2017 ocak-şubat anneleri

Ne testi yapmisti canim erken dogum riski olan birsey mi anlamadim ben.. Hem o kadar acil bir durum olsa hemen cagirirdi doktor hemen icini karsrtma
Hipertansiyon teshisi var canım bir de 24 saatlik idrarda protein kacagı var olması gereken degerin iki katı fln cıkmıs..internetten de arastrdm pek parlak seyler yazmıyor

yok canim iste bu ameliyatlar rahmi dogumdan daha fazla yoran ameliyatlarmis o yuzden riske atmiyolar.. hayirlisi insallah saglikla dogsunda kuzucuklarimiz
Amin cnm, baksana nelerden bahşeder olduk :) 8 ay önce evde test yapsak mı derken şimdi Doğum şekli beğenmiyoruz :)))))) mucizelerimiz sağlıkla gelsin yeter...

Hipertansiyon teshisi var canım bir de 24 saatlik idrarda protein kacagı var olması gereken degerin iki katı fln cıkmıs..internetten de arastrdm pek parlak seyler yazmıyor
Protein kaçağını biliyorum cnm endişe etme sen. Tutabildiği kadar tutacaktır dr un bebeğini. Annen de Doğumdan sonra gider erteler biletini. Tek derdin o olsun tatlım, bebeğin sağlıklı olsun da...

benim kız da dönmedi hala. dr a gitmedim ama pozisyonunu iyi anlıyorum. 3 haftadır ben de çalışıyorum, 2 hafta daha çalışma hakkım var. sanırım ben devam edicem. henüz gitmeycek gibi zorlanmıyorum, iş de yakın zaten. bazen unutup hızlı yürümeye çalışıyorum hemen engelleniyorum tabi. en alışamadığım durum bu oluyor. hamilelik öncesi günlük 10-15 bin adım atan biriydim çünkü. neyse az kaldı ama bebişler bizi antremana sokacak

ya benim kız sakin bi şey olacak galiba. hiç öyle çılgın tekmeler savurmadı. gece de benle beraber uyuyor, arada uyanıp tekmele de ben de uyanıyım diyorum:))

Protein kaçağını biliyorum cnm endişe etme sen. Tutabildiği kadar tutacaktır dr un bebeğini. Annen de Doğumdan sonra gider erteler biletini. Tek derdin o olsun tatlım, bebeğin sağlıklı olsun da...
Evet canım insallah kotu bir sey olmaz da..cok yakın bir arkadasım bu yuzden kaybetti bebegini ve anneyi de zehirledi gerci o normal dogum icin diretti beklediler..benim durumumda doktor cok da beklemeyiz tarzı birsey dedi en kotu senaryoya gore..ama tabi bi 36 hafta olsa iyi olur sanki..yüzdük yüzduk kuyruguna geldik bu asamadan sonra cok korkuyorum bir sey olur diye cok

canim yazını görünce yazmak istedim. benim kardeşi nde aynı senin gibiygibiydi. 29 haftadan sonra vücut tansiyonu yükseltiyor ve tansiyonda protein artışına sebeb oluyo. 2 gebelik yaşadı ikiside aynı oldu. 2 bebeğide 32 haftada aldılar bebeklerin ikiside kuvezde büyüdü şimdi ilk bebeği 5 yaşında 2 bebek 40 günlük kuvezde yeni çıktı. sana demek istediğim doktoruna görüştüğümde ciğer geliştirici iyne yi vurdur ve vurulduktan sonra en az 48 saat geçmesini bekleyebilecek durumda olursan herşey çok güzel olur ins. o iyne yapılan çocukla yapılmayan çocukta çok fark oluyo. bunu sana söylemek istedim. ins bebisin bekler ama beklenezsede sakin üzülme

Cok sagol canım bak boyle bir igne oldugunu bile bilmiyordum tesekkur ederim...kardesinin tahlildeki degerlerini hatırlıyor musun acaba ?

Cok sagol canım bak boyle bir igne oldugunu bile bilmiyordum tesekkur ederim...kardesinin tahlildeki degerlerini hatırlıyor musun acaba ?
Evet bende biliyorum o ogneyi ciger gelisiminin 37. Haftada tamamlandigini soyledi doktorum bana o yuzd n erken almayi onermiyorum dedi.. Ama doktorun mutlaka binu biliyordur ve yapar canim oyle bir durum olursa

Canım korkma bizim bi akrabanın da öyle oldu 34. haftada sezeryana alındı o ciğer geliştirici iğne yapılıp 2 gün bekledikten sonra yapiliyor.doktor mutlaka bilir yani.bebek de annede gayet sağlıklıydı 2600 doğmuştu bebis şu an 6 aylık oldu.

Hazırlıklar bitti gibi.16 Ocak tarih verdi doktor.İki hafta önden gidiyor yarın 37. Haftaya girecek ama 39 gibi gelişimi.Erken gelecek normal doğum olacak diye ödüm kopuyor.Korkuyorum niyeyse normal doğumdan.
Ben çok istememe rağmen korkuyorum normal doğumdan bu gidişle de olmayacak zaten büyük ihtimalle dönmediği için
Niye korkuyorsun sancın olsa doğum başlasa bile doktorun sezaryen yapar öyle olan çok konuştun mu doktorunla

Sürekli aşağıya baskı yapıyor vajinama doğru.Tuhaf bir his oluyor ağrı gibi ama değil de düşecek gibi.Sizde de oluyor mu öyle?
Doktorum çok rahat herşeyi yapabilir :))Kontrolümden çıkarsa diye korkuyorum.

Benim de vajinaya baskı yapıyo korkuyorum açıkçası 3 hafta önden gidiyor 3600gr koca kafalı dedi Dr. Artık içimde yer kalmadı sanki.bazen kipirdamiyo korkuyorum sonra elimi karnima koyup hissediyorum kalbi atıyor gibi geliyor.ne zormuş bu hamilelik ☺

Iyi
İyi bari tek değilim demek. zamanında gelirler inşallah.

Benim de çok baskım var cnm. Hatta bazen öyle bir sancı giriyor ki ordan kalıyorum yerimde :) iki dakikada bir tuvalete gidiyorum ve sanki oracıkta doğacakmış gibi hissedip korkuyorum. Ama nst normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…