2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tekrar girene kadar hepiniz çıldıracaksınız biliyorum bende eşimde cahil değiliz o 37 ben 27 yaşındayım ikimizde üni. Mezunuyuz. çok şükür Allah evlat diye yollara düşürmeden istediğimizde nasip etti bu karı beni deli edecek
“Göklerin ve yerin hâkimiyeti yalnız Allah’a aittir. O, dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bağışlar, dilediğine erkek.” (Şura 42/49)

canım ben sleepy ilk çıktığında hemen denedim ama bana primadan çok sert geldi sanki bi mukavvayı doluyosun çocuğa hıtır hıtır tabi çok markadan iyidir belki ama primayla yarışamaz bence

Çok sevindim canım çünkü alırken icim gitmisti :) giydirmem lazım illa

Mucize iste aynı bedende :)

Aaa Miray mi olacak ismi :) yilin ilk ayında doganda demek ayni zamanda anlami kızım ocak 1 dogumlu :))

Evet ben ay gibi parlayan manasını düşünüyorum tabi malum bizimki temmuz agustos dogum tarihi ama olsun kulağa çok hoş geliyor :)

Canım çok geçmiş olsun. Benim ilk hamileliğim de zaman zaman bardaktan boşalırcasına kanamalarla geçti ,ama şükür 37. Haftaya kadar da gitti. Traumeel veriyorlardı bana kanamayı iyi durduruyordu bir sorsan doktoruna? Ben de çok korkuyordum, wc gitmeye korkuyordum ama Allah koruyor canım eğer bu dünyada ekmeği aşı varsa .

Kızlar bişi sorucam sağ kaşığimda bazen yürrken bazen oturup kalktığımda batma oluyor ama o an kalıyorum yuruyemiuorum mesela yaşayan varmı doktor normal dedi
Benim bazen solda bazen sağda oluyor, o an duraksıyorum sonra devam ediyorum. Bazen de belimde oluyor o zaman artık bir yer bulup iki dakika oturuyorum .

Ayyy vallahi çıldırdım inan kızlar olmasa o çok sevdiği erkekler kimden çıkacak acaba birde umreye gitti kurban olsun o benim çocuğuma kız olursa birde adını koymamı bekleyecek bunun üzerine daha
Umreye gitmesini sıfırlamıştır o sözüyle. Bir hamileyi üzdü, ve günahsız bir bebeğe tavır aldı. Allahın verdiği paya isyan etti. İsmini koyarsan kız vallahi çıldırırım burda.
Bu arada sen kız haberi getireceksin bence. Tontiş beyaz tenli bir kız.

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
ben de aynı sebebten şuan hala hastanede yatıyorum canım sakın korkma bebeğin iyi diyolarsa moralini yüksek tut

doktorlar yasaklıyor ama düşük tehlıkesı yoksa normal bır durum bence ama bazı doktorlar her seye yasak koyuyor.

Gunaydin kizlaar :) guzel bir hafta olsun gunun ilk gunu super geçsin ki haftanin devamida oyle gelsin :) nasilsiniz umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir :) gecmisi okuyamadim ne yazik ki cumartesi gunu döndük evimize ablamlarla gelmistim o yuzden misafir telasimda oldu dun aksam gittiler benim bel agrilarim basladi galiba magnezyum yetersizliginden dolayi bugun hem saglik ocagi hem de doktor kontrolum var saat 11 de. doktora soylicem bu durumuda magnezyum baslatir galiba. 1 aydir gitmedim doktora bi huzursuzum bugun insallah iyidir kuzucuk.
@etka31112 ogrendin mi canim yavrucegin cinsiyetini :)

Selam kızlarrrr maşallah diyorum walla sizeee Allah güzel muhabbetlerimizi arttırsın
Umarım arada sorun yaşayan olmamıştır
Cuma öğleden sonra kardeşim geldi şimdi bir bakayım dedim 600 küsur sayfa okumaya cesaret edemedim walla :))
Çok kötü gribe yakalandım bu arada afedersiniz ama balgamlı öksürük çok canım yanıyor
Burnum tıkalı ben geceleri makine ile uyuyorum tıkalı olunca uyuyamıyorum elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…