- 2 Eylül 2015
- 2.446
- 3.416
- 63
Aynı babadan bende de var hiç yabancı gelmediAz önce cocuumu içerde uyuturken babam komşumuza benim psikolojik sorunlarım olduğunu söyledi :)) şaka gibi. Sebep ise 6. Aydan itibaren ek gıdaya geçmek isteyisim. Uykusuz bebek olduğu ve geceleri on kere uyanıp ağladığı için uyku ilacı vermeyisim . Kısacası onlarin dediği şeyleri yapmayisim. Kv kp olsa neyse. Herkes uzsyliymisim gaddar anneymisim gibi davranıyor. Büyüklerin yakınında çocuk büyütmek ne zormus. Insanların genel olarak yaptıklarını yapmıyormuşum. Benim çocuğum ya ... her mesakkatini ben cekiyorum akıl veren bitmiyor .. sen komşuya böyle dersen geldiğinde bana söylemeden çileği ağzına dayar tabi. Sonra ben anormal .. çocuk değil insanlar yoruyormuş..![]()
Erkekler karışmaz genelde ama bizimkiler istisna

"Bu çocuk kilo alamadı bu ay işte ek gıda vermezsen böyle olur" diyorlar e versem sanki tabak tabak yemek yiyecekti de löp löp et olacaktı :)
Çocuğu kanguruya koyup uyutsam kucakta uyumaya alışacak diyor, of çok yoruldum hep kucak istedi bugün desem e bi daha ne zaman kucağa alacaksın şimdi bol bol al diyor yani ne yapsam yaranamıyorm :)
Tek başına Bebek büyütmek de zor , büyüklerle -özellikle- çok karışan büyüklerimizle büyütmek de zor malesef