2017 ocak-şubat anneleri

Biz de ortak karar olarak sare ye ısındık en çok ama şimdilik tabi tamam diyemiyoruz yorumlar için teşekkür ederim kızlar
H Hulya90 canım seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel valla tabi karar vermek zor işte dimi
P pink_love_lady canım vera çok güzel benim içimde kalacak siz koyun inşallah adıyla yaşasın evlatlarımız

Hibor vuran arkadaslar hala gobeginizden mi vuruyorsunuz bu igneyi? Bugun kolumdan gurdum ben ilk defa illa karindan vurmak sart degil di mi

Hibor vuran arkadaslar hala gobeginizden mi vuruyorsunuz bu igneyi? Bugun kolumdan gurdum ben ilk defa illa karindan vurmak sart degil di mi
Canım bende her sabah bugün kol yada bacaktan yapıcam diyorum ama yine cesaret edemeyip göbekten yapıyorum...
Sanırım göbekten devam edcem ...bebek karnın 15 cm altındaymış ...bizim iğne ucu 2 cm falan yani bebeğe gelmez de karnım artık çok acıyo vurunurken...

Benim gobegim baya gerildi artik canim elimle skip igne yapacagim kismi oyle yapiyordum artik yapamiyorum karnim gerildigi icin aciyor.. Dun koldan yaptim ilk defa ama doktorumada sormadim acikcasi koldan yapsam olur mu diye emin olamadim o yuzden

Bende sacma gelecek belki ama igneyi gobegimden batirdigimda rahmime geliyomudur diye tedirgin oluyorum

İstesek de imkansızmış. Ben de tereddüt ediyordum göbeğimden yaparken, sanki bebeğe gelecekmiş gibi. Benim doktorum kolundan yapabilirsin dedi ana ben hala göbekten yapıyorum ki göbeğim çok gergin

Ben koldan yapıyorum ve inanın göbekteki kadar acımıyor kollar daha hareketli kaslı ya ondan :))

Insallah canım benim cok sagol

yok yaa azranın anlamı güzel. ben de çok severim ama kızkardeşim yeğenime koydu. el değmemiş bakire kız demek. Hz Meryemin isimlerindenmiş
İste bakire kız demek oldugu icin oyle dedim canım sonucta Hz.Meryem icin olur ki onu ben ya da biz sorgulayamayız

İyi akşamlar kızlar ben panik sabırsız ve aceleci bir anne adayı olarak oğlumun hastane odası süsleri için malzemeler aldım bi kaç süsleme yapmaya başladım kapı süsümüz hazır mesela :) rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin normalde 7. Aydan önce bizde Bebek için bişey yapılmaz ama ben valla dayanamıyorum artık. Birde lavanta keseleri yapcam da şimdiden hazırlasam kokusu geçer mi o zamana kadar ??

Lavanta icin erken :) bence erken yapmama fikri hurafelere falan dayanıyodur ne biliyim olacagı varsa son gun de olur herseyi hazırken ya da ya erken dogum vs.bisey olursa..bu nedenle bnce bazı seyleri erken hazırlamak da sorun yok iyi dusunmeliyiz ki iyi olsun :)))

Aynen bende öyle düşünüyorum

edakara ismi dogru mu sectim bilmiyorum ama eda arkadasimiz nerelerde acaba :)
Merhaba canım. Ben pek giremiyorum. Malum iş, güç ve çocukla zaman yoğun geçiyor. Oda takımları bakmaya başlamışsınız sanırım :) önemli tavsiye size bebeğine oda yapacak olanlar; takım geldikten sonra 1 ay kapaklar açık havalandırılıyor. 9. Aya bırakmayın yani :)

Kızlar isim bulamıyoruz biz :) masal ve alya arasında kaldım ben ama farklı isimler de olabilir. Kızıma isim yakıştıramıyorum yaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…