- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Ya onlar ıkı saat eglenıp keyif yapıcak dıye tuhaf tuhaf seylere alıştırıyorlar cocuklarıTv yi görünce bizimki kitliyor bakışlarını ağlıyorsa bile susuyor ama çok zararlı ya millet bebeğiyle tv karşısında keyif yapıyor
Ben de eşim ekrana dogru tutuyorsa yada cep telefonundan gel beraber video izleyelim diyor bazen gıcık hemen engelliyorum önüne geçiyorum
Senin kp oldugu için söylenemezsin belki ama altını degiştircem emzircem fln bahanesiyle al
Ben sallamıyorum bebeğimi mesela her geldiklerinde görümcem sallamaya kalkıyor ve son geldiklerinde artık sert bi şekilde uyardım bozuldu alındı ama banane. insana bi kere söylenir.
Eşimin işinden dolayı ben gunlerce bebekle evde tek kalıyorum ve belim problemli saatlerce kucağımda evde dolaştıramıyorum hele ki kilo aldıkça dahada zorlaşıyor
Bugun umut U almış kucağına yok oğlum yok gezdıremem annen kızıyo dıyo kp

Hava da güzel olsaydı keşke kendinizi dışarı atardınız biraz.
Hava da güzel olsaydı keşke kendinizi dışarı atardınız biraz.  bak bak kanıtla gelıyor
 bak bak kanıtla gelıyor

huzurlu mu bakın tamam :) uyumaz doymasa canını sıkma bence vardır elbet sütün. Sütüm ole fosur fosur olmuyor tabi ki benimde o zman daha erken emmek istiyor acıkınca. Artık büyüdüler aç olduğunu belli eder sana. Sakin ollllll sütün varrr demek istiyorum
 huzurlu mu bakın tamam :) uyumaz doymasa canını sıkma bence vardır elbet sütün. Sütüm ole fosur fosur olmuyor tabi ki benimde o zman daha erken emmek istiyor acıkınca. Artık büyüdüler aç olduğunu belli eder sana. Sakin ollllll sütün varrr demek istiyorum