2017 ocak-şubat anneleri

Ayy canim cok guldum yaa burnun sismis nedir yaa burnumuza kadar nerelerimiz sisti :)) ne kadar patavatsiz biriymis bunu diyem karnim olmus turkiye haritasi gibi her yeri catlak dolu ben napayim oturup aglasam mi napsam
Ah canııım ben sabah akşam lierac gün içinde sebamed çatlak kremi sürerken şu son ay birden çatladım alt taraflardan başladı henüz göbeğime varmadı ama cayır cayır kaşınıyor o da çatlama belirtisi Yani çatlamak eğer genlerimizde var ise kaçılmıyormuş anladım :)) ama hâlâ krem sürüyorum sanki geçecek

İlk kucuk kucuk oluyor sonra o catlaklar buyuyor canim :)) benim de alt kisimlardaydi su an gobek deligime kadar uzandi ben hic kasinmiyorum ama
Catliyorum ayy valla napalim yaa bebegimizden hatira diyop kendimizi avutalim :)) benim karnim cok cok catladi ama yaa :))

Amaan boşvercez canım ya yaşlanmıcak mıydık zaten diyorum ben arkadaşım göğüslerine kadar çatlamıştı hiç de umurunda değil galiba biz çatlamıcaz diye kendimizi alıştırmışız bana ondan biraz şok oldu sanki bi gecede çatladım resmen :))

Benim annemde olmamis ama herkes son ay olur diyo ya yine korkuyorum ozellikle bi haftadır da öyke bi kaşınıyokiii anlatamam...sanırım kaşımamak altın kuralmış ha bi de gecenlerde şunu okudum dogumdan sonra da bir sure krem surmeye devam etmek gerekiyormuş

Valla benim annem rahmetlide çok vardı çatlak bakıp üzülürdüm annecazıma tamamen genetik işte sen çatlamazsın canım inşallah annende yokmuş bak maşallah sen yine kremini sür ben çatladığım halde sürüyom biliyorum geçmicek ama psikolojik iyi geliyo :))

En azından biz elimizden geleni yapmıs oluyoruz güresciler gibi yaglanmaya kremlenmeye devammmmm

bende de henüz yok çok kaşınıyor kaşındıkça yağlanıyorum ama son ay çatlama korkusu bende de var

Canım 2 kilo olmamanız normal değilmi? Benimde seninle aynı hafta benim geçen hafta 1670 olmuştu. Dr normal olduğunu söyledi. Üstelik seninki ikiz.
Bizimkiler de biri 1500 digeri 1600 civariydi gecen hafta. Ben 2 kilo olsalar da rahatlasam diye düşündüğüm icin oyle dedim cnm bir iki haftaya kadar anca 2 kg olurlar sanırım.

Bu arada benim kız 2300 gr olmuş baya ileride gidiyor ama hala ismi yok
Ay masallah bence bir an önce netlestirin hem kafan rahat olur hem de dogum sonrası gaza gelip bi anda birinin fikrine göre karar vermezsin cunku boyle yapıp pisman olup degistirmeye çalısanlar oluyo bu konu önemli

Pihtilasmadan dolayi genel olmalisin demedi yani di mi? Bende cuma gittigimde konuscam anestezi seklini bende spinal istiyorum..
Yok demedi...dr bana iğneyi aspirini bırak dedi...
Dün hemotoloğa gittim oda aspirini 1 hafta önce iğneni 1 gün önce bırak dedi.
Bende bırakmadım

Onu ben de takip ediyorum canım ama onun doğum için gittiği hastaneler de çok pahalı zaten normal doğum da sezeryan da korkutuyor beni bu bebek nasıl çıkacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…