2017 ocak-şubat anneleri

İnsallah canim benimki erken alma taraftari degil ozellikle ciger gelisimi icin 38 i gorelim diyor.. Tabi bebis erken gelmek istermi o zamana kadar bilemicem:)
Canım aynı gitmemize rağmen bebişlerimizin kilosunda ne kadar fark var. Benimki gerçekten minyon doğcak demekki :)

Kızlar çatlaklar için ben lieracmı genetikmi bilmiyorum ama hiç çatlamadım daha. Annemin karnı harita gibi çünki. Lieraca bağlıyorum. Gerçekten faydası oldu.

Arkadaşlar bebek çantanızı ne renk aldınız. Çok farklı bir soru sordum farkındayım :) bebek arabası kot rengi blue denim aldım. Çantasınıda bu renge yakın aldım takım oldu. Ama aklım çantanın kırmızısında kaldı. Acaba kırmızımı alsam dedim. Burdaki fikirlerinizin bana çok faydası oluyor gerçekten

Kızlar çatlaklar için ben lieracmı genetikmi bilmiyorum ama hiç çatlamadım daha. Annemin karnı harita gibi çünki. Lieraca bağlıyorum. Gerçekten faydası oldu.
Ben cok ilginc bu hafta biraz catladim simdiye kadar yoktu :) kac hafta oldu canm senin

Değil mi? Çok güzel kokuyor bayılıyorum. Bir de bübhcen Harika kokuyor. Ama dalinin ayrı bir hissi var bana verdiği :)
Herseyini dalin.aldim edacim ben :)bi tek.pusetler kaldi eksik onu napcam bilmiyrm.iki bebise ha bide reflu yatagi dusunuyrm

Valla ben rengarenk aldım okiedog dan. İlkinde ikincide de kullanırım diye kırmızı almıştım. Hışırı çıktı çünkü ben kendim için çanta taşımadım hiç hep bebek çantamı kullanmıştım. Şimdiki de yoğun olarak kırmızılı kırmızı olsun 5 fazla olsun diyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…