2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Pikapii canim gecmis olsun.uzuldum birden okuyunca ama bebisin iyi oldugunu yazmissin cok sevindim. Arada oluyordu senin kanaman yanlis hatirlamiyorum dimi? Insallah cabucak geçer sorunsuz sıkıntısız.

Çok teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun. Daha önce de kanamam olmuştu ama bınun yanında kanama değilmiş onlar resmen . Yattığım yerden hissedip kalktım ve bardaktan boşalırcasına kanadı şimdi proluton yapıldı inşallah hayırlısıysa Allah bebeğimi bize bağışlar . Plasentada kocaman Hematom alanı var, daha önceki kanamalarımda hiç kanama alanı görülmemişti.

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebeğin iyiymiş inşallah sende iyi olursun kanama alanı mı vardı

Ay neleri konuşmaya başladık. Bezini, yıkanıp yıkanmamasını... Bir o günler gelsin de hayırlısıyla. Daha on hafta önceydi dimi sen kalp atışı duydunmu diye birbirimize sorduğumuz
İnanamıyorum hala ama yolun yarısına geldik valla

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
Dualarım sizinle canım çokk geçmiş olsun iyleşirde birdaha böyle birşey yaşamazsın inşallahh

Kızlar bişi sorucam sağ kaşığimda bazen yürrken bazen oturup kalktığımda batma oluyor ama o an kalıyorum yuruyemiuorum mesela yaşayan varmı doktor normal dedi

Kızlar bişi sorucam sağ kaşığimda bazen yürrken bazen oturup kalktığımda batma oluyor ama o an kalıyorum yuruyemiuorum mesela yaşayan varmı doktor normal dedi
Bende çift taraflı oluyor bazen canim bebişşler daha hızlı büyüyor korkmani gerektirecek bir durum yok

Ohh öglenden sonra bol bol yemeginide çikolatanıda yersin. Nihayetttt o gün geldi çattı yarın büyük gün resim getirmeyi unutma sakınnn
Ayyy evet bugün merakım dinecek ama şu kv yine cinnetimi getirdi hiç yüz vermeye gelmiyor kadına ben kız bebek diye ölüyorum kızsa beni aramayın dedi inanabiliyor musun

Ayyy evet bugün merakım dinecek ama şu kv yine cinnetimi getirdi hiç yüz vermeye gelmiyor kadına ben kız bebek diye ölüyorum kızsa beni aramayın dedi inanabiliyor musun
Kizsa sen de torunum diye sevmeye gormeye gelmezsin deseydin. Bu kiz dusmanligi nedir arkadas kendi cinsiyeti ne acaba? Bana bunu dese kv omur billah cocugu gostermezdim inanki. En son pisman olup özür dilerdi. Allah anali babali buyutsun eli ayagi duzgun saglikli olsun cinsiyetin ne onemi var arkadas. Hepsi bizim canimiz degil mi

Ayyy vallahi çıldırdım inan kızlar olmasa o çok sevdiği erkekler kimden çıkacak acaba birde umreye gitti kurban olsun o benim çocuğuma kız olursa birde adını koymamı bekleyecek bunun üzerine daha

Kiz bosversene cani cehenneme hangi cagda kalmis senin kv. Cahiliye devrinde miyiz. Dinimizin kiz cocuguna verdigi onemi bilmiyor mu
Umreye gitti dedim Allah bilir bilmeden kaç kız çocuğunun kemiğini çiğnedin konuşma böyle yok hanımefendi bildiğiniz gibi değil sağlıklı mi diye sormaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…