2017 ocak-şubat anneleri

sezaryen de rahat kızlar ben 5 yıl önce oldum. Epidural sezaryendi. 1,5 saat sonra yürüdüm. O gece gaz sancım oldu sonra herşey iyiydi. Benim sevmediğim tek şey kesi bölgesinin etrafında 3 yıl kadar kalan uyulukluk hissi oldu. Ondan nefret etmiştim ve yine onu yaşamak istemiyorum.

H Hulya90 edakara sonuna kadar normal doğum için çabalıycam kararımdan dönüş yok. Sadece o görüntüyü izleyince içime korku saldı işte :) sezeryan yapanlar hep pişman kilo bile veremediklerini göbeğin gitmediğini söylüyorlar. Sezeryan sadece acısız doğum ama sonrası kötü işte göbeğinde kocaman dikiş. Evet spor yapıyorum gebe eğitim derslerim var hala devam ediyorum. Bakalım çok az kaldı. Sanki gelcek gibi bu ara ağrılarım çoğaldı.

Hadi hayırlı olsun.Ben de birden çöktüm ya az daha dayanırım derken aniden yok olmayacak diyip izne ayrıldım.Gece uyku zaten yok zor oluyordu.Evde de zaman geçmiyor beklemek zorlaştı sanki.
Aynen pat diye bi ağırlık oldu ben de ayrıldım bugün izne çok şükür bakalım evde de çok iş var onlar bana bakıyor ben onlara şimdilik
Sen kaçıncı haftadasın canım benden önde hatırlıyorum seni bitti mi hazırlıkların neler yaptın

bence akışına bırakılsa aslında Bebek seçiyor doğum şeklini normal olsun olsun dedim dönmedi kızım mesela şartlara uymak lazım sen de düşünme canım bugünlerin tadını çıkar olacağına varacak ne yapsak nasıl olsa

Valla yediğine dikkat edersen spor da yaparsan gayet fit olabiliyorsun :) sezaryen işin bahanesi bence. :) ben sezaryeni sevmiştim açıkçası ama bu kez karnım inmeye başladı, ufak ufak sancıları hissetmeye başladım. Bi heves geldi bana :)

Hazırlıklar bitti gibi.16 Ocak tarih verdi doktor.İki hafta önden gidiyor yarın 37. Haftaya girecek ama 39 gibi gelişimi.Erken gelecek normal doğum olacak diye ödüm kopuyor.Korkuyorum niyeyse normal doğumdan.

Kızlar kasık ağrısı yaşıyor musunuz? Benim dünden beri hafif iğne batması gibi bir ağrı var. Ara ara oluyor.

Bence de ya sezeryan olup muthis fizige sahip kadınlar da var bahane bulmamak lazım :)

Ben sezeryan benzeri ameliyati yasadigim icin konusuyorum zaten ustelik yasadigim sehrin en iyi hastanelerinden birinde ve en iyi doktorlarindan birinde yaptim.. 5 saat sonra tabikide ayaga kalkiyorsun tabi birileri kolundan turuyo. Sonra 10 gun boyunca sagina soluna donemiyon yatakta. Bakman gereken bir bebek ve lohusalik psikolojisini dusundugunde bence pek kolay degil.. Herkese yasamadigi kolay gelirmis ben normal dogum yanlisiyim. Sezeryanla dogam bebekler daha kolay hasta oluyorlar vs vs.. bence normal dogum sansi olanlar bunu zorlamali kafanizda oturtmazsaniz bu fikri dogum sancisi baslayinca beni sezeryana alin diye bagirirsiniz genelde kadinlarin yaptigi seydir bu

Kızlar kasık ağrısı yaşıyor musunuz? Benim dünden beri hafif iğne batması gibi bir ağrı var. Ara ara oluyor.
Kasik agrisi ise normal canim bebek donmus olabilir ben su siralar felaket cekiyorum bazen oyle agriyoku ayakta dogrulamiyorum yani oyle diyim ama bunu hissedersin sen ben kafasiyla bastirdigini hissediyorum ayaklari ellerini hesini hissediyorum

Hazırlıklar bitti gibi.16 Ocak tarih verdi doktor.İki hafta önden gidiyor yarın 37. Haftaya girecek ama 39 gibi gelişimi.Erken gelecek normal doğum olacak diye ödüm kopuyor.Korkuyorum niyeyse normal doğumdan.
Bende ondan korkuyorum en son kontrolumde hatta sordum doktora bir anda gelmez dimi dedim :)) doktor gelcek gibi durmuyor endiselenme dese de soyle soyle olursa hemen beni ara diye de belirtti :)) kendimi cok yormuyorum o yuzden qrtik evde yatiyorum genelde sezeryan olcakkken normal dogum baslarsa skntili bir durum :)

cnm senin neden sezaryen olacak Doğumun? Ayrıca ben katılmıyorum sezaryen çocuklarının daha sık hastalandığına. O bakımla ve çocuğun emmesi ile ilgili. Benim kızım doğru düzgün hasta olmaz, 22 ay emdi ama. Sen bunları düşünme. Karnından 7-8 kilo alıyorlar sonuçta ve rahatlıyorsun Doğumdan sonra.

İki yil omce myom ameliyati olmustum ben canim acik ameliyattti o yuzden.. bu tarz ameliyatlar dogumdan daha agir ameliyatlarmis o yuzfen riske atmiyoruz sonrasinda dedi doktorum

İyi Akşamlar hamisler fazla girip yazamasam da sizi takip ediyorum.doğumun yaklastigini hissediyorum ben de bir iki haftadır hiç bir şey yapamıyorum yürümekte zorlanıyorum ara sira alttan agri vuruyor korkuyorum.oturmak bir dert yatmak ayri dert.uyku zaten hakgetire.ama gün içinde hep yatış pozisyonundayim iyice agirlastim.Allahtan annemin yanındayım yoksa evde açlıktan bakimsizliktan ölürdüm heralde
Allah hepimizin Yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularimiza

Doktor isini naptin karar verebildin mi

İki yil omce myom ameliyati olmustum ben canim acik ameliyattti o yuzden.. bu tarz ameliyatlar dogumdan daha agir ameliyatlarmis o yuzfen riske atmiyoruz sonrasinda dedi doktorum
Anladım cnm geçmiş olsun. İki sene normal Doğum için yeterli iyileşmeyi sağlıyor aslında ama demek ki risk var hala. Olsun öyle ya da böyle sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar. Hepimiz mutlu doğumlar yapalım :)

Kızlar benim moralim cok bozuk..tahlilimde bir seyler cıkmıs doktor esime haftaya konusalım bu isi bi de onceki tahlille 20 gün arayla bir tane yapalm ona gore bir karar verelim demiş esim geldiginden beri moralsizim...hem erken alma riski olabilir diye hem de nasıl olsa mart bası subat sonu olcak dogumum diye annem bir hafta almanyaya gidicekti abimin yanına..en kotusunu düsunuyorum sanırım su an ama o bir hafta icinde olursa sezeryanlı halimle tek basıma kalıcam gbi geliyor kayınvalidemin hic gelmeye niyeti yok annem oyle bir durumda atlar gelirim diyor ama hic de icime sinmiyor sonuctan farklı bir ulke ve hava muhalefetlerini vs.dusunursek....

Ne testi yapmisti canim erken dogum riski olan birsey mi anlamadim ben.. Hem o kadar acil bir durum olsa hemen cagirirdi doktor hemen icini karsrtma

yok canim iste bu ameliyatlar rahmi dogumdan daha fazla yoran ameliyatlarmis o yuzden riske atmiyolar.. hayirlisi insallah saglikla dogsunda kuzucuklarimiz

Ne tahlili tatlım o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…