2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Esra Esra asli2434 asli2434 saolun kızlar vermedim ateşi ilk gün dışında çıkmadı zaten dün öksürük arttı bi de balgam kustu işte geniz akıntısı var burnu da fena serum fizyolojik sıkıp öyle emzirmeye çalışıyorum zar zor ayakta hoplatarak birkaç yudum emiyo gece daha rahat emdi ama uyukladığı için az emdi boşaltamadı göğsümü
bizim doktorumuz böyle durumlarda zaditen şurup veriyor bi nevi alerji şurubu.onuda zaditen damlası olursa 3 damla şurubu olursa 1ml şeklinde veriyorum toparlıyor kerem.pazartesi gittiğinde bir doktoruna sor istersen

Esra Esra asli2434 asli2434 saolun kızlar vermedim ateşi ilk gün dışında çıkmadı zaten dün öksürük arttı bi de balgam kustu işte geniz akıntısı var burnu da fena serum fizyolojik sıkıp öyle emzirmeye çalışıyorum zar zor ayakta hoplatarak birkaç yudum emiyo gece daha rahat emdi ama uyukladığı için az emdi boşaltamadı göğsümü
Gecmis olsun canim. Ayni bizimki de oyle.
Hem ac emmek istiyor, hem de burnundan ememiyor. Surekli de aciyorum ama aninda yine tikaniyor. Cabuk atlatirlar insallah

Bu ay kusması çok oldu emdiği gibi kusuyor bi de ben sütümün az ya da çok olduğunu denemek için sağdım 2-3 saat emmediği göğsümden 80cc süt çıktı emdikten sonra da ikisinden çıkan süt 30-40cc yi geçmiyor. Gün içinde pek huzursuzluğu yok akşamüstü oluyor bazen o zaman doymadığını aç olduğunu düşünüyorum ama emdikten sonra bir kaç kez mama verdim istemedi sadece açken mamayı emiyo onu da ben vermiyorum
canım sutle ilgili sunu soyleyebilirim benim sutumde cok yok mama takviyeyse devam ediyorum
simdi oglum 8 kiloyu gecmistir
kılosu onde ama sut mıktarının azlıgından doymuyor
8*150 desek 1200 gunluk besıni yaklaşık olarak
ben 300-350 arası mama verıyorum gunde
sagdıgımda oyle az süt cıkıyoki
artık moralımı bozmamak ıcın sagmıyorum bıle
ama gunluk beslenmesının gerı kalanı benden sut olarak cıkıyomu onu da sanmamamla bırlıkte dr umuz sutun az ama doyurucu ve besin degerı yuksektır dedi
onun ıcın sagdıgın mıktara ıtıbar etme
eve hastane tıpı sagma mak kıraladım
bıldıgın damla cıkmadıgında bıle oglum emdıgınde azda olsa bıseyler gelıyor

canım sutle ilgili sunu soyleyebilirim benim sutumde cok yok mama takviyeyse devam ediyorum
simdi oglum 8 kiloyu gecmistir
kılosu onde ama sut mıktarının azlıgından doymuyor
8*150 desek 1200 gunluk besıni yaklaşık olarak
ben 300-350 arası mama verıyorum gunde
sagdıgımda oyle az süt cıkıyoki
artık moralımı bozmamak ıcın sagmıyorum bıle
ama gunluk beslenmesının gerı kalanı benden sut olarak cıkıyomu onu da sanmamamla bırlıkte dr umuz sutun az ama doyurucu ve besin degerı yuksektır dedi
onun ıcın sagdıgın mıktara ıtıbar etme
eve hastane tıpı sagma mak kıraladım
bıldıgın damla cıkmadıgında bıle oglum emdıgınde azda olsa bıseyler gelıyor
canım hangi mamayı kullanıyorsun meteye

bizim doktorumuz böyle durumlarda zaditen şurup veriyor bi nevi alerji şurubu.onuda zaditen damlası olursa 3 damla şurubu olursa 1ml şeklinde veriyorum toparlıyor kerem.pazartesi gittiğinde bir doktoruna sor istersen

Gecmis olsun canim. Ayni bizimki de oyle.
Hem ac emmek istiyor, hem de burnundan ememiyor. Surekli de aciyorum ama aninda yine tikaniyor. Cabuk atlatirlar insallah
Saolun kızlar inşallah toparlarız pazartesiye o zaditeni bir sorayım doktora bakalım pazartesi aşımız da vardı o da erteleriz artık

canım hangi mamayı kullanıyorsun meteye
kız kımyayla karıstırdın benımkı umut
kayınvaldeden beynın dondu artık garıbımın :rolleyes:
ben ılk topfer verdım ist dan doguma gıderken tedbır amaçlı yanımda goturmustum
bıldıgın aclıktan krıze gırdı yudum ıcmedı
sonra mecbur orda enfamıl dıye bı mama başladık onla devam edıyo
burda ınternet uzerınden satışı var ama deli paralar istiyolarmis
kutusu 250 tl ye gordum :oha::oha:
ben stokladım kv de gelırken getırdı
devamını saglarım ınşallah
sen hangı mamayı kullanıyosun memnunmusun?

kız kımyayla karıstırdın benımkı umut
kayınvaldeden beynın dondu artık garıbımın :rolleyes:
ben ılk topfer verdım ist dan doguma gıderken tedbır amaçlı yanımda goturmustum
bıldıgın aclıktan krıze gırdı yudum ıcmedı
sonra mecbur orda enfamıl dıye bı mama başladık onla devam edıyo
burda ınternet uzerınden satışı var ama deli paralar istiyolarmis
kutusu 250 tl ye gordum :oha::oha:
ben stokladım kv de gelırken getırdı
devamını saglarım ınşallah
sen hangı mamayı kullanıyosun memnunmusun?
aynen benim devreler yandı en kısa sürede kendime bi bioenerji uzmanı bulmam lazım :KK70:o ne be öyle 250 tl:oha: ben sizin mamaların yanında garip işi mama kullanıyorum hipp combiotic 38 tl kutusu öyle 250 tl değil annem ben fakirim :KK70:çokta memnunum asla değiştirmeyi düşünmüyorum.sanada eğer mamanın devamını sağlayamazsan öneririm

Kızlar kısa kol giydirmeye başladınız mi? Ince Ve bol penyeler giydirmeye çalışıyorum ama bugün oda ısısı 27 'yi buldu. Vücudu çok sıcak oluyor. Siz ne durumdasınız?

Ninociiiin vallah ben de buldum:rolleyes:
Canim nasılsın ,meme yaralarin ne alemde. bebişin dil altini gostercem demistin cerraha naptin.ben salı gunu goturcem inan doğru ememiyor sanirim oyuzden sutum tek göğüstü zaten oda kesilmek üzere, sanirim Yaradan dolayi.inan gece 6 7 saat uyusa bile uyandiginda sert değil fos bi gogusle emziriyorum yavrumu inan çok üzülüyorum niye uzun süre emmeyInce artmiyor sutum öf inan aglayarak emziriyorum artsin diye.ama niyeyse fark yok çok mutsuzumm:KK1:

Selam kızlar,yeni premium care ile aranız nasıl? Değiştirmeyi düşünen varmı? Varsa hangi bezi almayı düşünüyosunuz. İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :-P

Selam kızlar,yeni premium care ile aranız nasıl? Değiştirmeyi düşünen varmı? Varsa hangi bezi almayı düşünüyosunuz. İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :p

Ben ilk kullandığımda oğlumda pisik yaptı. Şimdi alıştı. Aslında kökten bırakıp yikanabilir beze geçmeyi düşünüyorum.

Back
X