5.hafta cok yeni yani..Ben diş doktoruyum cnm. Öğretmenlik de yapılabilir bence. Ama dediğim gibi gebeliğin seyri çok önemli drunuz sakınca görmüyorsa korkmayın. Kaçıncı haftada bebeğiniz?
Hissediyor daha doğrusu zorla hissettiriyorum :) benim oğlan sabahları erken saatte çok aktif maşallah eşimi uyandırıp elini koyuyorum karnıma oda hissetsin biz bu anlar için kaç sene uğraştık bu mutluluğu tek yaşamak yetmiyoKızlar ne soracağım size; eşleriniz bebeğinizin tekmesini hissetti mi? Benim ki dün gece ilk kez eliyle hissetti
O zaman takma ağrıları sen kafana rahat ol. Benim 1 ay kanamam oldu onda bile çalışabilirsin Dedi bana5.hafta cok yeni yani..
dr uma gore hersey normal,cok genis bi adamsagolsun
Değil mi :) sizi çok iyi anlıyorum. Çünkü ilk kızım da iki sene tedavinin sonunda geldi ailemize, Allah'ıma binlerce şükür bu kuzum bir ay bekletti. Ama kaçıncı olursa olsun insanın içindeki sevinç değişmiyor. Ve ben bu kez kendimi çok farklı hissediyorum. Hormonlar hazırda olduğu için sanırım. Bir an önce sağlıkla geçse şu 16 hafta da alsam kucağıma, koklasam, emzirsem doya doya, emerken alnında oluşan o minik ter damlalarını silsem ahhhh o kadar sabırsızım ki bu sefer anlatamam.Hissediyor daha doğrusu zorla hissettiriyorum :) benim oğlan sabahları erken saatte çok aktif maşallah eşimi uyandırıp elini koyuyorum karnıma oda hissetsin biz bu anlar için kaç sene uğraştık bu mutluluğu tek yaşamak yetmiyo
41kere masallahO zaman takma ağrıları sen kafana rahat ol. Benim 1 ay kanamam oldu onda bile çalışabilirsin Dedi banabir hafta dinlendim ve üstüne de bayramda yattım leke gele gele de çalıştım. Ama Dedi ki yapılacak hiçbir şey bebeğini bedeninden daha fazla koruyamaz, evde stres yaparsın en iyisi yormadan çalış sen. Çalışıyorum hala. Maşallah diyim kendime
Ben çalışmadım rapor aliyorum sürekli :))merhaba arkadaslar aranizda calisanlar var mi,hamile kaldiktan sonra calismaya ne zmn başladınız?
Teşekkür ederim. Sen ilk haftaların keyfini sür canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Çalışırken zaman çok hızlı geçiyor üstelik. ama yorma da kendini. 1 saat oturuyorsan(ben oturarak çalışıyorum da) mutlaka 15 dakika yürü ki kan dolaşımı rahatlasın. Her şey güzel olur Allah'ın izniyle...41kere masallah
senin meslek ne cnm?Ben çalışmadım rapor aliyorum sürekli :))
amin amin insallah,hepimiz icin iyi gecsin.bnm isim de oturarak yani sanirim cok yorulmam,işitme ogretmeniyim..insallah guzel gecer,cok bekledim bebegimi bn de.Teşekkür ederim. Sen ilk haftaların keyfini sür canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Çalışırken zaman çok hızlı geçiyor üstelik. ama yorma da kendini. 1 saat oturuyorsan(ben oturarak çalışıyorum da) mutlaka 15 dakika yürü ki kan dolaşımı rahatlasın. Her şey güzel olur Allah'ın izniyle...
İnşallah inşallah ayyy valla gözlerim doldu ya emerken minik alnı yanakları terlicek dimi :) 16 hafta dedin de o kadar kısa bir zaman mı kaldı ya :) günler geçmiyo dedim ama çok çabuk geçiyo 16 hafta nedir geçecek şıp diyeDeğil mi :) sizi çok iyi anlıyorum. Çünkü ilk kızım da iki sene tedavinin sonunda geldi ailemize, Allah'ıma binlerce şükür bu kuzum bir ay bekletti. Ama kaçıncı olursa olsun insanın içindeki sevinç değişmiyor. Ve ben bu kez kendimi çok farklı hissediyorum. Hormonlar hazırda olduğu için sanırım. Bir an önce sağlıkla geçse şu 16 hafta da alsam kucağıma, koklasam, emzirsem doya doya, emerken alnında oluşan o minik ter damlalarını silsem ahhhh o kadar sabırsızım ki bu sefer anlatamam.
Değil mi az kaldı :) kalbim fırlayacak gibi oluyor bazen. O kadar sarılmak istiyorum ki göğüslerim sızlıyor o an, ama hala tuvalete girince kan göreceğim diye korkuyorum da. Hayırlısı ile bitirelim hep birlikte ve hastane fotolarımızı yollayalım burayaİnşallah inşallah ayyy valla gözlerim doldu ya emerken minik alnı yanakları terlicek dimi :) 16 hafta dedin de o kadar kısa bir zaman mı kaldı ya :) günler geçmiyo dedim ama çok çabuk geçiyo 16 hafta nedir geçecek şıp diye
Kıyamam ya merak etme güzel güzel geçer. Nazlı bizim kuzular :)amin amin insallah,hepimiz icin iyi gecsin.bnm isim de oturarak yani sanirim cok yorulmam,işitme ogretmeniyim..insallah guzel gecer,cok bekledim bebegimi bn de.
38 dolunca doğum olur Dedi Dr um. Ocak sonunda olacak inşallahDeğil mi az kaldı :) kalbim fırlayacak gibi oluyor bazen. O kadar sarılmak istiyorum ki göğüslerim sızlıyor o an, ama hala tuvalete girince kan göreceğim diye korkuyorum da. Hayırlısı ile bitirelim hep birlikte ve hastane fotolarımızı yollayalım buraya
Biz dün bi indirime denk geldik ve hic aklımızda yokken bebek arabasını aldık. Casual Cadillac Air Comfort.. aslnda en son alcaktim.indirime denk geldik ve kullanımı cok rahat yoksa benim de arastrmalarımda agir basan Mamas Papasdı ki satıcı bile benim aldıgımdan bir tık ustte oldugunu soyledi yani gonul rahatlıgıyla alabilirsin :) bebek arabasını dogduktan bikac ay sonra da alirım diyordum sadece puset alcaktm ama baktımki bu modelde puset tek hareketle monte oluyo ve elde tasimak zor olcagı icin cok mantıklı :))) herseyden otesi artık rahatım dusunmem gereken bi sey daha halloldu :)Bakayım ben de bi cnm. Mamaspapas da katlanınca yer kaplamıyor o hoşuma gitti Benim de. Bir de ben üçlü set almıcam zaten.
Hemen bakıyorum kuzum sağol. :) hayırlı olsun bu arada güzel güzel gezsin bebişin içinde :)Biz dün bi indirime denk geldik ve hic aklımızda yokken bebek arabasını aldık. Casual Cadillac Air Comfort.. aslnda en son alcaktim.indirime denk geldik ve kullanımı cok rahat yoksa benim de arastrmalarımda agir basan Mamas Papasdı ki satıcı bile benim aldıgımdan bir tık ustte oldugunu soyledi yani gonul rahatlıgıyla alabilirsin :) bebek arabasını dogduktan bikac ay sonra da alirım diyordum sadece puset alcaktm ama baktımki bu modelde puset tek hareketle monte oluyo ve elde tasimak zor olcagı icin cok mantıklı :))) herseyden otesi artık rahatım dusunmem gereken bi sey daha halloldu :)
Allah daha yaşatmasın öyle olumsuzluklar sağsağlim kavuşalım cennet kokulu yavrularımızaDeğil mi az kaldı :) kalbim fırlayacak gibi oluyor bazen. O kadar sarılmak istiyorum ki göğüslerim sızlıyor o an, ama hala tuvalete girince kan göreceğim diye korkuyorum da. Hayırlısı ile bitirelim hep birlikte ve hastane fotolarımızı yollayalım buraya
Hayırlı olsun sağlıklı güzel günleri olsun aynen sen bir büyük parçayı silmiş oldun listeden darısı bizlere :)Biz dün bi indirime denk geldik ve hic aklımızda yokken bebek arabasını aldık. Casual Cadillac Air Comfort.. aslnda en son alcaktim.indirime denk geldik ve kullanımı cok rahat yoksa benim de arastrmalarımda agir basan Mamas Papasdı ki satıcı bile benim aldıgımdan bir tık ustte oldugunu soyledi yani gonul rahatlıgıyla alabilirsin :) bebek arabasını dogduktan bikac ay sonra da alirım diyordum sadece puset alcaktm ama baktımki bu modelde puset tek hareketle monte oluyo ve elde tasimak zor olcagı icin cok mantıklı :))) herseyden otesi artık rahatım dusunmem gereken bi sey daha halloldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?