2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim iyice kayboldun gittin yaa neler yapıyorsun bebis nasil?
Demi ya canım iş yerinde işler çok yoğun bu ara,eve gidincede ancak yemek bulaşık ufaklık derken nasıl yattığımı bilmiyorum,20 ye merdiven dayadık bu arada genel olarak soru sorucam bebeklerinizi karnınızda nerde hissediyorsunuz,ben o kadar aşağıda bir ağırlık hissediyorum ki adım atarken acıyo bacak bacak üstüne atarken o bacağı kaldıramıyorum kalıyorum öyle.

Günaydın kızlar. Hepinize mutlu güzel bir hafta diliyorum. Randevusu olanları da mutlu haberlerle bekliyoruz. Bugün kimlerin kontrolü vardı, Historian, yanılmıyorsam secondlife, doğrumu? Varmı başka?
Gunaydin evet canim bende varim ve 3 saat dahi uyuyamadim gece.saglikli mi herseyi tam mi ve tabi cinsiyeti ne diye dusunmekten.Allah hepimize hayirli saglikli uzun omurlu bebeler versin ins...

Allah razı oldun canım şimdi hoca baktı bebeğim iyiymiş şükür ama kanama azalana kadar hastanede kalacakmışım. Gece baya azalmıştı sabah tekrar baya kanadı . Hayırlısı Allah tan tabi ama insan yine de üzülüyor

ben onu hafta değilde ayda yapıyorum.

AYNEN cnm cok gitmek doğru da degil beş haftada bir en uygun olanı.ögrenırsen cinsiyetini yaz
Canım usg ye gereğinden fazla girmek otizm ile bağlantılı oldugu biliniyor. Bunu riskli gebelik uzmanları söylüyor. Şayet riskli bir durum yoksa 4 ya da 5 hafra ideal

Ayyy evet bugün merakım dinecek ama şu kv yine cinnetimi getirdi hiç yüz vermeye gelmiyor kadına ben kız bebek diye ölüyorum kızsa beni aramayın dedi inanabiliyor musun
Hadi ya şaka gibi , eşini tenzih ederek söylüyorum canım ama bu kız çocuklarını hiçe sayan zihniyetlerin ağa gibi yetiştirdiği erkekler yüzünden bu kadın şiddetleri , çocuk tacizleri.
Kız erkek farkı olur mu hiç Allah’ın yarattığına laf edilir mi..Allah sana ve bebeğine sağlık versin canım hayırla al kucağına inşallah

Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut stresin en çok etkilediği organlardan biridir rahim. Kasılmasın artık üzme kendini güzel şeyler düşün canım

Canım bir arkadaşım patırtı.com dan çok uyguna abiyeler alıyo hamileler içinde var diye biliyorum yoksa büyük bedenlere bakarsın.

Hayırlı Haftalar

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınn
prensler ve prensesler sayısı eşitleniyor galiba
darısı başına @_Historian_

alışveriş yapanlar toplu resim atın geldiğinde siparişleriniz
üstlerinde görmek kısmet olur inşallah

isimler konuşulmuş miray benimde çok hoşuma gidiyordu ama arkadaşımın eşinin adı koyamam o yüzden
bende hamilelik iyice takıntılı yaptı
günde 7 bin tane isim düşünüp hepsine kulp takıyorum
en son benim müşterimin kızının adı deyip vazgeçtim eşim beni kesecek yakındır

neyse koymayı düşündüğüm ama koyamadığım isimleri yazayım size belki hoşunuza giden olur
Duru, Derin, Deren, Nehir, Gökçe, Irmak, Ezgi, Yağmur, Cansu, Nisa, Beyza, Gamze, Gözde,

Kayra, Fatih, Selim, Gökalp, Batu, Batı, Ege

E Egepam abiye gg de ve n11 de bak
baby shower vs için elbiseler var ya belki beğenirsin
ama gri hiç görmedim ben
genelde pembe mavi beyaz siyah var

Benimde 2 hafta sonra ablamın düğünü var 5 aylık olmak üzereyim ama çok zor elbise buldum bi şeklde karnima baskı vsr gibi hissettim zor seçtim sonunda buldum bnde mürdum tonu aldim koyu mor tonları hem şık hemde göbeği kiloyu hafiften kamufle ediyor göğüs altından hafif bol iniyor ama çok şık, biz farklı sehirlerdeyiz yoksa bn ist bakirkoy yeraltı carsisindan aldım cnm belki yolun düşer

Ayyy evet bugün merakım dinecek ama şu kv yine cinnetimi getirdi hiç yüz vermeye gelmiyor kadına ben kız bebek diye ölüyorum kızsa beni aramayın dedi inanabiliyor musun
Allahım lafa bak öyle dediyse erkeksede arama,bizde ikincide erkek geliyo dediğimizde bana bi kız torun veremediniz demişti eltiminde bi tane oğlan bende bence senin oğlanların geninde x kromozomu yok dedim kaldı öyle,oğlun ne koyduysa o diyecen kaba kaçacak çok özür diliyorum kızlar kaba tabir için ama zorla söyletiyolar.

Çok geçmiş olsun canım bebeşşşimizşn iyi olmasına çok sevindim

Geçmiş olsun canım Bebiş iyiymiş ya çok şükür İnşallah Kanaman da çabucak biter Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…