2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hiç kilo almayan yok mu benim gibi ya? Aman kızmayın şımarıklık yapmıyorum halimden de memnunum da, eşim sen niye hiç değişmiyosun diye söylenmeye başladı. İşyerinden arkadaşı benimle aynı haftadaymış belli oluyomuş benim hamile olduğum belli olmuyomuş Paşama bak kilo alsam da niye aldın diye şikayet ederdi

Bnde almadım canım. Esimdd bana diyo karnın n zmn büyücek. Ama kilo alsam dalgads gececk eminim

Yorma kendini çok dinlen boşver bencede valla hissediyirmusun bende bilmiyorum artık dusunmicem beklicem 15 20 güne net hissedersin dedi kızdı baya evham yapıyorum diye sakin kalmaya çalışıcam bende artık

Selam
Anneler bugün kontrolümüz vardı 16 haftayı bitirdik cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak insallah :) çok şükür herşey yolunda fakat doktora sormayı çekindiğim bi konu var size sorayım, iliski konusunda doktorunuz ne diyor ? Siz ne şekilde uyguluyorsunuz ?

Maşallah kuzuya çok tatlı canım bu 4 boyutlu demi hangi hastaneye gittin bende malatyadayiz da suan 4 boyutlu ultrason a girmek istiyorumda

Canim benim durum daha sacma 8 kg civari aldim(.cok zayiftim oncesinde)ama goren hic hamile gibi degilsin diyor.orami burami gosteriyom nasil olur diye.ikna olmuyolar ama ben cozdum dalga geciyolar galiba hepsi birden

Kızlaaar bebek hissetmesi soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Nesrinay86 inşallah kızdır ONTK yine bi terslik çıkmasın diye bugünden merkeze geldim kv de kalıyorum yarın akrabama geçicem sanırım bn fıtık oldum bile

Bende önce kasıkta hissediyordum da benim kereta yukarı çıktı galiba göbek bölgemde değişik hisler oluşmaya başladı acaba mı dedim evet benim tembel bebekmiş

Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm

Canım bende pazartesi gidiyorum inşallah

Çok şükür herşey yolundaymış canım. İlişki konusunda iki doktorum da yasak diyor ama ben sürekli taciz ayda 2-3 kere çok uzatmadan abartmadan eşime tecavüzde bulunuyorum

Kimyasaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…