Ayyy çok tatlı ya. bebişine gelsin benden :)Benimki iki haftadr hissediyor canim hatta aksamlari gobegimi aciyoruz tekme atinca disardan belli bile oluyor pit ediyor gobegim :) benim bebegim geceleri pek hareketli annesini uyandiriyor o yuzden hep yorgunum sanki :)
ooo masallah masallah..o halde bn de 1ay sonunda rahatlikla gider gelirim işime Allahin da izniyle.Transferin 10. Gunu ise basladim hala calisiyorum valla canim:) zor oluyor ama iste oyle boyle geciyor bebiste bir sknti olmadikca sorun yok
hem de nslKıyamam ya merak etme güzel güzel geçer. Nazlı bizim kuzular :)
5 kilo almışsın tatlım sen başlangıç kilona göre hesapla ki moral olsun :) ama sen zayıfmışsın. Ben 62 ile hamile kaldım. 67 olmuşum :)Ben 54 ile başladım 49 a düştüm şimdi 59 kiloyum.. 29 haftalığım. Toplamda 10 kilo almış oluyorum sanırım
gece iki kere uyandiriyor rutine bagladi artik 3 gbi bir uyaniyoruz 5 gibi bir daha :) kipir kipir oluyor cok sukur :) gun icindede sabahlari hareketli oluyor.. Bu cocuk cok hareketli olcak diyorum esime geceleri uyumucakmi acaba diyorum beni simdiden uyutmuyor :)) cok sukur ama bu gunlere herseye raziyimAyyy çok tatlı ya. bebişine gelsin benden :)karnımın hareketini ben görüyorum ama benim kız gündüz hareketli şu an kolumu tekmeliyor :))) akşam sakin oluyor. Gece uyanmadım daha ama sabahları 7 gibi uyanıyor.. :))
nsl bi isiniz var,yorucu degil mi?bn 15gunluk yillik iznimi kullandim bide 1ay ucretsiz izin aldim,ogretmenim,ozeldeyim.
ayy hadi bakalim..Allah kolaylik versin hepimize..bunlari okudukca korkum geciyor.Ben grafikerim hiç ara vermeden çalışıyorum. Hatta mesai bile yapıyorum. Yeri geliyor sabah 8 akşam 9 çalışıyorum. Ufak ufak benim de belim ağrıyor ama normal yani iş bırakacak bi durum değil
kızım doğduğunda uyku düzeni aynı karnımdaki gibi devam etmişti :) inşallah bu kızım da öyle olur :))) ama zaten Doğumdan sonra gece gündüz birbirine karışıyor. Ben heyecandan 3-4 gün hiç uyuyamamıştım Doğumdan sonra. Annem kızıyordu uyu da süt olsun diye ama kızımı izleyip duruyordum :))))gece iki kere uyandiriyor rutine bagladi artik 3 gbi bir uyaniyoruz 5 gibi bir daha :) kipir kipir oluyor cok sukur :) gun icindede sabahlari hareketli oluyor.. Bu cocuk cok hareketli olcak diyorum esime geceleri uyumucakmi acaba diyorum beni simdiden uyutmuyor :)) cok sukur ama bu gunlere herseye raziyim
Ayy canimm bizde o gunlerii gorelim insallah yaa nasill merak ediyorum kime benzicek nasil olacak diye :)) kokularini bir cekseydik icimize soyle yaakızım doğduğunda uyku düzeni aynı karnımdaki gibi devam etmişti :) inşallah bu kızım da öyle olur :))) ama zaten Doğumdan sonra gece gündüz birbirine karışıyor. Ben heyecandan 3-4 gün hiç uyuyamamıştım Doğumdan sonra. Annem kızıyordu uyu da süt olsun diye ama kızımı izleyip duruyordum :))))
Calismayla birsey olmaz canim merak etme ozellikle riskli bir durum olmadikcanistirahati gerektircek bir durum yok.. Ne hamileler var ne giz l spor yapiyorlar fln ben calistigim icin spor yapamiyorum calismasam hamile yogasina fln giderdim.. Benim belim ilk aylardan beri agriyor ben agrinin nedeninin spor yapmamaktan kaynaklandigini dusunuyorum. Evde kendi capimda bir kac hareket yapmaya calisiyorum bel agrilarima iyi geliyorayy hadi bakalim..Allah kolaylik versin hepimize..bunlari okudukca korkum geciyor.
Açıkcası ben doğumun hemen peşine kendimi anne gibi hissetmemiştim. Zaten lohusa depresyonuna girmiştim. Her şey bir yana kızım, annem ve eşimdi görmek istediğim kişiler. Kimseyi almadık eve 3-4 hafta çünkü ben teretelli geziyordum. :))) yavaş yavaş alıştım duruma. Hatta anneme 'bundan sonraki hayatım böyle mi olacak?' Diye soruyormuşum sürekli. Hatırlamıyorum bile sorduğumu :)))) ama bir gün kalktım eşim işe gitti annem gelmemişti daha bize ben de giyindim kızımı giydirdim koydum arabasına anneme gittim. Annem ağlamıştı sevinçten :)Ayy canimm bizde o gunlerii gorelim insallah yaa nasill merak ediyorum kime benzicek nasil olacak diye :)) kokularini bir cekseydik icimize soyle yaa
Açıkcası ben doğumun hemen peşine kendimi anne gibi hissetmemiştim. Zaten lohusa depresyonuna girmiştim. Her şey bir yana kızım, annem ve eşimdi görmek istediğim kişiler. Kimseyi almadık eve 3-4 hafta çünkü ben teretelli geziyordum. :))) yavaş yavaş alıştım duruma. Hatta anneme 'bundan sonraki hayatım böyle mi olacak?' Diye soruyormuşum sürekli. Hatırlamıyorum bile sorduğumu :)))) ama bir gün kalktım eşim işe gitti annem gelmemişti daha bize ben de giyindim kızımı giydirdim koydum arabasına anneme gittim. Annem ağlamıştı sevinçten :)
ben tavuk yiyorum, doktorum hiç yiyecekle ilgili bilgi vermedi bana, şunu ye bunu yeme gibiKolay süreçler değil hiçbir aşaması. Hele ki tüp bebek anneleri için. Bende de hamilelikte depresyona yakın bişey oldu. Çok çabuk kırılıyorum. Alınganlık başladı. Biri kilo aldın dese hemen içerliyorum. Doktor bir sürü gıdayı yasakladı, özellikle de Tavuğu. Gdo lu diye. Ki ben haftada 4 kez tavuk yemezsem haftam geçmezdi. Şimdi ablam karşımda tavuk yiyince bişey demiyorum ama içten içe kırılıyorum neden özen göstermiyor diye. Böyle böyle garip durumlar işte. Delirmesek iyi
Benimde ozellikle dikkat ettigim bir yiyecek yok acikcasi zaten 18. Haftaya kadar surekli kustum et yiyemedim o donemde kendi pisirdiklerimdem tiksindimKolay süreçler değil hiçbir aşaması. Hele ki tüp bebek anneleri için. Bende de hamilelikte depresyona yakın bişey oldu. Çok çabuk kırılıyorum. Alınganlık başladı. Biri kilo aldın dese hemen içerliyorum. Doktor bir sürü gıdayı yasakladı, özellikle de Tavuğu. Gdo lu diye. Ki ben haftada 4 kez tavuk yemezsem haftam geçmezdi. Şimdi ablam karşımda tavuk yiyince bişey demiyorum ama içten içe kırılıyorum neden özen göstermiyor diye. Böyle böyle garip durumlar işte. Delirmesek iyi
Zor bir surec gercekten yaa .. Edacim sen bebek arabasi konusunda ne dusunuyorsun nelere dikkat edelim alirkenAçıkcası ben doğumun hemen peşine kendimi anne gibi hissetmemiştim. Zaten lohusa depresyonuna girmiştim. Her şey bir yana kızım, annem ve eşimdi görmek istediğim kişiler. Kimseyi almadık eve 3-4 hafta çünkü ben teretelli geziyordum. :))) yavaş yavaş alıştım duruma. Hatta anneme 'bundan sonraki hayatım böyle mi olacak?' Diye soruyormuşum sürekli. Hatırlamıyorum bile sorduğumu :)))) ama bir gün kalktım eşim işe gitti annem gelmemişti daha bize ben de giyindim kızımı giydirdim koydum arabasına anneme gittim. Annem ağlamıştı sevinçten :)
ayy supersiniz masallahCalismayla birsey olmaz canim merak etme ozellikle riskli bir durum olmadikcanistirahati gerektircek bir durum yok.. Ne hamileler var ne giz l spor yapiyorlar fln ben calistigim icin spor yapamiyorum calismasam hamile yogasina fln giderdim.. Benim belim ilk aylardan beri agriyor ben agrinin nedeninin spor yapmamaktan kaynaklandigini dusunuyorum. Evde kendi capimda bir kac hareket yapmaya calisiyorum bel agrilarima iyi geliyor
ben tavuk yiyorum, doktorum hiç yiyecekle ilgili bilgi vermedi bana, şunu ye bunu yeme gibiacaba başka yenmemesi gereken gıdalar var mı?
Benimde ozellikle dikkat ettigim bir yiyecek yok acikcasi zaten 18. Haftaya kadar surekli kustum et yiyemedim o donemde kendi pisirdiklerimdem tiksindim( hala da cok dikkat edemiyorum et ve balik yemeye ozen gosteriyorum sadece ama onun disinda zararli diyebilcegimiz patates kizartmasidir hamburgerdir canim cekerse yiyorum valla :)
kaliteli meyve sulari var,dimes gibi dogala en yakin bu diyorlar..bn onu iciyorum valla..taze guzel meyve yok surekli,sıkmak icin..meyvesiz de olmaz,nolcakBana direk bir liste vermişti keseyi görmeye gittiğimde. En başlıca asitli içecekler,meyve suları, tavuk, kokoreç, midye, ciğer, salam, sucuk, sosis, tüm jambonlar, suşi, az pişmiş et, şerbetli tatlılar..Bunlar en katii olanlar. Birde önerilmeyen listesi var, onu hiç yazıp canını sıkmayayım :)
aslında yazabilirsen çok iyi olur canım, zararın neresinden dönersek karBana direk bir liste vermişti keseyi görmeye gittiğimde. En başlıca asitli içecekler,meyve suları, tavuk, kokoreç, midye, ciğer, salam, sucuk, sosis, tüm jambonlar, suşi, az pişmiş et, şerbetli tatlılar..Bunlar en katii olanlar. Birde önerilmeyen listesi var, onu hiç yazıp canını sıkmayayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?