- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Hoşgeldin canımmmmm :)))) önerin icin tesekkurler :)))Merhaba canım. Ben pek giremiyorum. Malum iş, güç ve çocukla zaman yoğun geçiyor. Oda takımları bakmaya başlamışsınız sanırım :) önemli tavsiye size bebeğine oda yapacak olanlar; takım geldikten sonra 1 ay kapaklar açık havalandırılıyor. 9. Aya bırakmayın yani :)
Bence masal guzel ben masal ismini dusundum ilk ama esimin kardesinin kızının adı öyku biri masal biri oyku diye millet dalga gecer diye eledik :))))Kızlar isim bulamıyoruz biz :) masal ve alya arasında kaldım ben ama farklı isimler de olabilir. Kızıma isim yakıştıramıyorum yaaa :)))
Fazla ara verme ama buralara deneyimli anne olarak tavsiyelerine ihtiyacımız varMerhaba canım. Ben pek giremiyorum. Malum iş, güç ve çocukla zaman yoğun geçiyor. Oda takımları bakmaya başlamışsınız sanırım :) önemli tavsiye size bebeğine oda yapacak olanlar; takım geldikten sonra 1 ay kapaklar açık havalandırılıyor. 9. Aya bırakmayın yani :)
LinaKızlar isim bulamıyoruz biz :) masal ve alya arasında kaldım ben ama farklı isimler de olabilir. Kızıma isim yakıştıramıyorum yaaa :)))
Benimki mira olcak :)Lina
Erva
Nil
Eliz
Dora
Mira
Kızım olsaydı bunları düşünmüştüm
Bizimkilerde hic fikir bile vermiyorlar aksine karismak istemezler oyle.. belkide daha erken diye konusu gecmedi hic ama ben bebegime ismiyle seslenmek istiyorum artikBizim bi akraba isim karar veremediler 4 ay isimsiz gezdi çocuğu :) gerçekten akılda bir isim yoksa bulmak yakıştırmak çok zor ama bende ki gibi bi kayınvalideniz varsa zorlanmazsınız gecenin 12 sinde teeee köyden arayıp aklına gelen ismi söyler bide olması için ısrar eder :) hiç düşünmez ki bunlar yıllar sonra evlat sahibi oluyo hevesleri vardır kendileri bulsun uydursunlar
Haklısın canım. Ama bence sunsunlar fikirlerini belki sizin de beğendiniz çıkar :) siz yine sonunda kendi istediğinizi kırmadan koyarsınız zaten. Kimliğini siz çıkartacaksınız nasıl olsa bizimkilerin hepsi sus pus bu konudaBizim bi akraba isim karar veremediler 4 ay isimsiz gezdi çocuğu :) gerçekten akılda bir isim yoksa bulmak yakıştırmak çok zor ama bende ki gibi bi kayınvalideniz varsa zorlanmazsınız gecenin 12 sinde teeee köyden arayıp aklına gelen ismi söyler bide olması için ısrar eder :) hiç düşünmez ki bunlar yıllar sonra evlat sahibi oluyo hevesleri vardır kendileri bulsun uydursunlar
Mira güzel canım. Adıyla yaşasın kuzun. Ama benim alt komşunun kızının adı.Benimki mira olcak :)
Yağız Alp bence de :)Bunlarin icinden yagız alp i begendim bi dahaki cumleyi gormeden :)))
Yagiz alp ben dusunmustum canim yanlis etiketlemissin:) bende isim bulamayanlardanim aslinda modern bir isim mi koymaliyim yoksa klasik bir isimmi ona bile karar veremedim. Yavuz fatih gibi klasik isimlerde hosuma gidiyor ama cok zormus gercekten dogana kadar karar veremicem galiba :)Yağız Alp bence de :)
Oğlum olsaydı ben de yağız koymayı isterdim soyadımız kara çünkü :) tersten gelince Karayağız oluyor :)) ama bence anlamı söylenişi çok güzel. Tek düşündüğüm belki komik gelecek size ama ileride yurtdışında filan yaşarsa yagiz olacak her yerde :) ben takılıyorum böyle şeylere :)))))))) fakat süper isim yağızYagiz alp ben dusunmustum canim yanlis etiketlemissin:) bende isim bulamayanlardanim aslinda modern bir isim mi koymaliyim yoksa klasik bir isimmi ona bile karar veremedim. Yavuz fatih gibi klasik isimlerde hosuma gidiyor ama cok zormus gercekten dogana kadar karar veremicem galiba :)
Bende o tarz seylere takiliyorum aslinda bizde esimle ayni seyi dusunduk canimOğlum olsaydı ben de yağız koymayı isterdim soyadımız kara çünkü :) tersten gelince Karayağız oluyor :)) ama bence anlamı söylenişi çok güzel. Tek düşündüğüm belki komik gelecek size ama ileride yurtdışında filan yaşarsa yagiz olacak her yerde :) ben takılıyorum böyle şeylere :)))))))) fakat süper isim yağız
Ne demek canım sevindim mutlu olduğuna Bizim bu kez abla süslerimiz de olacakGünaydın herkese Eda arkadaşım yine süper bir fikir verdin lavantayı soran bendim :) verdiğin taktik iyi oldu tez canlılığım yüzünden çok sıkılıyodum şimdi yapcam hepsini dediğin gibi muhafaza ederimçok sağol
Yalnız değilmişim :) ama yine de güzel isim bence :) geleneksel isimleri ben de seviyorum ama eşim ve ailelerimiz sevmiyor.Bende o tarz seylere takiliyorum aslinda bizde esimle ayni seyi dusunduk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?