- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Düne kadar iyiydim de bugün artık vücudum tamam dedi zaten nerde trak orda bırak demiştim kendime ve artık zamanı bence :) öyle rahatladımki ben de izin düşüncesi bile iyi geldi düşün :) yarın başlıyorum iznime inşallah hadi darısı sana canımEn iyisi canım zaten iyi dayanmıssın sen ben o kadar nasıl dayancam bilemiyorum ya zor gidiyorum zaten en son 37de mi ne bırakılıyo zorunlu olarak bu yuzden seni tebrik ediyorumm...biraz dinlen evinde keyif sür bu kadarını hak ettik :)
Oo en iyisini yapmışsın izne ayrılmakla canım ya ben işte üç hafta dayanabildim çalışmaya şimdi nasıl dayandım şaşıyorum :) benim kız inatçı çıktı dönmicek sanki çok yerleşti hissediyorum bizim de kafa midenin altında ayaklar da sol kasığımda gel keyfim gel :)
Ben ayrildim bile canim valla hic calisamam bu halde gece saga sola donemiyorum kasiklarimdaki agri felaket dondukten sonra cok degisti ayaklarifa agzimdan cikacak gibi sanki kaburgalarima dogru tekme atip duruyo midem nerede su anda cok merak ediyorumilk zamanlar tekmelerini hissetmek icin can atardik simdi gece sakinlestitmeye calisiyotum bildihin vok komigim ya esim guluyor bana
Bu zamandan sonra dönmesi biraz zor oluyormuş yüzde doksanbeş bebekler bu zamana kadar dönmüş oluyormuş internetteki bilgilere göreNe zamana kadar donmesi gerekiyormus peki? Sende sezeryan yolcusu gibisin sanki canim donmezse.. Benim cocugum normallik ama sezeryan olvam mecbur aslinda cok istiyorum normal olsun diye ama hayirlisi artik
Hadi hayırlı olsun.Ben de birden çöktüm ya az daha dayanırım derken aniden yok olmayacak diyip izne ayrıldım.Gece uyku zaten yok zor oluyordu.Evde de zaman geçmiyor beklemek zorlaştı sanki.Düne kadar iyiydim de bugün artık vücudum tamam dedi zaten nerde trak orda bırak demiştim kendime ve artık zamanı bence :) öyle rahatladımki ben de izin düşüncesi bile iyi geldi düşün :) yarın başlıyorum iznime inşallah hadi darısı sana canım
Aynı
Ben ayrildim bile canim valla hic calisamam bu halde gece saga sola donemiyorum kasiklarimdaki agri felaket dondukten sonra cok degisti ayaklarifa agzimdan cikacak gibi sanki kaburgalarima dogru tekme atip duruyo midem nerede su anda cok merak ediyorumilk zamanlar tekmelerini hissetmek icin can atardik simdi gece sakinlestitmeye calisiyotum bildihin vok komigim ya esim guluyor bana
Aynı durumdayım canım. Sünnet çocukları gibiyim yürüyemiyorum :) kasıklarım ağrıyor gece uykuları yok belim ağrıyor. Kaburgama tekme atıyor idrar torbasına baskı yapıp sızlatıyor inanılmaz hareketli bir bebek. Çok az kaldı ama son ay gerçekten çok zormuş.
Iyi yapmıssın canım hadi hayırlısıDüne kadar iyiydim de bugün artık vücudum tamam dedi zaten nerde trak orda bırak demiştim kendime ve artık zamanı bence :) öyle rahatladımki ben de izin düşüncesi bile iyi geldi düşün :) yarın başlıyorum iznime inşallah hadi darısı sana canım
Aaa bunu ilk defa duydum 32 ye kdr dönmeleri gerekiyo yani...benimki şu an cok ilginc yatıyo diklemesine degil de yanlamasına kafa bi sagda bi solda cadı kızımın doktorumuz keyfine duskun olcak bu demisti zaten bakalm nolcak ya bi yandan gercekten normal istiyorum bi yandan da cok korkuyorum ama neyse olması gereken ve hayırlısı o olsun hepimiz icin sag salim kucaklarımıza alalım da gerisi hikayeBu zamandan sonra dönmesi biraz zor oluyormuş yüzde doksanbeş bebekler bu zamana kadar dönmüş oluyormuş internetteki bilgilere göre
Üç hafta önce dr dönmeyebilir bundan sonra demişti zaten bakalım cuma tekrar gidicem kendi doktoruma ne diyecek
Normal doğum benide çok korkutuyor. İnternette doğum izledim izlemez olsaydım. Epizyotomi yapıyorlardı izlerken bayılcaktım nerdeyseAaa bunu ilk defa duydum 32 ye kdr dönmeleri gerekiyo yani...benimki şu an cok ilginc yatıyo diklemesine degil de yanlamasına kafa bi sagda bi solda cadı kızımın doktorumuz keyfine duskun olcak bu demisti zaten bakalm nolcak ya bi yandan gercekten normal istiyorum bi yandan da cok korkuyorum ama neyse olması gereken ve hayırlısı o olsun hepimiz icin sag salim kucaklarımıza alalım da gerisi hikaye
Korkma cnm neden korkuyorsun ki? Herkes doğuruyor ve biz ne badirelerle ne acılarla gebe kaldık. Doğumu bizden kolay kimse yapamaz bence :)Normal doğum benide çok korkutuyor. İnternette doğum izledim izlemez olsaydım. Epizyotomi yapıyorlardı izlerken bayılcaktım nerdeysenapcaz bilmiyorum. Öyle yada böyle bu çocuk çıkcak ama nasıl çıkcak işte :)
Aa supermiss canimm normal en guzelii insallah hayirlisiyla dpgurursunnKızlarrr doktordan geldim şimdi, normal Doğuma ok verdi :) çok mutluyum. Ama bir sorun var. Ben 2,5 yıl önce rahim ağzımı aldırmıştım hpv den dolayı. Bugün biyopsi yaptı bakalım sonuç 20 güne çıkacak. Temiz çıkarsa normal Doğum listemdesin dedibebeğin pozisyonu şu an normal Doğuma hazırmış ama daha iyi olmasını bekliyorum, bu pozisyonda forceps kullanırız ve seni yorar, 37. Haftaya kadar yerleşebiliyor dedi. Onun dediği pozisyona gelirse kolayca doğurursun sen dedi
Canim sen neden dusunuyorsunki bunu epizyotomi her normal dogumda oluyor artik yani alttan dikis atiliyor sonra.. bu kadar tedirgin oluyorsan epidural normali tercih edebilirsin doktorun sana daha ayrintili bilgi verir.. ama inanki sezeryan berbat yani gunlerce kalkamazsin saga sola donemezsin. Normal dogum yap sonra ayaga kalk ohh ne guzel rahat vallaNormal doğum benide çok korkutuyor. İnternette doğum izledim izlemez olsaydım. Epizyotomi yapıyorlardı izlerken bayılcaktım nerdeysenapcaz bilmiyorum. Öyle yada böyle bu çocuk çıkcak ama nasıl çıkcak işte :)
İnşallah cnm :)Aa supermiss canimm normal en guzelii insallah hayirlisiyla dpgurursunn
Yaaa canım benim izleme onları bi daha sakın :) genel kuraldır hayatta bir seyin detaylarını ne kadar iyi bilirse insan daha cok korkar endise duyar vs.:) bi sekilde senin de dedigin gibi cıkıcakk kuzucuklarr :) bir de herkes doğuruyosa bizim neyimiz eksik biz de yaparız diye düsunelimNormal doğum benide çok korkutuyor. İnternette doğum izledim izlemez olsaydım. Epizyotomi yapıyorlardı izlerken bayılcaktım nerdeysenapcaz bilmiyorum. Öyle yada böyle bu çocuk çıkcak ama nasıl çıkcak işte :)
Cok guzel bir haber bu insallah temiz cıkar hersey yolunda gider de normal dogurursun sag salim canımmmmKızlarrr doktordan geldim şimdi, normal Doğuma ok verdi :) çok mutluyum. Ama bir sorun var. Ben 2,5 yıl önce rahim ağzımı aldırmıştım hpv den dolayı. Bugün biyopsi yaptı bakalım sonuç 20 güne çıkacak. Temiz çıkarsa normal Doğum listemdesin dedibebeğin pozisyonu şu an normal Doğuma hazırmış ama daha iyi olmasını bekliyorum, bu pozisyonda forceps kullanırız ve seni yorar, 37. Haftaya kadar yerleşebiliyor dedi. Onun dediği pozisyona gelirse kolayca doğurursun sen dedi
Kesinlikle haklısın hem hastane hem de kisinin yapısı cok etkilidir canım bir de bakacak kisi olursa yanımızda bebekle ilgilenmek icin tecrubeli biri bundan sonrası hic sorun olmaz benceSezaryanın berbat olduğunu düşünmüyorum iyi şartlardaki hastanelerde doğum yapıldığunda...benim sezeryan doğumla 5 saat sonra ayağa kalkan arkadaslarım dolu etrafımda...önemli olan dr ve hastane koşulları...devlet hastanesinde yapan arkadaşlarım özel hast yapanlara göre daha geç kalktılar sadece...artık herşey konforlu...kafayı çok ta takmamak ve olumsuz olmamak lazım...allah herkesin gönlüne göre versin...
Maşa gibi bir alet :) çocuğu onunla tutup çıkarıyor :) epidural anestezi Yok dedi, suni sancı da Yok dedi. Tamamen doğal olacakmış herşey. Öncesinde sezaryenim olduğu için anestezi yaparlarsa riskli olurmuş. Ben yönlendirecekmişim onları :) çok heyecanlandım ama. Alttan muayenemi de yaptı. Biraz akıntım vardı ilaçlarımı yazdı. Normalde temiz olmamız lazım dedi. Öyle işte, kolayca doğurursun merak etme dedi :)Cok guzel bir haber bu insallah temiz cıkar hersey yolunda gider de normal dogurursun sag salim canımmmmbu arada forceps neymis ki ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?