2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Direk anasindan ciktigi gibi demiste ondan dedim bencede silinmesi gerek :)
Normal dogumda bebek kanlar icinde olmuyor ki. Sadece bas kisminda oluyor gerisi vucudunda verniks var. Bas kisminda da sacini falan cok temizleyemezler. Sadece yuzunu gözünü silebilirler. Silmek dedigin bu yani

Normal dogumda bebek kanlar icinde olmuyor ki. Sadece bas kisminda oluyor gerisi vucudunda verniks var. Bas kisminda da sacini falan cok temizleyemezler. Sadece yuzunu gözünü silebilirler. Silmek dedigin bu yani
Silmeyi biliyorum canim.sen direk dedigin icin sasirdim cunku benim bildigimde siliyorlar ki silsinler

Tesekkur ederim kizlar hamilelikten dolayi filim falan cekilemiyorya odan tam olarak bakilmadi takip edecek hareket etmemi istedi yorulmadan
Geçmiş olsun. Kan sulandırıcı mı verdı doktorunuz? Neden pıhtı olmuş peki? Hareketsizlik yapar diye duydum ben ama... inşallah bir an önce geçer bu derdıniz

Bende henüz kilo almadım ama bebeğim artık kendini belli etmeye başladı

Ay neleri konuşmaya başladık. Bezini, yıkanıp yıkanmamasını... Bir o günler gelsin de hayırlısıyla. Daha on hafta önceydi dimi sen kalp atışı duydunmu diye birbirimize sorduğumuz
Haftalar artinca hayaller genisliyor :) sukur bunlari konusabiliyoruz insallah devami gelip dogrudugumuz gunleride konusuruz :)

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
Canim allah acil şifalar versin sebebi ne en kısa zamanda geçer insallah

Bende öyleyim 78 kiloydum hamile kaldığımda şu an 76 kiloyum mide bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor. Ama şu an iştahım açıldı biraz daha bundan sonra alırım heralde. Ne kadar az ve geç almaya başlasam o kadar iyi benim için

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
Çok geçmiş olsun. Allah sana ve bebeğine sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…