- 27 Ağustos 2016
- 372
- 408
- 23
Tahmin edebiliyorum canımMaşallah canım benimki de bugün ilk kez bu kadar bilinçli şekilde kumaş hikaye kitabı vardı onu tutup agzına götürdü suratımdaki aptal gülümsemeyi görmeniz lazım :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin edebiliyorum canımMaşallah canım benimki de bugün ilk kez bu kadar bilinçli şekilde kumaş hikaye kitabı vardı onu tutup agzına götürdü suratımdaki aptal gülümsemeyi görmeniz lazım :)))
Bende son ana kadar cok istedim ama kucuk hanim donmedi malesef 37.haftada nisanim gelip dogum baslamasina ragmen sezeryana alindim. Ilk zamanlar uzuldum ama hayirlisi böyleymiş onlar iyi olsunlarda sorun degil. Ama diger kizlarda durum ne bilmiyorum sezeryan yerim hic iyilesmedi hala kabarik ve kirmizi duruyor daha erkenmi bilmiyorum ama anlayamadim.
Ben de sinir oluyorum ya bi çok arkadaşım sırf o yüzden sezeryan oldular sonrası malum :)Beklenen dogum tarihine gore hesap yapip bebek iri diyorlar sonra erken alininca gayet normal hatta ufak olculerde bebekler doguyor.
Benim de en cok sinir oldugum sey bu. Iri sen bunu doguramazsin deyip deyip 3300 kg bebek veriliyor annelerin kucagina sezeryanla. ( 3300 u kucumsemiyorum tabiki ama iri değil sonucta normal :)
Ikı hafta sonra bızımde Kıbrıs'a gıtme ıhtımalımız var aynı uçakta denk gelırmişizhiç çabucak gidecek gibi durmuyor.kızı kıbrısta üni okuyor buradaki evi boşaltıp kıbrısa gitmişti 10 gündür kız kardeşindeydi şimdi bize geçiyor kafadan rahat iki hafta bende yeminle kabus yaaaa.bide ikidebir pis elleriyle keremi kucaklayıp ağzını burnunu sıkacak oğlumun
Uyuşukluğun gecmesı 6 Ay'ı bulur hatta geçermişSenle Doğum hikayemiz benziyor bende 37 haftada suyum geldiği halde seZeryana alındım 2 Ocak'ta. İşin ilginç yanı,suyum az olduğu için o gün saat 10 a sezeryan tarihi vermişti doktorum ,ama sabah 5 buçukta suyum gelince 7 de girdim sezeryane sancılarım bile başlamıştı. Normal Doğum ile sezeryan günüm tam denk geldi.
Sezeryan yerimin üzeri hala uyuşuk, birde pantolon falan giyerken nedense özel özel bölge ( ne yazacağımı bilemedim) ağrım oluyor
Çok şükür korktuğum gibi olmadı ama hala boyu ve kilosuna bakarsak minyon bi bebek :))Iyi almis masallah. Boyu da guzel uzamis. Serpilmis kuzu :)
Su bebeklerin kilo aliminin aclikla olculdugu donemi bir atlatsaydik ben de rahatlayacaktim:)
Barisin kilosu gayet iyi zaten masallah. Fazlasinda degilim de iste makul rakami duymayinca ac mi birakmisim endisesi olusuyor ya insanda o cok rahatsiz edici.
Ben de bu konuyu çok merak ediyorum molfix kullanıyorum bezden mi kaynaklanıyo yoksa kızım biraz basenli mi anlamadım bel kısmı bol bacaklar hep lastik izi. , bağlamayı mı beceremiyorum acaba diyorum , biz de 5 kilo olunca 3 e geçtikKızlar tuhaf bir soru olacak ama bebek bezinin küçüldüğüne neye göre karar veriyosunuz. Popo kısmımı,belimi,uzunluğumu. Ben kiloya göre değiştiriyorum. 5 kilo oluna 3 e geçtim mesela,7 kilo oluncada 4e geçmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz.
Herkes kV görümceden şikayetçi ben de hiç gelmiyolar insan hiç mi merak etmez vs. Diye şikayet ediyorum ama yorumları görünce böyle iyiymişiz meğerKız aıle saadetini bırak benım bagırsaklarım bıle bozuluyo stresten![]()
ama. boşver işte en güzeli 3 aydır kıbrıstaydı kafam rahattı.geldi yine türkiyeye.bide geceleri kerem ağlayınca pat diye giriyor odaya.la havle vela kuvvete.bu sefer tedbirli olacam yatak odamın kapısını kilitliyecemHerkes kV görümceden şikayetçi ben de hiç gelmiyolar insan hiç mi merak etmez vs. Diye şikayet ediyorum ama yorumları görünce böyle iyiymişiz meğer![]()
Benim kv hergün geliyor bana 3 yada 4 saat bende sıkıldım artık ima ettim fenalık geçirdi böyle devam yapacak bişi yokama. boşver işte en güzeli 3 aydır kıbrıstaydı kafam rahattı.geldi yine türkiyeye.bide geceleri kerem ağlayınca pat diye giriyor odaya.la havle vela kuvvete.bu sefer tedbirli olacam yatak odamın kapısını kilitliyecemgirsin bakalım nasıl girecek
![]()
Allah kolaylık versin ne diyim ki çekilmezki hergün 3-4 saatteBenim kv hergün geliyor bana 3 yada 4 saat bende sıkıldım artık ima ettim fenalık geçirdi böyle devam yapacak bişi yok
Öyle sık sık gelseler ben de sıkılırım huyumu biliyorumama. boşver işte en güzeli 3 aydır kıbrıstaydı kafam rahattı.geldi yine türkiyeye.bide geceleri kerem ağlayınca pat diye giriyor odaya.la havle vela kuvvete.bu sefer tedbirli olacam yatak odamın kapısını kilitliyecemgirsin bakalım nasıl girecek
![]()
Gerçekten iri mi dogdu ya genelde öyle diyorlar sonra gayet normal doğuyor bebekler ?
Kumas hikaye kitabi almakbistiyorum ben de ya uygun fiyatli bisey bulamadm civilde vardi bi ara bitmis sanrm.sen.nerden aldinMaşallah canım benimki de bugün ilk kez bu kadar bilinçli şekilde kumaş hikaye kitabı vardı onu tutup agzına götürdü suratımdaki aptal gülümsemeyi görmeniz lazım :)))
Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım
İyiyiz canim sabah 7.30 da kalkti daha simdi uyutabiliyorum kafam zonkluyor uykusuzluktan....sen nasilsin neler yapiyorsun?Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım
Aynen bende öyleyimUykusuz yorgun halsiz bas ağrısı ve saç dökülmesi ile birlikte iyiyim yıkılmadım ayaktayım
Sen nasılsın canim![]()
Ayyy severim ben onuEki Görüntüle 1987050 kizim tarafindan yakalanip yarim saat boyunca hunharca isirilan serce parmagim![]()
Bende salak gibi dolanıyorum vallaİyiyiz canim sabah 7.30 da kalkti daha simdi uyutabiliyorum kafam zonkluyor uykusuzluktan....sen nasilsin neler yapiyorsun?