2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çikolata ye gitmeden yarım saat önce ya da tahin pekmez. Benimki tahin pekmez yiyince kolbasti oynuyor içerde

İllaki almışsındır canım bende kilo almamıştım ilk 3 ay ama şimdi kilo almaya başladım çocuk büyüyo artık normal. Sende illaki bi 1 kilo almışsındır çocugu suyu falan hesaplarsan birde şöyle birşey var benim annem 9 aya kadar hamileliği belli olmazdı neredeyse çünkü yanlara giderdi direk karnı çıkmıyordu

Egerki riskli bir durum yoksa ilişki normal bir şekilde olabilir canım karnına baskı yapmadan bebişe zarar gelmeyecek pozisyonlar yani.

Kıyamamm iyi yapmışsın canım biran önce yarın olsunn. Kız 12. Haftada erkekse belli oldu baksana herkesinki öyle kaldı kızlar daha geç belli oldu ya valla şu kontrole git bi sağlıklı olsunda inşallah kızdır :)

Bende önce kasıkta hissediyordum da benim kereta yukarı çıktı galiba göbek bölgemde değişik hisler oluşmaya başladı acaba mı dedim evet benim tembel bebekmiş
Yirim onun hareketlerini sessiz sakin büyüyo yavrucak

Günaydın güzel anneler iyi pazarlar@Gurmes eğer riskli bir durum yoksa bir sakınsacı yok cinselliğin.Kızlar bende bu konuda birşey diycem utanıyorum bende dünden belli uyuyamıyorum vicdan azapında o malum iş biraz uzun oluyor bide iri beni eşim hem korkuyorum birşey olmuşumdur diye hemde utanıyorum sormaya ama artık benimde eşim varken ilk gebelik yanlış birşey yapmıyım

Yerleşme kanaması benim çok az geldi sancıyla birlikte pembeydi ped kullanmadım hiç peçeteye gelecek kadardı. Dinlen yarına kadar inşallah bir sorun yoktur

Hiçbirşey olmaz canım bebişlerimiz artık yukarı çıkıyor karın üstü yatmadığın sürece yada karnına baskı gelmeden olursa hiçbir sorun olmaz için rahat olsun

Hiçbirşey olmaz canım bebişlerimiz artık yukarı çıkıyor karın üstü yatmadığın sürece yada karnına baskı gelmeden olursa hiçbir sorun olmaz için rahat olsun
Çok sağol canım benim teşekkür ederim normalde karnımı koruyordumda dü biraz ezti karnımı hatta bayağı eztiAma öyle yasak artık kzıcağım onaBide anne orgazm olunca sanırım bebek de mutlu oluyormuş nekadar doğru tabi bilmiyorum da

neredeyse üç haftadır internet gitti nasıl merak ediyordum sizleri :) inşallah hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle kızımın ismini hüma koymayı düşünüyorum minik minik kıpırtılar hissediyorum ama çok uzun süre hiç birşey hissetmediğimde oluyor...indirimde çok tatlış şeylere denk geliyorum ama ya doktor yanıldıysa diye bir vesvese geliyor :) bir hafta sonra kontrol var bakalım

Herkese iyi pazarlar dışarda hava çok güzel tam kahvaltilik ama Hira Hanim grip olmak icin h.sonunu seçti neyse ıns çabuk atlatir

Yazdigina istinaden yaziyorum hamilelikte onerilen guvenli pozisyonlar var netten bakabilirsin. Evet iliski sirasinda salgılanan hormonlar bebehin gelisimini olumlu yönde etkiliyor.

Bende druma sormustum 4 günde 1 demisti belki yas oldugu icin 4 gun koymuştur benden daha kucuk hamile bir arkadasima gun asiri yada her gun bile yapabilirsiniz demis
Dikkatli ve cok sert olmamak kaydıyla saglikli bir durum aslinda

Kasilma oluyor ama bes dakika da normale dönüyor tabii eşleri ikna edebilirsek

Aman canım konuş ilişki yasak değil ama bebeğe zarar vermeden karnının üstüne gelmesin eziyosa yan uzan o şekilde olsun. İlişki hamilelikte iyi birşey kaslar esnekleşiyo ve doğumda rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…