- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Ya ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar da büyür hamileyken dediler ama büyümediKizlar bisi sorcam size benim gogus ucum cok buyuk değil sanki daha dogrusu emziren anneleei gordugumde onlarinkine gore cok kucuk acaba bu sonradan mi buyuyecek cocugumu nasil emzircem telasindayim bu siradalar
Ya bende ayni seyi dusunuyorumYa ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar da büyür hamileyken dediler ama büyümedişimdi de emzirince büyür diyorlar :)) ama aksine göğüslerim büyüdükçe onlar daha bi küçüldü sanki
Benim de oyleydi hamilelikte büyüdu illaki buyur canım takma kafana olmadı gögus ucu çıkarıcı bi aparat mı ne var bi ara görmustum bi arastr istersenKizlar bisi sorcam size benim gogus ucum cok buyuk değil sanki daha dogrusu emziren anneleei gordugumde onlarinkine gore cok kucuk acaba bu sonradan mi buyuyecek cocugumu nasil emzircem telasindayim bu siradalar
Ben saten pijamalar aldım :) ama sezeryan olursa gecelik gerekiyormus her ihtimale karsı bir de gecelik alıcam bence her ikisinden de almak mantıklı canımKızlar hastaneye gecelikmi pijama takımımı götürceksiniz
haklısın canım son ana bırakıp sonradan pişman olmak ta var bunu düşünmemiştimAy masallahbence bir an önce netlestirin hem kafan rahat olur hem de dogum sonrası gaza gelip bi anda birinin fikrine göre karar vermezsin cunku boyle yapıp pisman olup degistirmeye çalısanlar oluyo bu konu önemli
erkek olsa kesin belliydi tuna olacaktı kız olacağını hiç düşünmemişim zor Muş karar vermekBendensin :) arada kaldığımız bi isim bile yok bi sare vardı onu da sonradan eşim istemedi içime sinen bi isim yok kendime çok kızıyorum
2 arkadaşım da sezeryan da pijama gitmişti bende pijama aldım gecelik rahat olacağını düşünmüyorum ama yedekte bulundurmalımıyızBen saten pijamalar aldım :) ama sezeryan olursa gecelik gerekiyormus her ihtimale karsı bir de gecelik alıcam bence her ikisinden de almak mantıklı canım
Bende şu gecelikleri bir sevemedim gitti. Giyince iğrenç duruyor. Pijamalar daha güzel ama gecelikte gerekli evet. Mecbur alcam artıkBen saten pijamalar aldım :) ama sezeryan olursa gecelik gerekiyormus her ihtimale karsı bir de gecelik alıcam bence her ikisinden de almak mantıklı canım
Canım gecelik getirin diyolar bir tane. Bende pijamaylamı gitsem diye düşünüyorum öyle.2 arkadaşım da sezeryan da pijama gitmişti bende pijama aldım gecelik rahat olacağını düşünmüyorum ama yedekte bulundurmalımıyız
Aynen ben de oyle dusunuyorum ama nolur nolmaz diye bi tane alıcam cunku kimisi dikislere fln sürtunuyo rahatsız ediyo pijama dedi2 arkadaşım da sezeryan da pijama gitmişti bende pijama aldım gecelik rahat olacağını düşünmüyorum ama yedekte bulundurmalımıyız
Aynen bence de igrenc cogu model hatta lohusa pijamaları da cok itici geliyor bana o nedenle normalde m beden giyiyordum bu sefer l ve xl olan normalde de dogum sonrası rahat olup giyilebilecek pijamalar aldım kimisi gecelik sart oluyo diyo o yuzden cok da pahalıya kacmamak uzre bi gecelik alıcam cunku hastane sonrası cok da giyebilecegimi sanmıyorum :)Bende şu gecelikleri bir sevemedim gitti. Giyince iğrenç duruyor. Pijamalar daha güzel ama gecelikte gerekli evet. Mecbur alcam artık
İşte bende o alacağım geceliği daha sonra giyeceğimi pek sanmıyorum :) ama iş loğusa geceliği olunca fiyatlar hemen iki katı. Bende loğusa pijaması aldım beyaz ve rahat. Birde gecelik ve sabahlık bakayım. sen daha iyi düşünmüşsün canım. Ama hastanede emzirirken rahat olcakmı o pijamalar. Önden düğmeleri varmıAynen bence de igrenc cogu model hatta lohusa pijamaları da cok itici geliyor bana o nedenle normalde m beden giyiyordum bu sefer l ve xl olan normalde de dogum sonrası rahat olup giyilebilecek pijamalar aldım kimisi gecelik sart oluyo diyo o yuzden cok da pahalıya kacmamak uzre bi gecelik alıcam cunku hastane sonrası cok da giyebilecegimi sanmıyorum :)
İzerini giydiriyorlar canim sondanin cikmasini beklemiyolar. Odaya alinca giydiriyolar 6 saat kaldirmiyolar sonra. pijama alirsan sadece ustunu giydirebikirler o yuzden gecelik mantikli almak..Kızlar benim de göğüs ucum nohuttan küçükbu bebekler nasıl emecek o küçücük uçtan nasil süt gelecek hiç bilmiyorum. Hamilelikte sadece rengi değişti hiç büyümediler. Göğüs ucu kremini dogumdan 2 hafta önce kullanmaya başlanması gerekiyormuş yara olmaması için. Lanolin aldm ben onu sürecem insallah fayda eder. Bir de doğumda ameliyat elbisesi giydiriyorlar zaten ekstra geceliğe gerek yok bence zar zor doğrulacaz değiştirmek zor olur ilk gün. Ben normal pijama aldım göğüsü önden açılanlardan, ameliyat elbisesi üstümdeyken sonda ve kanama kontrolleri olacak zaten. Kontroller bitip sonda çıkınca kendi pijamamı giyecem
Ben internetten 50 lira gibi bir fiyata aldim canim geceligi dedigin gibi sonradan giymeyecegim icin dusmedim uzerine cokİşte bende o alacağım geceliği daha sonra giyeceğimi pek sanmıyorum :) ama iş loğusa geceliği olunca fiyatlar hemen iki katı. Bende loğusa pijaması aldım beyaz ve rahat. Birde gecelik ve sabahlık bakayım. sen daha iyi düşünmüşsün canım. Ama hastanede emzirirken rahat olcakmı o pijamalar. Önden düğmeleri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?