2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
eşini ikna ederken lütfen sakin olmaya çalış ne olursa olsun sesini yükseltme çünkü sesler yükselince karşındaki kişi senin söylediklerini duymuyor anlamıyor söylediğin gibi çarpıp geri sana geliyor.dediğşm gibi eşine annesine karşı artık eskisi kadar sabırlı olamayacağını bir daha sıkıntı çıkarsa seninde tepkilerinin farklı olacağını bu durumda da en büyük sıkıntıyı kendisinin yaşayacağını uygun bir dille anlat.9 yıl bitmek ğzere 10 seneye girecek evliliğim ben bunları öğrendim.
teşekkür ederim canım tavsiyelerin için..dediğin gibi sakin bir şekilde istediklerimi anlatmam lazım..Allah hepimizin yuvasına huzur versin inşallah..

Kızlar merhabalar nasılsınız
Oğlum sürekli kusuyor feci durumdayım anlayacağınız dra gittik reflüden şüphelendi. Ama kabızlık olduğu için ilaç veremedi 4 günde 50 gram almış dr Allahtan kilo kaybetmemiş dedi ama acayip canım sıkkın
Çok geçmiş olsun canım kızım da çok kusuyordu idrar testi yapıldı kültürde üreme çıktı antibiyotik verdi ama kızım yutmadan öğürerek kustu 3 hafta sonra yine verdik atlatmışız şükür kusması için ayrıca gaviscon verdi ama biz vermedik kabızlığa zararı var mı bilmiyorum bizimki baya azaldı inşallah siz de atlatırsınız

Kizlar meme yaralari icin son umudum dudak bagiydi. Ne zamandir randevu bekliyordum. Dr evet dese hemen yaptiracaktim ameliyati.
Cok az bunun için mudahale etmeye gerek yok dedi dr ben de kicima baka baka geri döndüm:)))
Bir taraftan sevindim kuzumun canini yakmayacaklar diye ama bir taraftan da bir kurtulus kapisiydi benim icin.
Kismet değilmiş:)

Az sut olup sut kanallardan cıkamıyıncada yapıyomuş
Malesef. Zaten iki damlaciksin bi de disari cikmaya nazlaniyosun.
Baslarda cok azdi sutum mama veriyodum. O zaman olmustum ben de mastit. Ateslenmeye götürmedi ama tikandi acidi baya. Sutu cok olanlarin bebe icmeye yetisemediginden oluyo saniyodum bi sevindim salak gibi "aha sut cogaldi yavru icmeye yetisemedi" diye. Megersem az olunca da oluyomus.

Daha eveli aksam olmaya niyetlendi. Hemen emzirdim sonra sagdim sonra yine emzirdim. Baslamadan hallettim şükür.

Bunun mucaselesini ben cok verdim kizimdayken.
Kuzenim , aman cocuk esintide kaldi hasta falan olur diyerek yatirmadan ilac veriyor. Cocuk hem oglen hem ikindin oynadiysa disarda oglen uykusundan once de veriyor.
Ya da cocuk dustu mesela, huzursuz olur basi agrir diyerek ilac veriyor.
Ben elestirince suclu oldum o yuzden agzimi acmiyorum hic artik.
Ates dusurucu manyagi yaptilar boyle boyle cocuklari
Büyüyüncede bağışıklığı niye yok derler :işsiz:

kızlar ilk günü atlattık kv ile.dün akşam geldi gece hiç dalmadı yatak odama zaten kapıyı tamamen kapatmıştım sanırım mesajı almış::KK66: şimdi dışarı çıktı arkadaşıyla buluşacakmış.bide galiba çok uzun kalmıycak haftaya gidiyormuş ohhhh
Hadi gözün aydın :))

ah ahh fena mı fena bir kayınvalide de bende var kızlar..evleneli beş sene oldu ben ne kadar sınırlarımı çizmeye araya mesafa koymaya çalışsam da bu kadın anlamadı anlamak istemedi..sizinkiler hadi çocuğu bahane edip odanıza giriyor bizimki evlendik evleneli sormadan danışmadan girer..her geldiğinde bu yüzden tartışmamız olur oğlu anne girme eşimin hoşuna gitmiyor der yine kendi bildiğini okur..ben evde yokken evi köşe bucak didik didik eder..kadın resmen laftan sözden anlamıyor ne desek de utanıp kızarmıyor..biz de öyle bir şey yok biz gelinin odasına gireriz diyor yüzsüzce benim kızımın odasına da kendi kayınvalidesi giriyor diyor..ya sizi bizi mi var ben istemiyorum girmeni ötesi mi var..kadın yani sen ne dersen de gircem diyor yüzsüzce..en son geldiğinde de çok kötü kavga ettik..tartışırdık normalde ama bu sefer karşılıklı çok ağır laflar söyledik..yaktın oğlumun başını yaktın diyor..anne benim başımın yandığı felan yok yansa şuan evli olmazdık dedi siz anlaşamıyorsanız o sizin meseleniz deyince kadın öylece kaldı..daha kalacaktı sabahına evine değil kızına gitmiş beni anlatmaya..siniri geçmemiş annemi babamı aramış sizin kızınız böyle böyle yaptı diye..annem ben ordayken seninde onunda neler yaptığını gördüm kim haklı kim haksız iyi biliyorum sana defalarca istemiyorum yapma dediği şeyleri yapıyorsun demiş..annemden babamdan da destek bulamayınca tamamen çıldırmış..anneme telefonda bir sürü beddua etmiş..kadın sinirlenince kendini iyice kaybediyor..eşimi sevmesem bir gün katlanılcak kadın değil..
işin kötü yanı ise benim çocuğuma mecburu sebeplerden dolayı bu kadın bakıcak..eşim öyle istiyor..napcam bilmiyorum..
Odaya girmek ne oluyor acaba ya anlamıyorum gercekten. Ne arıyorlar ki. Bakma konusundada allah kolaylık versin :(

Kızlar merhabalar nasılsınız
Oğlum sürekli kusuyor feci durumdayım anlayacağınız dra gittik reflüden şüphelendi. Ama kabızlık olduğu için ilaç veremedi 4 günde 50 gram almış dr Allahtan kilo kaybetmemiş dedi ama acayip canım sıkkın

Çok geçmiş olsun canım benim

kızlar bebeklerinizi yavaştan destekli oturtmaya başladınız mı? birkaç yerde gelişim aşamalarında oturmaya başlar yazıyor ama ben cesaret edip denemedim henüz..bide pişik kremi ne tavsiye edersiniz? bepanthol kullanıyordum pişik oldu yavrum baya..ama aslında bezden mi kremden mi onu da tam anlayamadım..primanın sarı bantlıları çıkıyor 3 numaraya geçtiğimden beri..onun dokusu biraz farklı ya bezden oldu ya krem fayda etmiyor anlamadım..

kızlar bebeklerinizi yavaştan destekli oturtmaya başladınız mı? birkaç yerde gelişim aşamalarında oturmaya başlar yazıyor ama ben cesaret edip denemedim henüz..bide pişik kremi ne tavsiye edersiniz? bepanthol kullanıyordum pişik oldu yavrum baya..ama aslında bezden mi kremden mi onu da tam anlayamadım..primanın sarı bantlıları çıkıyor 3 numaraya geçtiğimden beri..onun dokusu biraz farklı ya bezden oldu ya krem fayda etmiyor anlamadım..
Mustela almıştım doğmadan. Prima premium care kullanıorum doğdugundan beri. (Bir aydır da sarı bantlılardan kullanıyorum.)Sorun olmadı bende pişik. Bu hafta domates yeni çıktı diye abartmıstım çok az pişik oldu, domatesi kesip bol pişik kremi sürünce iki günde gecti. Mustela pişik yapmadı gecirdi de ama Sudocrem de cok iyi diyolar ben bu bitince onu alıcam

Biz bu arada üç ay kontrolümüzdeydik :)) (sizinkiler 4 bitirdi maşallah) normalmiş bebişim :) doktor bu aydan sonra artık süt hazneleri genişledi. 6 hatta 8saate kadar uyuyabilir dedi. Uyandırma dedi. Benimki 4saat uyursa acıkıp ortalığı yıkıyor ama cok uyuyor diye endişelenenler vardı, onlar için yazayım dedim. Oyun halısı da gelişiminde çok yararlıymış alıcam bende bi tane :)

Mustela almıştım doğmadan. Prima premium care kullanıorum doğdugundan beri. (Bir aydır da sarı bantlılardan kullanıyorum.)Sorun olmadı bende pişik. Bu hafta domates yeni çıktı diye abartmıstım çok az pişik oldu, domatesi kesip bol pişik kremi sürünce iki günde gecti. Mustela pişik yapmadı gecirdi de ama Sudocrem de cok iyi diyolar ben bu bitince onu alıcam
tamam canım aklımda olsun bunlar..ilk sudocrem deneyeyim olmazsa mustela alırım..

Biz bu arada üç ay kontrolümüzdeydik :)) (sizinkiler 4 bitirdi maşallah) normalmiş bebişim :) doktor bu aydan sonra artık süt hazneleri genişledi. 6 hatta 8saate kadar uyuyabilir dedi. Uyandırma dedi. Benimki 4saat uyursa acıkıp ortalığı yıkıyor ama cok uyuyor diye endişelenenler vardı, onlar için yazayım dedim. Oyun halısı da gelişiminde çok yararlıymış alıcam bende bi tane :)
Tiny love maymun adası tavsiye ederim canım bizimki sevdi..

Oturma konusunu ben de soracaktım.
Ben oturtmuyorum ama kendisi oturur pozisyona gecmeye çalışıyor.
Bu konuyu ilk bebeğimde cocuklarla çalışan bir fizik tedavi uzmani arkadasimla konusmustum.
Cocuk kendi yapabildiği surece engel olmamak gerekir falan demisti. Gelisimini tamamlamasa kendini zorlamazmis zaten.
Ama ben yine de oturtmamaya gayret ediyorum :) 1 ay daha bekleyebilir bence.

Kızlar hepsi burada da bayağı indirim var kanz chicco philips prima fisher price vs vs 20 saatlik bir indirim bi bakın isterseniz

Back
X