2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar kısa kol giydirmeye başladınız mi? Ince Ve bol penyeler giydirmeye çalışıyorum ama bugün oda ısısı 27 'yi buldu. Vücudu çok sıcak oluyor. Siz ne durumdasınız?

Ben bugün atlet üstüne kısa kollu şortlu tulumla çıkardım dışarı, evde de öyle durdu, ensesi hep sıcaktı. Doktorumuz 25 dereceyi geçtikten sonra kısa kol dedi bize

Ben bugün atlet üstüne kısa kollu şortlu tulumla çıkardım dışarı, evde de öyle durdu, ensesi hep sıcaktı. Doktorumuz 25 dereceyi geçtikten sonra kısa kol dedi bize

Bende atlet üstüne kısa kol giydirdim bugun. Göğsü, ensesi hep sıcaktı ama kollar ara ara soğuk gibi geldi. Derece yüksek olunca ben de bıraktım öyle ama yine de sizlere de sorayim dedim. Teşekkürler ;)

Kızlar kısa kol giydirmeye başladınız mi? Ince Ve bol penyeler giydirmeye çalışıyorum ama bugün oda ısısı 27 'yi buldu. Vücudu çok sıcak oluyor. Siz ne durumdasınız?
Ben daha baslamadım canım. Bizim oda ısımız 23 derece. Dışarısı daha sıcak bizim evden, dışarda giydirilebilir bence ama evde beklemedeyim hala 25 26yı bi göreyim diyorum.

Ben ilk kullandığımda oğlumda pisik yaptı. Şimdi alıştı. Aslında kökten bırakıp yikanabilir beze geçmeyi düşünüyorum.
Uzun süre kalınca popo ıslak kalıyor gibi,bide pek yumuşak değil içi sevemedim bir türlü. Acaba prima aktif bebek yada molfixe mi geçsem diyorum. Yıkanabilir bezle uğraşacak zamanın olmuyor benim cnm :-)

Evet canım biz başladık zıbın üstüne kısa kolla dışarı çıkıyoruz hava sıcak olduğunda. ama evin içinde uzun kolluyuz ev dışardan daha soğuk :)

Benim gibi bebegini komsuya bırakıp sinemaya giden var mi :halay:
Ben bi kere arkadaşlarımla 2 saatliğine dışarı çıkayım dedim akşam saat 9buçuğa geliyordu emzirdim gece uykusuna geçti dedim ama benimki 1 saat olmadan uyanmış biberondaki sütü içmiş ama meme olmayınca uyumamış annem hiç bi şekilde uyutamamış en iyisi uykusu açılsın ağlamasın diye konuşmuş.benimki ayıkınca ağlamayı kesmiş oynamışlar sonra zaten 12de geri geldim bi baktım benimki gündüz modda geziyor :)) geri gece 1 de uyumuştu. Yani benim o iş biraz zor bacım benimki gibi dakka başı kalkan bebegin yokken git gez valla iyi yapmışsın :))

aynen benim devreler yandı en kısa sürede kendime bi bioenerji uzmanı bulmam lazım :KK70:o ne be öyle 250 tl:oha: ben sizin mamaların yanında garip işi mama kullanıyorum hipp combiotic 38 tl kutusu öyle 250 tl değil annem ben fakirim :KK70:çokta memnunum asla değiştirmeyi düşünmüyorum.sanada eğer mamanın devamını sağlayamazsan öneririm
kiz amerikada oyle pahali degil bunlar hatta orda devlet vatandasina istedigi mamayi filan veriyo daha dogru duzgun para verip mama almisligim yok benim
burda cildirmislar alip satasim geldi
amerika destegi keserse bende hipp alirim :KK66:

Bende atlet üstüne kısa kol giydirdim bugun. Göğsü, ensesi hep sıcaktı ama kollar ara ara soğuk gibi geldi. Derece yüksek olunca ben de bıraktım öyle ama yine de sizlere de sorayim dedim. Teşekkürler :KK66:
bursa kesın ist a gore daha sıcaktır 10 gundur ist da degılım
kıbrısta hava suan sıcak ama sansa ruzgarlı yanı daha beter
sıcakta terlıyıp golgede ruzgar yemesin dıye cocugu istedıgımız gibi cıkaramadık bı turlu
aksam acık havada yemek yedık kolları soguktu dedıgın gıbı ama benım kollarımda soguktu usumuyodum onu baz aldım bende ;)

kızlar simdi bıkaç sorum olucak oncelıkle nezamandır aklımda olan soru
genel anestezi ıle sezeryan olanlar sız ayılana kadar bebege az mıktarda mama verıldımı hastane tarafından?

dıger sorum şu ek gıdaya geçınce şu kaşıgı arastırdımız mı yada kullananınız var mı bana rahat gıbı gorunuyo image.webp

son sorum bebegınızı uyutma şeklınız?

kızlar simdi bıkaç sorum olucak oncelıkle nezamandır aklımda olan soru
genel anestezi ıle sezeryan olanlar sız ayılana kadar bebege az mıktarda mama verıldımı hastane tarafından?
hayır canım verilmedi ya da verildiyse bile benim haberim olmadı..ama söylerlerdi heralde öyle bir şey olsa..

Bravo. Ya nazarım da değmez ama yine de masallah masallah masallah diyeyim ben sofradan tok kalkamıyorum hala hatun sinema modunda. Bari filmi söyle yorum yap biz de onla idare edelim :KK70:
Hızlı ve öfkeli 8 ama spoiler vermem : )

Son düzenleme:
Ben bi kere arkadaşlarımla 2 saatliğine dışarı çıkayım dedim akşam saat 9buçuğa geliyordu emzirdim gece uykusuna geçti dedim ama benimki 1 saat olmadan uyanmış biberondaki sütü içmiş ama meme olmayınca uyumamış annem hiç bi şekilde uyutamamış en iyisi uykusu açılsın ağlamasın diye konuşmuş.benimki ayıkınca ağlamayı kesmiş oynamışlar sonra zaten 12de geri geldim bi baktım benimki gündüz modda geziyor :)) geri gece 1 de uyumuştu. Yani benim o iş biraz zor bacım benimki gibi dakka başı kalkan bebegin yokken git gez valla iyi yapmışsın :))
21.30da gece uykusuna geciyor emzirip biraktim 45dk oynamislar sonra uyutmus simdi geldim emzirdim yatirdim yatagina ama aklim hala evde kaliyor bu hic gecmeyecek sanirim :)

Son düzenleme:
son sorum bebegınızı uyutma şeklınız?
Gunduz kendisi uyuyor. Gece uykusuna ana kucaginda biraz pispislayarak geciriyorum yada yanima alip yatiyorum o sekilde uyuyor. Ama 3 gundur memede uyumaya basladi gece uykusu icin bugun biraz cekine cekine gittim o yuzden sinemaya ama sorun olmadi sukur.

Back
X