- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #20.601
Aynem benimde annem bir takım örmüş yelek örmüş şimdi battaniyeye başlamiş. Bende mayıs gibi başlarım. Kayınvalidem beraber çıkar herşeyini alırım kızım ben dedi bende onu beklerim.Çok iyi valla liste ben hiç bişi yapmadım da almadım da annemin hevesle ördükleri dışında mayisdan sonra falan baslarim gibime geliyor
Cnm doktor bana bi kağıt verdi detaylı ultrasonu ücretsiz yapan yerler varmis o kâğıtta yazıyor. Sende bi arastir istersen
E Egepam maşallah ne güzel alışveriş derdin bitmiş biz çok mu gec kaldık ben sadece 5li body aldım beğendiğim için onu da annem kısa kollu diye giydiremezsin süt o çocuk üsür yaz da olsa 2-3 aya kadar uzun kol giydirmen gerekir dediÇok iyi valla liste ben hiç bişi yapmadım da almadım da annemin hevesle ördükleri dışında mayisdan sonra falan baslarim gibime geliyor
Bizede gostermedi 12+0 da yaklasik 5 dk surdu usg muayenesinde cançaba sarsmaya tepki vermeyince doktorum uc üç dort kez ust uste sertce oksurmemi istedi oksurme sesi rahatsiz ediyormuş iceride yankilanmasi doktorumun aciklamasi bu şekilde ve gosterdi acip bacaklarini :)
Cok sukur iyiyim artik bitti sıkıntılar hatta öyle bitti ki hamile oldugumu bile anlamiyorum doguma kadar insallah devam eder boyle :) sen nasilsin?
Cahil olmak zor teşekkür ederimYok canım kontrolunde doktor seni muayene ettikten sonra oraya yönlendirir zaten.
Pekmezi kepçeyle içer giderimBende işe yatıyor tahin pekmez yiyince oynuyor benimkisi canım:)
benim gittiğim hastane muayene ücreti dışında detaylı ultrason için ayrıca ücret almıyoruz dedi anormal bir durum mu bu ya anlayamadımheryerde yüksek uçuk ücretler duyuyorum
Sızde Bursadasınız galıba hangı hastaneye gıdıyordunuz ve hangı hastaneye yonlendırdı doktorunuz?Bende başka bir yere yönlendirdi doktorum. 350 milyon tutuyor. Yüksek gerçekten
Canım benim durumum biraz karışık. Ben normalde özelde muayene oluyorum. Etrafimdakiler ikinci bir doktora zorla yonlendirdikleri için devlet hastanesinde de takibe devam etmeye başladım. Gittiğim ilk muayenede doktor beni yönlendirdi ve ben de randevu aldım. Özeldeki doktoruma ise 26 subatta gittim en son. 4 hafta sonra gelince ayrıntılı ultrason için bilgilendirecegini söyledi. Sanırım gittiğimde aynı gün içinde yapılacak. Randevu almamı istemedi.Hangi şehirdesin canım? Muayene haricinde mi randevu aldın yoksa muayene olduğun sırada dr yönlendiriyor mu?
Evet. Ben tüp bebek merkezinde hamile kaldım. Oraya devam ettik bu zamana kadar doktorum çok iyi ama muayene ve doğum bütçemizi aştığı için başka bir yere devam edeceğiz Allah nasip ederse. Aklımda Esentepe Emre Uysal var. Doktoruma sormadım ama ayrılırken bana bir yer önerir muhakkak. Onuda baz aliırım tabiki. Sizin aklınızda bir yer var mı? Bu arada geçen gün Hayat hastamesine bir ziyarete gittim. Yeni açılan hastamesine. Hastane müthiş bir yer olmuş odalrda keza öyle. 5 yuldızlı otelden daha iyi yapmışlar ama orada beğendiğim bir doktor yokSızde Bursadasınız galıba hangı hastaneye gıdıyordunuz ve hangı hastaneye yonlendırdı doktorunuz?
Eğer nısan mayısta doğsalardı agustos ta çok rahat giydirirdin canım. Kısa kollu çok alma bencede. Çok sey almakta gereksiz büyüklerimiz çocugun yediği helal giydiği haram demişler.
Ben pembe mavıye gıdıyorum da ayrıntılı ultrasonu sorcaktım acaba oraya mı gıdıyorsunuz dıye. Benıde pembe mavıde devam ettıgım doktora bır doktor tanıdıgımız yonlendırmıstı. Yazın hamıle oldugumda o hamılelıgımde bebegımıın kalp sesı duyulmadıgı ıcın kurtaj olmustum . Yıne hamıle kalınca tekrar aynı doktora basladık.Evet. Ben tüp bebek merkezinde hamile kaldım. Oraya devam ettik bu zamana kadar doktorum çok iyi ama muayene ve doğum bütçemizi aştığı için başka bir yere devam edeceğiz Allah nasip ederse. Aklımda Esentepe Emre Uysal var. Doktoruma sormadım ama ayrılırken bana bir yer önerir muhakkak. Onuda baz aliırım tabiki. Sizin aklınızda bir yer var mı? Bu arada geçen gün Hayat hastamesine bir ziyarete gittim. Yeni açılan hastamesine. Hastane müthiş bir yer olmuş odalrda keza öyle. 5 yuldızlı otelden daha iyi yapmışlar ama orada beğendiğim bir doktor yok
Sagol canim tesekkurler. Biberonda 125 lik alip ucunu degistirsek oluyor mu. Sonra da lazim olursa kullaniriz.Çok güzel listen canım. Ben de yapsam aynısını yapardım ne eksik ne fazla. Tecrübe belli maşallahbez primadan yanayım. Bir de biberon fırçasını ekleyelim. İlk üç ay 60 mm lik biberon alıcam ben, nasılsa 30la doyuyorlar.
Canim 5 li body yi sifir kol mu aldin. Hangi ay bir de. Benim ilk aylar icin aldiklarim 0-3 ay yarim kollu body. Ilk cocugum da temmuz 16 dogumlu sadece yarim kollu body giydirdigimi hatirliyorum. Fazla giydirince isilik döküyorlar o daha kötü.
Ben tum aldiklarimi televizyon karsisinda otururken telefondan gezinip aldim. Hic yorulmadim. Genelde panco carters ve h&m aldim. H&M i siddetle tavsiye ederim. Carters cok guzel tasarimlari var ama bi tik pahali. Panco da indirimli pantolon triko veya ceket tarzi seyler almak lazim. 6-9 ay kabani ordan aldim mesela. Daha boyle gezmelik kiyafetler ama indirimde olanlari almak lazim. Sezon kiyafetleri gereksiz pahali oluyor. Anne bebek kozmetik ihtiyaclari trendyoldan alacam. Carsi gezmeye hic niyetim yok
Benim de 10 lu hastane cikisi ve bornoz setini kv aldi. Annem orgu isleri yapacak bana model gonderip duruyor. Orgu battaniye oglumdan kalma var evladiyelik masallah degil kizim kizimin kizi bile kullanir. Ormesi 9 ay surmustu ya ne zahmetliydiAynem benimde annem bir takım örmüş yelek örmüş şimdi battaniyeye başlamiş. Bende mayıs gibi başlarım. Kayınvalidem beraber çıkar herşeyini alırım kızım ben dedi bende onu beklerim.
Ben daha once temmuz ortasinda dogum yaptim cok rahat giydirdim kisa kollu badi leri. Makul sayida almak lazim evet ama sonucta ciplak buyumeyecek bu cocuk. Yaz sicaginda hergun banyo yapacak. Hergun kiyafet degisecek. Hatta altina kaciracak kusacak derken gunde 2 de degisir 3 de. Bu durumda ilk ay icin en az 7-8 degisik kiyafete ihtiyac var. Aksam sabah elde yikarim diyorsaniz o baska tabiEğer nısan mayısta doğsalardı agustos ta çok rahat giydirirdin canım. Kısa kollu çok alma bencede. Çok sey almakta gereksiz büyüklerimiz çocugun yediği helal giydiği haram demişler.
Merhaba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı kanama alanım hala mevcutmuş ancak bebek büyüdükçe bu alan küçülecek diyor dr um .ilk kanamadan itibaren nerdeyse 1ay geçti.bana 2 li tarama yapıldığı için dr um 3lü Ve 4lü taramaya gerek olmadığını söyledi 1ay sonrası için detaylıya çağıracağını söyledi.Sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar dr umada sordum yaptırmamda sakınca var mı diye sorun olmaz yaptır dedi.Kasıklarıma Aniden giren bıçak saplanması ağrı ve hemoroid dışında şükür iyiyim.bide hareketlerini bi hissetsem çok mutlu olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?