daha iyi? Islak mendil unibaby aldım diğerlerini araştırmadım.
Evet bir bildikleri vardır deyip sarı tülbenti de hazır edeceğiz :)sarı bez sariligi tedavi etmez, ama bunca insan itinayla yapiosa, buyuklerimiz de yapin diyorsa bi bildikleri vardir, önleme amaclidir..
annanem duayla sarilik kesiyor cunku, bizim anlayamadigimiz psişik olaylar :))
d vitaminini suya da katabilirsin, 1 cay bardagi meyve suyuna da dokebilirsin, ekmege de damlatabilirsin canim..
ben meyve suyuyla tercih ederdim :)
Ben araştırmalarım sonucunda mamajoo'ya karar verdim canım.@Denas14__ canım süt sağma için mamajoo,avent,medela övülüyor,önerdiğin var mı?
Günaydın öncelikle,2.doz tetanoz için sağlık ocağına gidiyorum.
Yaralı kuş gibi gelirim artık![]()
2.dz hiç acımıo canım merak etme benim ilkinde kolum kopacak gibiydi ama bunda hiç bişey olmadı.
Ben araştırmalarım sonucunda mamajoo'ya karar verdim canım.
Günaydın öncelikle,
inanmayacaksın belki ama ikinci doz gerçekten ağırmıyor. ben unutmuştum bile olduğumu
Ee haftayami gidiceksin bu durumda 1 gun icin yapmamaları cok ilgincmis :)26 sındaydı günü bir gün önce olduğu için yapmadılar :)
Bende bir bakayım teşekkür ederim :)
Valla korkarak gittim ama yapmadı tam gününde ya da günü geçince yapıyormuş bir gün önce diye yapmadı.
Test yaptırmam gerekti 3 tüp kan verdim geldim