2017 ocak-şubat anneleri

Baktım güzel görünüyor aslında seçenek olabilir bence de. Bizim burda babymall var tüm markalar varmış orada ve uygun oluyormuş fiyatı da bi fırsat bulsam oraya gitmeyi istiyorum. Bebek arabası olmadan yapamam ben, gezerim çünkü öyle 40 gün duramam evde. Siz de duramayacaksınız bence :)

Yüzmek çok faydalıymış çok istedim gitmek ama enfeksiyondan çok korkuyorum o yüzden sadece yürüyüş hergün değil haftada 3-4 kere

Ben spor yapamıyorum malum kanamadan dolayı korkuyorum ve yasak da zaten yoksa pilatesi bırakmazdım. Ama yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça, ağrılarım az oluyor yürüyünce gerilme hissetmiyorum karnımda rahatlıyor. Geçmiş olsun bu arada canım ayağına ne oldu haberim yoktu benim

Bence de ben 5 gun bile cıkmama durumunda ki bunda mecburdum psikolojimin bozuldugunu hissettim resmen catlycaktım 40 gün nedir yaa :)))

Sagol canım ya bi tansiyon yukselmesi yasadm bas agrısı cok arttı vs.kontrol altnda tuttum diye ilac da almadm gece en son vucut dayanamadı heralde ayaga kalknca dunyam karardi dusuyodum bebis zarar gormesin derken ayagm ters dindu resmen kırıldı

Ahhh çok geçmiş olsun içim gitti ya. Bununla geçmiş gitmiş olsun cnm. Kızlarr kaç kilo aldınız? Ben coşuyorum bu ara

Benimki iki haftadr hissediyor canim hatta aksamlari gobegimi aciyoruz tekme atinca disardan belli bile oluyor pit ediyor gobegim :) benim bebegim geceleri pek hareketli annesini uyandiriyor o yuzden hep yorgunum sanki :)

Bende hemen bakip incelicem canm aldigin urunu bende mamas papaslara bakiyorum bu sira

Kizlar mamas papas almayi dusunenler acaba urbo 2 modeli mi armadillo flip mi sizce ? tasarim olarak farklari var ama fonksoyon olarak ne farklari var ben anlayamadim nelere dikkat etmeli sizce? Tecrubeli anneler cvp verirse ozellikle sevinirim :)

Bende hemen bakip incelicem canm aldigin urunu bende mamas papaslara bakiyorum bu sira
Kullanımı cok rahattı canım boyle tek elle tam tur attırabiliyosun rahatlıkla. Sökup takması cok kolay. Sadece yanda bi bolum çinden geliyomus bu durum da bircok markada varmiş. Diger kısımları fransa üretimi. Tavsiye ederim :)

Ben 5 kilo aldim canim bir haftadr tartilmiyorum ama bu hafta istahim felaket acik
Ben bu hafta 2 kilo almışım toplamda 5 kilo oldu ama son bir buçuk aya kadar kilo almamıştım ben. Gerçi şimdi bir yiyorum ki kendimi tanıyamıyorum. Önceden ye diye önüme koyan annem şimdi çok gelmesin demeye başladı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…