2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki yenidogan 1 numara bezi 120 li paketlerde almak mantikli mi. Yoksa kucuk paket mi alalim

Peki yenidogan 1 numara bezi 120 li paketlerde almak mantikli mi. Yoksa kucuk paket mi alalim
İlk bir ay en iyi ihtimal 2 saatte bir bezi degismen lazim ki yaz donemide olacak kizim kis bebegiydi. Her emme sonrasi kirletiyor diyebilirim gazla ve isiyorlarda. Hem pisik hemde enfeksiyon acisindan ilk donem sık degisiliyor bez ortalama gunde 10-12 bez desen zaten 10 gunde uhuuu ne cok yapiyor. Ben 1 numara aldım 3-5 kg. 0 i egerki bebegimin kilosu dusuk olursa almayi planliyorum cunku cok kucuk geliyor bana. Ve 0 ve 1 arasi cok birsey farketmiyor. Kizim 3160 doğdu ve 1 rahatlikla kullandik.

Son düzenleme:
Kizlar ben cok kotu gunler geciriyorum 2gun once siddetli ve yuruyememe hissi oldu bir bacagimda hem dr gittik buyuk ihtimalle pihti olabilir dedi gereken incelemeler tam olmasa da yapildi ilaclar verildi simdi biraz daha iyiyim haftaya tekrar gitcem ins kotu birseye yol acmaz cok korktuk

Cok gecmis olsun tam olmasada derken eger icinize sinmeyen bir duurm varsa baska bir dr a da gorunmenizi tavsiye ederim.

3 saat cok iyimser bir yaklasim olmus yaz yenidogani icin gel 2.5 da anlasalim :)
Hastanede bebek bakıcıları 3 saat başında çağırıyorlardı, anneleer bebeleri bezlenmeye getirinnn... diye. Ordan aklımds kalmış o 3. Haklısın canım, evde aklımda kalan günde 5-6 kere kaka yapması. Bir de kızlar burda hastanelerde bebeği yıkıyorlarmı?! Benimki yurtdışında oldu ya, ilk gün musluğun altında yıkıyorlardı hızlıca, boyundan aşağı. Sonra giydiriyorlardı. İlk giydirilen de hastanenin bebek kıyafetiydi. Küçük odada bir hemşire sürekli ütü yapardı katlardı poşetlerdi , onları giydirirlerdi, bizim getirdiklerimizi ya yıkamadıysak riskine karşın son gün izin veriyorlardı giydirmeye. Yani onu da senin yanında bak şunu şöyle yaparsın diyerek kendileri giydirirdi.

Hatırladığım kadarıyla yıkanmıyor çünkü bebek doğduğunda cildi bir tabakayla kaplı oluyor Verniksdi galiba. Çok yararlıymış hatta bebeği iki gün yıkamamak gerekir diye biliyorum

Çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce iyileşirsiniz

Kizimi yikamadilar bir cok hastene artık yikamiyor verniks tabakasinin faydalarindan oturu sadece siliniyor. Ben evde ertesi gun yikamistim. Kiyafette doguma girdikten sonra istemisler hemsireler. Gecen sene ocak annlerinde hastaneden giydirilenlerde vardi yani hastane hastane uygulama değişiyor. Dogum sekli ve zamaniyla ilgili doktorun ile konusmaya basladiginizda bu detaylari sorup ogrenirsin zaten.

Burda ananin seyinden ciktigi gibi giydiriyorlar. Yikama yok camasir yok utu oyle seyler bekleme. Zaten dogumdan sonra bebegin cildindeki verniksi hemen yikamayin ilk gun. Hem bagisikligi hem de vucut isisinin dengelenmesi icin cok iyiymis cocuk doktoru soylemisti

Nasil ya kanli kanlimi giydiriyorlar silinmesinin zarari olmazki ilk defa oyle birsey duydum

Geçen sene kuzenim Doğum yaptığında bebeği getirdiklerinde izlemiştim yıkadılar musluğa tutular

Tesekkur ederim kizlar hamilelikten dolayi filim falan cekilemiyorya odan tam olarak bakilmadi takip edecek hareket etmemi istedi yorulmadan

Gebe de abiyeler var canım online sitesinden bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…