Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gozlerım doldu. SAT 13 nısandı benımdeve zamanı geldi ; 2018 Ocak Anneleri
Ay nurcum cok tatlılar Allah bağışlasınBenim prensim ve prensesim teyzeleri

Esracım o değere göre cok calısıyo OlmasınDogumdan sonra kan tahlili yaptiraniniz var mi arkadaslar?
Dogum oncesinde gayet normal cikan TSH degerim dun yapilan tahlilde 0.01 çıktı. Yani tiroidlerim hic calismiyormus. Sastim kaldim. Cok acil endokrine git dedi dr .
Acaba dogum sonrası falan rastlanilan bir sey mi ki? Simdiye kadar hicbir şikayetim olmamisti.
Tsh dusuk, t3 ve t4 yuksek cikmis.Esracım o değere göre cok calısıyo Olmasın
Ben troıd hastasıyım ve evet hamılelık sonrası troıd rahatsızlıgı çıkması mümkün
Böyle tanıdığım cok arkadaşımda var
Ama o yazdığın değere göre hipertiroıd oluyosun
Kendınde aşırı hareketlılık kalp çarpıntısı iştah fazlalığı buna rağmen kılo almama gıbı seyler hıssedıyomusun
Ama benım gebelık sonrası troıd yuzunden ılac tedavısıne Başlayan tüm Arkadaşlarım bı sure sonra ıyıleşıp ılacı kestı
http://www.tsnm.org/halkimiza-yonelik/hipertiroidi Okusana canım biDogumdan sonra kan tahlili yaptiraniniz var mi arkadaslar?
Dogum oncesinde gayet normal cikan TSH degerim dun yapilan tahlilde 0.01 çıktı. Yani tiroidlerim hic calismiyormus. Sastim kaldim. Cok acil endokrine git dedi dr .
Acaba dogum sonrası falan rastlanilan bir sey mi ki? Simdiye kadar hicbir şikayetim olmamisti.
T3 t4 un kaç bılmıyorum ama bu sonuç cok endışe verıcı degılTsh dusuk, t3 ve t4 yuksek cikmis.
Cok calisiyor mu dedi acaba dr emin olamadim simdi.
Hic bildigim bir konu degil cunku. Endokrine gitmem gerektigini anladim o an yanimda 2 bebeyle muayene olmaya calisiyordum cok konsantre olup dinleyemedim.
Ilacla kontrol altina aliniyor yani oyle mi? Emzirmemi etkileyecek bir durum degildir insallah
Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(

Maşallah Allah korusun hepsını
 Maşallah Allah korusun hepsını
canım şimdi aldım sonuçları elime.T3 t4 un kaç bılmıyorum ama bu sonuç cok endışe verıcı degıl
Doktorlar 1 ıle 2.5 arası olsun ıstıyo benım ılacla anca tutuyolar
Senın fazla calısıyo suan
Benım kullandığım ılacın emzırme hamılelık hiç bı donemde sakıncası yok
Almamam sakıncalı
Ama senınkı tam tersı hızlı calısıyo farklı bı ılaç kullanacaksın
kısa bı sure,belkıde sadece kontrol altında tutulur
Gıt göster ama endışe etme
Sagol canimMaşallah Allah korusun hepsını

Gercı pazara çıktık ama cıkmamızla donmemız bır oldu anıden rüzgar çıktıHızlı bir giriş yapmışsın bursa alemlerineHava da güzel olsaydı keşke kendinizi dışarı atardınız biraz.
Eşin böyle durumlarda desteklemesi ilaç gibi geliyor. Benim kuzen de anneme kızımı tv nin karsisina bırakıp tum işimi hallediyordum ama zekası gayet iyi abartmayın demişbak bak kanıtla gelıyor
Benimde 16 nisandi:))Gozlerım doldu. SAT 13 nısandı benımde
Allah saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın hepsıne
Benim de 13 nisandı şuan farkettim tam 9 ayda doğmuş kızım :) Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahGozlerım doldu. SAT 13 nısandı benımde
Allah saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın hepsıne
Maşallah kuzularaEki Görüntüle 1978414 kızlar buda benden üçü birarada
Ayyy yerim senim 3 lüyü masallah canim ya...Allah ömürlerini versin acilarini göstermesin...Eki Görüntüle 1978414 kızlar buda benden üçü birarada
Hıpertıroıd gıbı sonuçlar canımcanım şimdi aldım sonuçları elime.
TSH 0,01, serbest T3 3,99, serbest T4 1,14 çıkmış. hepsi de referans aralıklarının dışında görünüyor.
doktora da önümüzdeki hafta gidebilirim en erken.