2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bugün ebebeke gittim hastane çıkışı dışında ne alınacak hiç bilemedim ne giydirebiliriz uzun kollu mu kısa kollu mu tecrübeli anneler alışverişini yapanlar bi yardımcı olurmusunuz

Eğer nısan mayısta doğsalardı agustos ta çok rahat giydirirdin canım. Kısa kollu çok alma bencede. Çok sey almakta gereksiz büyüklerimiz çocugun yediği helal giydiği haram demişler.

Anladım canım iste body cok gerekiyor diye almistim ama bi sekilde giydiririm ustune ince hirkayla falan artik bosa gitmesin diye zaten dedigin gibi kisa sure giyebiliyorlar hemen buyuyecekler

Yarım kol aldım canım ama annem uzun kol giydirilir ilk doğduğunda diyor o yüzden ikilemde kaldım

İlk bir on gün uzunkollu canım. Yenidoğan anne karnında sıcacık olmaya alıştığı için bir kaç gün kendi ısısını dengeleyemiyor. Altını açtığında da korkup ağlayacak. Sonra alışıyorlar

Yarım kol aldım canım ama annem uzun kol giydirilir ilk doğduğunda diyor o yüzden ikilemde kaldım
Canım üstüne bir tane pamuklu kollu önü açık birşey giydirirsin nolucak. Hem hep beklenen tarihte olmuyor ki bebişler. Ağustos başı doğsa ortasından sonra giyecek kısa kollu canım

Ben carters'da %70 indirim yakalayıp aldım:) ama ben de dedigin gibi gezerek bir şey almayı çok düşünmüyorum. Is yerinde bos kaldıkça bakıyorum ben de :) ancak bebek arabasına gidip bakarım ama o da 7. Aydan sonra insallah :) soobe de çok indirimli bakmani oneririm. Ben cinsiyeti yeni öğrendim şimdi yavaştan cozuturum

Canım üstüne bir tane pamuklu kollu önü açık birşey giydirirsin nolucak. Hem hep beklenen tarihte olmuyor ki bebişler. Ağustos başı doğsa ortasından sonra giyecek kısa kollu canım

Aynen canım insaallah. Zaten benim icimdeki ses agustos başı diyor. Hatta garip bir şekilde 29 temmuz olacak gibi hissediyorum :)

Oğlumda da aynı dra gitmiştim bebegim onda da 12. Haftada söylemedi

Canim ilk dogdugu ay zaten zibin takimlari hastane cikisi icindeki setleri giyer. Badileri yenidogan mi aldin 1 ayda hemen kuculucek gibiler mi? Bulundugun yerin mevsimine bagli aslinda. Yazin cok sicak olursa giydirebilirsin. Cocuklarin duyduguma gore sirtinda kahverengi bi bolge varmis. Usumelerini engellermis. Hatta rusyada falan yenidoganlari buzlu suyla yikarlarmis. Onun haricinde de biz nasil hissediyorsak onlar da ayni sekilde hissediyorlar demisti bir cocuk doktoru akrabam. Cocuklari sarip sarmalama adeti bizde var. Giydirsin rahat ol

Kızıma hem prima hem molfix denedim. Prima pisik yapti molfix ise tasma yapiyordu sirttan. Tavsiye uzerine sleepy kullandim ve vazgecilmezim oldu. Bez konusunda nacizane tavsiyem bir pakettten fazla almayin ummadiginiz marka pisik yapabiliyor elinizde kalmasine bez.

Son düzenleme:
Carters %70 olaymis yalniz :)

Cabuk buyudukleri icin numarasi da sık degisecek zaten. Hakkaten fazla almamak lazim

Rahata bak yaaa öksürünce rahatsız mı oluyormuş. Bak ben şimdi daha oksuremem:) geçen hafta griptim baya oksurdum özür dileyeyim hanimefendiden bari :))
Doktorum oksurmenin rahimde bebege vooovooovooo diye yankilandigini soyledi :)) ve ilginctir ben oksurdum ardindan hoplamaya ziplamaya basladi ilk bir kac oksurukte istifini bozmadan zipladi durdu bacaklar ust uste ama tekrarlayinca aciverdi vardir bir bildiği diyorum doktorun :)

Masallah canım çok sevindim sıkıntılarının geçmesine. Benim Miray'ım da geliyor insaallah senin durum mesajını gördükçe iyice mutlu oluyorum :)
Aaa Miray mi olacak ismi :) yilin ilk ayında doganda demek ayni zamanda anlami kızım ocak 1 dogumlu :))

Benim kiz da hep sirti donuk bize. Hic yuzustu girmedik. Son gittigimizde bacaklar da kapalıydı. Bu halde detayli ultrasonda nasil olacak. Kahvalti de yedim tok da gittim cikolata da yedim farketmedi. Aksamlari daha cok hareketleniyor zaten. Bu gidisle hic gostermeyecek kendisini

Kizlar 7 ve 8 aylik hamileyken 2 dugunumuz olacak. Cok pahali olmayan hamile abiye lazim bana. Gobisden baglamali tül biseyler düşünüyorum. Rengi gri olursa pembe inciyle kombinlerim dedim. Ne careki bulamiyorum. Nerden alayim bilgisi olan var mi

Cabuk buyudukleri icin numarasi da sık degisecek zaten. Hakkaten fazla almamak lazim
1 numaradan direkt 3 e gecmisti 40 gunde 2 kilo alıncasimdi kizima siparis verirken bir paket aldim ayni sekilde denerim sıkıntı olmazsa devam ederim mantigiyla. Netten aliyorum cok cok cazip kampanyalar oluyor dışarıda marketlerde bezler ates pahasi resmen.

Randevunu biraz daha gec bir saate almayi dene istersen erken gitme mumkunse. Birde ilerleyen haftalarda durtmelere tepki veriyorlar detaylida olsun sonraki muayenelere olsun doktor probla durtuyor yada eliyle karnini salliyor tepki veriyorlar cogunlukla kizimda bunu yasadim en azindan. Seninkide pek rahatmis masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…