2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Orgazm biraz sakıncalı canım. Rahim kasılıyor ya ondan. Öyle yazıyor internette. Hatta kendi kendine de yapsan yapmayın diyorlar. Diyorlar, diyorlar, diyorlar, diyorlar ama hormonlarımızı düşünmüyorlar :) Benim eşim de iri yapılı, mümkün kadar yavaş, nazik ve çabuk olmaya çalışıyoruz ))

Ah ne güzel söyledin )))
Öyle yapsan olmirrr böyle yapsan olmirr göbeklerde şişiyo rahat hareket edemiyoruz hormonlar dürtüp duruyo, yapmasan rüyana giriyo sağ salim bi doğursak sağlıkla acaba sonrasındada devam edermi :)) kocalar hem memnun hemde çocuk için korkuyo. Allah yardımcımız olsun

Kızlar detaylı ult. için randevu aldinizmi 20 yle 22 hafta arası diye biliorum ama randecu icin konustugum temsilci 24 é kadarda yapılabiliyor dedi banada en erken 21+3 é verdi sizce geç bi haftami??
Birde ben 19+2 yim ultrasona göre haftami ultrason haftası olarak söyledim

Kızlar detaylı ult. için randevu aldinizmi 20 yle 22 hafta arası diye biliorum ama randecu icin konustugum temsilci 24 é kadarda yapılabiliyor dedi banada en erken 21+3 é verdi sizce geç bi haftami??

Ben dün aldim randevumu 18 Nisan'a esim askerden gelmiş oluyor onunla gitmek için. O zaman ben 22+4 olmuş oluyorum doktorum sıkıntı olmaz dedi

Ben dün aldim randevumu 18 Nisan'a esim askerden gelmiş oluyor onunla gitmek için. O zaman ben 22+4 olmuş oluyorum doktorum sıkıntı olmaz dedi

Anladım canım ozmn doğrudur senin ultrason haftan sat la uyumlumu çocuk öndemi merak ettim, bnm önde olduğu için ultrason haftasini baz aldim

Günaydın kizlar. 5 de bi karin kasik ağrısına uyandım ki 1 saat uyuyamadm. Sonra uyuya kalmışım bu sefer be agrisina uyandm.. korktm noluyor die. Snra bocugum tepkisini görünce rahatladım. Gece uyurkn gogsumden sivi gldi akti taa yatağa kadar

Anladım canım ozmn doğrudur senin ultrason haftan sat la uyumlumu çocuk öndemi merak ettim, bnm önde olduğu için ultrason haftasini baz aldim

Sen hangi hastaneye gidiosun cnm ?

Benim geç döllenme vardı ilk kez dünkü kontrolumde ileri gitmisti ultrason ölçümü. Ama sat'ı baz alıyorum

Kosuyolu Medipol Hastanesi'ne gidiyorum ama detaylı için Caddebostan'da Fetus görüntüleme merkezine gitmemi önerdi doktorum oradakiler periontologmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…