Canim ben genel olarak kiyafet alisverisi yaptim.
1 tane 10 lu hastane cikisi
1 tane 8 li hastane cikisi
7 adet citcitli yarim badi
6 adet patiksiz alt pijama
2 tane patikli tulum.
Bunlari 0-3 ay aldim. Ayrica oglumdan kalma ic zibinliklar var.
6 tane ucgen önlük.
1 tane ayrica organik penye battaniye
1 takim banyo bornoz kese terlik setiBunlarin yanina bir tane anvelop yarim kollu badili ayakli alt pijamasi olan zibin takimi hediye geldi.
Bunlar ilk 3 ay beni idare eder gibi. Diger aylar icin simdilik sadece cok begendiklerimi aldim. 6-9 icin 5 tane uzun kolli citcitli badi aldim bir de.
Bebek arabasi hemen almayacagim. Kendi arabam var. Bebekle tek gidersem diye ablamdan puset alacagim. Arabayi biraz daha bahar aylarina birakiyorum.
Kozmetik ve bakim urunlerini de son 2 ay almayi dusunuyorum. Alacaklarimi belirledim ama. Gogus ucu icin Lansinoh krem ve gogus pedi, bebek icin Uni deterjan islak pamuk alt acma bezleri, muslera dan pisik kremi ve sampuan. Chicco dan sac tarak tirnak seti. Bez icin sleepy ile prima arasinda kararsizim. Avent den yeni dogan 125 ml biberon ve emzik gogus pompasi. Sevi baby den bingildak yastigi banyo filesi. Banyo seti ve besik oglumdan kalma var. Besigi beyaza boyatip icine takim cibinlik falan diktirecem.
Atladigim bir sey var mi simdilik planlarim bunlar