2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayirli kandiller kizlar :)
Mirayim an itibariyle oyun halisinda donmeye baslamis bulunmakta nasil mutlu oldum anlatamam yuruse delirecegim sanirim :)
maşllah kuzuya.ay benim kerem daha dönmeye başlamadı yaw.hemşireye söyledim kilosundan dedi.bana çok saçma geldi kerem öyle çok kilolu değilki 4. ay kontrolünde 7.650 idi.normal kilo değil mi?bence benim oğlan tembel çıktı.ama sırt üstü iken yattığı yerden baya vücudunu kaldırıyor

Bende son ana kadar cok istedim ama kucuk hanim donmedi malesef 37.haftada nisanim gelip dogum baslamasina ragmen sezeryana alindim. Ilk zamanlar uzuldum ama hayirlisi böyleymiş onlar iyi olsunlarda sorun degil. Ama diger kizlarda durum ne bilmiyorum sezeryan yerim hic iyilesmedi hala kabarik ve kirmizi duruyor daha erkenmi bilmiyorum ama anlayamadim.
valla bu soruna cevap vermeyi çok isterdim ama bende üç tane sezeryan olunca hepsinin izi birbirine karıştı.çakır çukur oldu:KK70:

Bende son ana kadar cok istedim ama kucuk hanim donmedi malesef 37.haftada nisanim gelip dogum baslamasina ragmen sezeryana alindim. Ilk zamanlar uzuldum ama hayirlisi böyleymiş onlar iyi olsunlarda sorun degil. Ama diger kizlarda durum ne bilmiyorum sezeryan yerim hic iyilesmedi hala kabarik ve kirmizi duruyor daha erkenmi bilmiyorum ama anlayamadim.
Gece degistirmedim bezini. 8 de banyodan sonra yatarken bagladim sabah 6bucukta uyaninca degistirdim. Baya sismis hic bu kadar şişmemisti,bezin kapasitesini de gormus olduk. Tartacaktim bak unuttum simdi aklima geldi. 1de ve 4te emzirdim biraz kipirdandi alti islak diye ama uyumaya devam etti. Su ana kadar 3 bez degisti 4.su altinda. Meger ben ne cok israf ediyomusum bos bos bezleri

Ameliyat yeri nerdeyse belli bile degil su anda. Basta bir noktada yarim santim kadar kirmizilik ve hafif iltihap olmustu. Batikonla gecti hemen bikac gune.

Evet ben de öyle düşünüyorum ama grupta sormuştum gelen cevaplar hep bizde göz teması var olunca biran panikledim umarım 2 aya kadar gelişir göz teması ,teşekkür ederim
Ben hiç dikkat etmemişim2. Ay kontrolünde doktorumuz muayene ederken baktı göz teması iyi gözlerine bakarak yaklasip konuşun dedi. Zaten konusuyorduk ama takip ediyormu dikkat etmemiştik kücuk sonuçta daha diye. Herseyin zamani var acele etmeyin bencede.

Saat ogleden sonra 3 olmus ve sadece 3 bez mi???
Ben mi cok sık degistiriyorum acaba?

Kac saatte bir bez degistiriyorsunuz kizlar?
Bende ortalama 3 saatte filan değiştiriyorum ama gazlı olup çok ağladığinda 10 dakikada bile arka arkaya açtığımız oluyor sakinlesir diye tabi her seferde cis olmuyor o zaman. Birde yıkanabilir bez bağlayinca 2 3 saat arasinda açnaya çalısiyorum taşar diye.

Kızlar alından ateş ölçer ne kullanıyorsunuz. braun almıştık baya yanlış ölçüyor :KK43: wollex veya Nimomed kullanan var mı? Birini komşum birini ablam kullanıyor memnun. Kararsız kaldım
Bizde de alından ölcen braun ölçer vardı bebekten önce almıstık ama bir defa eşim hastaydı bi ölçtük 40 çktı doktora gittiğimizde sordum onlar doģru ölçmeyebiliyor dedi. 2. Ay aşilarında da doktorumuz ateş takibi yapın dedi sorduk kulaktan ölçeni tavsiye etti aşidan sonra gittik kulaktan ölcen braun aldik. Memnunuż şuan icin.

dün aşı oldular, bugun bunlari birakip gidecektim az daha :KK43:
zaten uykulari duzelmedi 2 gundur iyice sapittilar..
nasil zor bir surecten geciyorum Allahim, isyan etmek gibi olmasin asla, ama ne diyim, şu mubarek gecelerde Allah yardimcimiz olsun..
Bende gaz yüzunden aynen senin gibi oluyorum isyan etmektende korkuyorum ama bazen çok beziyor insan aralıksız aglayınca özellikle.
:) arabada duruyorsa iyi, bizimkiler arabadan nefret ediolar, giderken de mizirdaniolar ama isikta duruyorum tam kiyamet kopuyor :))
ada 7250, deniz 6500 tam 4 ay bitti dün..ada daha istahli, 100gr farkla dogurdum ama 1kiloya dogru gidio fark :)
çok saçli değiller canim, tam kel de degiller :)
seninki nasil :)
Arabayla gezmeyi pek seviyor ama aynen bizimkide ışıkta durursak ağlıyor tabi bizimki benim kucağımda oluyor eşim kullanıyor arabayi kendi pusette olsa ne yapar emin deģilim. Gaz yüzünden gece gündüz demiyor ankara turu atıyoruz. Maşallah ada ile denize. Benimki saćlı doğdu baya bi. Simdide dökulüyor. Ama saclar hep dik komik baya.

Canım benimki normal doğumdu ama çok dikişim oldu doktorum contractubex verdi izler çabuk iyileşsin diye benim baya geçti kullandın mı bilmiyorum ama çok geç değilse bi dene istersen
Canim benim dr hic bahsetmedi 3.5aydan fazla oldu gec degilmi artik ne bileyim bakalim kizlar ne der.

maşllah kuzuya.ay benim kerem daha dönmeye başlamadı yaw.hemşireye söyledim kilosundan dedi.bana çok saçma geldi kerem öyle çok kilolu değilki 4. ay kontrolünde 7.650 idi.normal kilo değil mi?bence benim oğlan tembel çıktı.ama sırt üstü iken yattığı yerden baya vücudunu kaldırıyor
Ay benimki de dönmüyor daha benimki de 7480 gr di 3 ay kontrolünde tombik oldugu icin heralde...oglum da gec yapmisti dönmeyi oturmayi emeklemeyi kız da öyle olacak sanirim...ama yatmayi hic sevmiyor kafasini kaldiriyor baya 45 dereceden fazla kiyafetini tutarak guc aliyor az daha cabalasa oturacak...bir de dün aksam tekrar agulamaya basladi hem de hic cikarmadigi sesleri cikariyor artik :KK45:

Bence kiloyla alakasi yok Mirayda suan 7200 7300 falan olmasi lazim. Bence vakti degildir kendini hazir hissedince donecektir hepsinin gelisimi farkli sonucta.

Gece degistirmedim bezini. 8 de banyodan sonra yatarken bagladim sabah 6bucukta uyaninca degistirdim. Baya sismis hic bu kadar şişmemisti,bezin kapasitesini de gormus olduk. Tartacaktim bak unuttum simdi aklima geldi. 1de ve 4te emzirdim biraz kipirdandi alti islak diye ama uyumaya devam etti. Su ana kadar 3 bez degisti 4.su altinda. Meger ben ne cok israf ediyomusum bos bos bezleri

Ameliyat yeri nerdeyse belli bile degil su anda. Basta bir noktada yarim santim kadar kirmizilik ve hafif iltihap olmustu. Batikonla gecti hemen bikac gune.
Alissin azicik islak durmaya pasa :) sen oyle 3 bezmiii deyince kendimden suphe ettim azmi degisiyorum diye ama bende genele uyuyormusum. 9 10 bez kaka yapmadigi surece bana cok geldi sen isini bilirsin bundan sonra gece ellememek en guzeli.

Ben hiç dikkat etmemişim2. Ay kontrolünde doktorumuz muayene ederken baktı göz teması iyi gözlerine bakarak yaklasip konuşun dedi. Zaten konusuyorduk ama takip ediyormu dikkat etmemiştik kücuk sonuçta daha diye. Herseyin zamani var acele etmeyin bencede.

Bende ortalama 3 saatte filan değiştiriyorum ama gazlı olup çok ağladığinda 10 dakikada bile arka arkaya açtığımız oluyor sakinlesir diye tabi her seferde cis olmuyor o zaman. Birde yıkanabilir bez bağlayinca 2 3 saat arasinda açnaya çalısiyorum taşar diye.

Bizde de alından ölcen braun ölçer vardı bebekten önce almıstık ama bir defa eşim hastaydı bi ölçtük 40 çktı doktora gittiğimizde sordum onlar doģru ölçmeyebiliyor dedi. 2. Ay aşilarında da doktorumuz ateş takibi yapın dedi sorduk kulaktan ölçeni tavsiye etti aşidan sonra gittik kulaktan ölcen braun aldik. Memnunuż şuan icin.

Bende gaz yüzunden aynen senin gibi oluyorum isyan etmektende korkuyorum ama bazen çok beziyor insan aralıksız aglayınca özellikle.

Arabayla gezmeyi pek seviyor ama aynen bizimkide ışıkta durursak ağlıyor tabi bizimki benim kucağımda oluyor eşim kullanıyor arabayi kendi pusette olsa ne yapar emin deģilim. Gaz yüzünden gece gündüz demiyor ankara turu atıyoruz. Maşallah ada ile denize. Benimki saćlı doğdu baya bi. Simdide dökulüyor. Ama saclar hep dik komik baya.
Tesekkur ederim ates ölçere cevap verdiğin için :) diğer kullananlarda solerse sevinirim

Tesekkur ederim ates ölçere cevap verdiğin için :) diğer kullananlarda solerse sevinirim
Bendede weewell im temassizi var. Dedigin gibi temassizlar yanlis olcuyor ama aldiginda normal ile olcup ne kadar saptigini tespit ediyorsun ve ayarlayabiliyorsun derecesini. Hassaslik ayari var onu yapman gerekiyor kullanma klavuzundada yaziyor zaten.

Biz surekli hastanelerdeyiz bu ara. Taniyacaklar beni artik. Surekli , 'emzirip geleyim siram gelir mi, emzirirken siram gecerse gelince girebilir miyim' diye darliyorum insanlari :))
Annen yakinda oldugu icin cok sanslisin. Benim kayinvalidem yakin ama anneye daha rahat guveniliyor:) biraktigim zamanlar hic aramazdim ben yedi mi icti mi diye sormak icin,huzursuz etmek istemezdim ama eve gelince merdivenleri kosarak cikardim geldim anneeemmm geldim kuzummm seklinde :)))
Annem yakın degil malesef ya ben şimdilik onlardayım rahatım da gidince ne yaparım bilmem çok alıştım bu duruma bırakıp markete gidiyorum yürüyüşe çıkıyorum kuaföre gidiyorum yani kısa mesafeler kısa işler için süper oluyor kendi evimde de biraz büyümüş olur artık onla takılırız napayım :))
Benimki de meme isterse kimse onu tutamıyor o yüzden bizim gibiler için dışarı çıkmak daha stres valla bide emmezse yarım saat sonra bi daha :)))

Iyi yapmissin stres atmissindir.
Korkmasi normal daha cok minik.
Ben kizimi Haluk Levent konserine goturmustum 1,5 yasinda falandi:)
Salon da kucuktu biraz huzursuz oldu asiri sesten. Konseri bitiremesek de yarisina kadar kalabilmistik:)
Hamileyken son haftalarda sinemaya gittiğimizde de hiç durmamıştı tepinip durmuştu Zaten yazık orda da strese girdi belki Zaten içim içimi yemişti

Kabarıklık hiç olmadı canım ama kızarıklık biraz daha uzun sürdü gibi şu an yok ama

Ay benimki de dönmüyor daha benimki de 7480 gr di 3 ay kontrolünde tombik oldugu icin heralde...oglum da gec yapmisti dönmeyi oturmayi emeklemeyi kız da öyle olacak sanirim...ama yatmayi hic sevmiyor kafasini kaldiriyor baya 45 dereceden fazla kiyafetini tutarak guc aliyor az daha cabalasa oturacak...bir de dün aksam tekrar agulamaya basladi hem de hic cikarmadigi sesleri cikariyor artik :KK45:
hay maşallah 3. ayda 7.5 kilo nazar değmesin kuzuya

Masallah 7.5 iyi kilo almis. Kac dogmustu?

Back
X