Ben inglesina alcam tek elle açılıyo kapanıyor beni çok cezbetti bebeğim kucağımdayken bile kimseye ihtiyaç duymadan hallediyosun o yüzden çok incelemedim diğerlerini fiyatı pahalı ama zaten tek pahalı parçamız arabası olacak odası için çok masraf yapmadım zaten ikeadan uygun olarak aldımNe demek canım sevindim mutlu olduğuna Bizim bu kez abla süslerimiz de olacakKızım öyle planlıyor. Darısı hepinize olsun vakti gelince inşallah Ya ben daha üç tane zıbın aldım sadece Bebek arabası bakıyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. Mamaspapas güzel gibi. Siz araştırdınız mı hiç?
Mamas papasin arabalari cok guzel canim.. Benm ikinci ellerine bakiyorum o markanin temiz duserse eger alacagm ikinci elleri 1000 lira civariNe demek canım sevindim mutlu olduğuna Bizim bu kez abla süslerimiz de olacakKızım öyle planlıyor. Darısı hepinize olsun vakti gelince inşallah Ya ben daha üç tane zıbın aldım sadece Bebek arabası bakıyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. Mamaspapas güzel gibi. Siz araştırdınız mı hiç?
Bende çok değişik yerlerde hissediyorum bazen göbek deliğinin tam kenarlarında bazen kasıklara yakın yerde hissediyorum en son ultrasonda doktor hem kasıklara doğru baktı hem yukarda baktı normal bence yeterki hisset oynuyosa sorun yok:)Kızlar bişey sorcam bebeğin tekmelerini hep aynı yerlerde hissediyodum sanki ama bugün biraz aşağıya doğru hissediyorum...
Sizde de yerler yukarı aşağı değişiyormu
Ayy benim bu evhamlarım
aynen canim bende her yerde hissediyorum.. Asagisi yukarisi nere denk gelirse tekmeliyo yavrum massallah )Kızlar bişey sorcam bebeğin tekmelerini hep aynı yerlerde hissediyodum sanki ama bugün biraz aşağıya doğru hissediyorum...
Sizde de yerler yukarı aşağı değişiyormu
Ayy benim bu evhamlarım
Canm Sana tavsiyem gobege batirdiktan sonra acimiyor diye sesli söyle o sırada bitmiş oluyor bende fark ettim konusunca daha az hissediyorum igneyi gerçi bana eşim vuruyo ben ne yaptiysam kendim batiramadim ama sagolsun eşim yapiyorCanım bende her sabah bugün kol yada bacaktan yapıcam diyorum ama yine cesaret edemeyip göbekten yapıyorum...
Sanırım göbekten devam edcem ...bebek karnın 15 cm altındaymış ...bizim iğne ucu 2 cm falan yani bebeğe gelmez de karnım artık çok acıyo vurunurken...
Bakayım ben de bi cnm. Mamaspapas da katlanınca yer kaplamıyor o hoşuma gitti Benim de. Bir de ben üçlü set almıcam zaten.Ben inglesina alcam tek elle açılıyo kapanıyor beni çok cezbetti bebeğim kucağımdayken bile kimseye ihtiyaç duymadan hallediyosun o yüzden çok incelemedim diğerlerini fiyatı pahalı ama zaten tek pahalı parçamız arabası olacak odası için çok masraf yapmadım zaten ikeadan uygun olarak aldım
Bende çok değişik yerlerde hissediyorum bazen göbek deliğinin tam kenarlarında bazen kasıklara yakın yerde hissediyorum en son ultrasonda doktor hem kasıklara doğru baktı hem yukarda baktı normal bence yeterki hisset oynuyosa sorun yok:)
Yok ya ben inanmıyorum öyle şeylereBirde kızlar bugün nar yedim batıl inançları bilirsiniz nar lekesi bebeğe geçer bilmem ne böle şeylere inanıyormusunuz? Birde mesela Canın bişeyi çekti onu yemezsen bi yerini kaşırsan onun lekeside bebeğe geçer falan filan nerden duyduysam aklıma geldi şimdi
Ben inanmıyorum aslında ama söz konusu çocuk olunca acaba mı diyorum yani Kızım Doğum lekesi ile doğdu. Kayınvalidem sen ciğer elleyip bacağını kaşımışsın Dedi bana Yok dedim hatırlamıyorsundur Dedi. Eşimin de sırtında var ayni büyüklükte ve renkte Ben de çok zorlayınca hadi ben bacağımı kaşıdım sen sırtının orasını nasıl kaşıdın dedim sustuBirde kızlar bugün nar yedim batıl inançları bilirsiniz nar lekesi bebeğe geçer bilmem ne böle şeylere inanıyormusunuz? Birde mesela Canın bişeyi çekti onu yemezsen bi yerini kaşırsan onun lekeside bebeğe geçer falan filan nerden duyduysam aklıma geldi şimdi
Ciğer olayı gerçekliğine inanıyorum bende ya ananemde olacakmı diye anneme hamileyken bacağını Kaşımış aynı yerde leke var oda böyle anlatınca huylandım valla nar çilek yedim ben hiçte farketmedim kaşındımmı diye inşallah olmaz olursada görünmez yerde olsunBen inanmıyorum aslında ama söz konusu çocuk olunca acaba mı diyorum yani Kızım Doğum lekesi ile doğdu. Kayınvalidem sen ciğer elleyip bacağını kaşımışsın Dedi bana Yok dedim hatırlamıyorsundur Dedi. Eşimin de sırtında var ayni büyüklükte ve renkte Ben de çok zorlayınca hadi ben bacağımı kaşıdım sen sırtının orasını nasıl kaşıdın dedim sustu
Merhabalar ben kendi iş yerimiz olduğu için 3 aydan sonra başladım ama benim arkadaşım markette çalışıyor hiç ara vermedi hamileliğini öğrendiğinden beri çalışıyormerhaba arkadaslar aranizda calisanlar var mi,hamile kaldiktan sonra calismaya ne zmn başladınız?
Kişiye göre değişir cnm o bence. Ben hiç ara vermedimmerhaba arkadaslar aranizda calisanlar var mi,hamile kaldiktan sonra calismaya ne zmn başladınız?
agrisi sızısi olmadi mi,bn bugun izin konusmak icin gittim,bel agrimdan duramadim.Merhabalar ben kendi iş yerimiz olduğu için 3 aydan sonra başladım ama benim arkadaşım markette çalışıyor hiç ara vermedi hamileliğini öğrendiğinden beri çalışıyor
Yok ya rahat ol, kızımın bacağında diz kapağının hemen yanında 4 cm e 2 cm diyim ben sana kocaman yani. Ama. Çok yakışıyor ona ve o da çok seviyor, babamın işaret yapmış bana diyor soranlaraCiğer olayı gerçekliğine inanıyorum bende ya ananemde olacakmı diye anneme hamileyken bacağını Kaşımış aynı yerde leke var oda böyle anlatınca huylandım valla nar çilek yedim ben hiçte farketmedim kaşındımmı diye inşallah olmaz olursada görünmez yerde olsun
nsl bi isiniz var,yorucu degil mi?bn 15gunluk yillik iznimi kullandim bide 1ay ucretsiz izin aldim,ogretmenim,ozeldeyim.Kişiye göre değişir cnm o bence. Ben hiç ara vermedim
Ağrılar oluyor cnm dr un normal buluyorsa ağrıları ve çalışmanda sakınca görmüyorsa korkma. Tabi yaptığın iş de önemli. Benim yorucu bir işim yok, o nedenle rahat çalışıyorum. Şu an odada battaniye altında oturuyorum meselaagrisi sızısi olmadi mi,bn bugun izin konusmak icin gittim,bel agrimdan duramadim.
ohh misAğrılar oluyor cnm dr un normal buluyorsa ağrıları ve çalışmanda sakınca görmüyorsa korkma. Tabi yaptığın iş de önemli. Benim yorucu bir işim yok, o nedenle rahat çalışıyorum. Şu an odada battaniye altında oturuyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?