2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
@gevezek Sabirsiz61 Sabirsiz61 kızlar kaç yıllık evlisiniz daha 3-5 senelik evliyseniz merak etmeyin b.ku 5 seneden sonra çıkmaya başlıyor.bende kv ile çok iyiydim anne kız gibiydik gezerdik tozardık gece clübüne bile gitmişliğimiz vardır gelin kaynana.ama sapıttı benim kaynana kendini hayal dünyasını aştı kadın.
Daha 2 seneliğiz gözüm korktu şimdi :-)

Arkadaşlar philips soothie emzigi var oglumun 0 3 ay arası şimdi bunu degiitirip ne almamı önerirsiniz
Bende soothie 3-6 ya gececektim, evde philips avent resimdekinden vardı. Denedim aldı memnunum

Eklentiler

• _20170426_184612.webp
    _20170426_184612.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 51
Canım senin bebeğin ne zaman doğdu? Kilo olarak benimki de senin bebeğin kadar. 2 Ocak'ta ,2400 gram doğdu şimdi 5800 civarı. Burda arkadaşların maaşallah 8kiloya yaklaştı benim ki daha 6 olacak :110: ama şükür küçük ama sağlıklı:nazar:
Seninki iyi almış annesi. Biz 11 Ocakta doğduk. 3700 doğmuştuk. İlk haftalar biraz kilo kaybettik biraz geç toparladık 2. ve 3. ayda 800er gram aldık. Ortalama değerlerle ilerliyoruz. Sağlıklı olsunda kilolu olmasada olur canım ❤

Benim 8 sene olmak uzere.ayni sehirde yasiyoruz,cok sukur hic sıkıntımız olmadi.
Ben kendi sınırlarını ceken bir insanim, alismakta biraz zorlansa da simdi gayet iyiyiz.
Korkma yani :)
aynen bende onu söyledim seviyen oldun dedim çok samimi olunca sıkıntı oluyor.bende geçen sene artık arama seviye koydum.ama şimdi de eşim diyor ki anneme surat yapıyorsun tabi eskisi gibi samimi olmayınca adı surat oluyor.

Bebeğimin Beslenme Kitabı-Sibel Güngör Kızıltan bak canım bunda bebek için püreler vs tarifleri var bende almayı düşünüyorum.

anneyemektenevar.com dan bir incele az çok beslenme tariflerini hoşuna giderse bence al.Cidden güzel,bebekler için çok tarif var ve sağlıklı şeyler :)

Mrb bende bu kitaptan ariyorum. Internetten heryere baktim bulamadim. Suz nereden buldunuz acsba

@gevezek Sabirsiz61 Sabirsiz61 kızlar kaç yıllık evlisiniz daha 3-5 senelik evliyseniz merak etmeyin b.ku 5 seneden sonra çıkmaya başlıyor.bende kv ile çok iyiydim anne kız gibiydik gezerdik tozardık gece clübüne bile gitmişliğimiz vardır gelin kaynana.ama sapıttı benim kaynana kendini hayal dünyasını aştı kadın.
Daha yaklasik 2 yillik evliyim :) haklisin tabiki ama suana kadar bir sıkıntı yasamadik birde esim konusturmaz onlari asla mudahale edemezler bize evliligimize o yuzden cok yuzgoz olunmuyor birde ogullari ile arada kopru gorevi goruyorum annesine babasina ben ittigim icin daha bi severler boluzursada ona gore bakariz icabina:)))

Ama böyle açık olman güzel bişi, ben de sınırlarıma müdahale edilmesin diye kendimi kapatıyorum sanırım , ne kadar kimseyi kırmamaya çalışsam da "soğuk gelin" imajından kurtulamıyorum malesef
Hahaaaaha ;) böylede problemlı gelın oluyosun canım

Daha yaklasik 2 yillik evliyim :) haklisin tabiki ama suana kadar bir sıkıntı yasamadik birde esim konusturmaz onlari asla mudahale edemezler bize evliligimize o yuzden cok yuzgoz olunmuyor birde ogullari ile arada kopru gorevi goruyorum annesine babasina ben ittigim icin daha bi severler boluzursada ona gore bakariz icabina:)))
o konuda benim hatam var ben soktum onları evliliğime eşimle tartışmalarımı onlara aktardım bu sefer yüzgöz olduk.diyorum ya seviye koymak çok önemli bende zamanında aralarında köprü olmuştum eşimin annesiyle ve kardeşleriyle olan ilişkilerinde.ama bunlarda üzgünüm ki eşimde dahil olmak üzere nankörlük olduğu için şimdi ne eşimle tartışmalarımı bilirler ne de ben köprü oluyorum bıraktım kendi hallerine ne halleri varsa görsünler ;) ya ben sana özelden sezeryan dikişimin resimini atıcam kaç gündür aklımda ama 3 çocuk olunca bir türlü atamadım.büyük kızımda bugün evdeydi teog sınavından dolayı tatildi.inş yarın atıcam 3 sezeryan belki sana fikir olur diye

Back
X