2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut stresin en çok etkilediği organlardan biridir rahim. Kasılmasın artık üzme kendini güzel şeyler düşün canım
Haklısın canım bunu gerçekten tecrübe etmiş oldum , hiç bir şey benden ve bebeğimden önemli değil artık Canmı sıkmamaya Çalışcam

Komple kundak onerilmiyor canim kalca cikigini tetikledigi soyleniyor yarim kindak evet makul ilk donem korkup bir anda sicrayarak kendini korkutmasini onluyor.
Yani bacakları açık mı bırakmak gerekiyor canım? ben su fermuarlı penye kundakları dusunmustum ama saglıksız mı onlar

Süperrr yaaa dığru ne koyduysa o

Anlik hangi isim oldugunu anlayacaksin uzme kendini esimle benim adimin ilk kelimelerinden dolayı kizima seray ismini koymaya karar verdik ama nasil diyeyim karnimi seray seray diye severken bir duygu yogunlugu hissedemedim en son esime ben bu isme isinamadim dedim Miray nasil dedi aninda olur dedim :) yani isinirsan kimin ismi olduğunuda onemsemeyeceksin dusundugun isimlerin hepsi cok guzel sev oksa karnini seslen sende ne hissettirdiklerine bak :)

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun kanamadan korkma gerekenlerde yapilmis zaten bazi kadinlarda oluyor malesef ben her iki hamileligimde 4-5 ay oluk oluk kanama ile gecirdim sen stres yapma moralini yuksek tut kuzuda rahat olur.

şuanda ARYA diyoruz bizde
sanırım çevremde falan duymadığım için içime de sindi ama
kız hareketlere bi başlasa o da sevdi mi anlıcam

ne güzel eşinizle uyumlu isim çıkmış
bizim adımızı birleştirince muhasebe programı çıkıyor ETA

Yani bacakları açık mı bırakmak gerekiyor canım? ben su fermuarlı penye kundakları dusunmustum ama saglıksız mı onlar
Bacaklarini oynatabiliyorsa sorun yok ama robot gibi olacaksa onerilmiyor ben bur iki hafta yarim kundak yaptim surekli sicrayip korkuyordu sonra hic kundak yapmadim

Cok gecmis olsun kanamadan korkma gerekenlerde yapilmis zaten bazi kadinlarda oluyor malesef ben her iki hamileligimde 4-5 ay oluk oluk kanama ile gecirdim sen stres yapma moralini yuksek tut kuzuda rahat olur.
İnşallah canım geceden beri pıt pıt ben buradayım diyor kuzum o da anladı sanırım bir terslik olduğunu :)

Olmadi cikartamadik uyumluyu seray di uyumlu olan isinamadim yabanciya seslenir gibi hissettim :) Aryada cok guzelmis insallah istedigin tepkiyi verir :)

Bacaklarini oynatabiliyorsa sorun yok ama robot gibi olacaksa onerilmiyor ben bur iki hafta yarim kundak yaptim surekli sicrayip korkuyordu sonra hic kundak yapmadim
tesekkuler canım tecrübeli olmak böyle birşey araştırıyorum sürekli ama yaşanmışlığın yerini tutmuyor hıc bırsey :)

Çok geçmiş olsun geçecek gibi değilse doktorunla görüş mutlaka grip enfeksiyonu sakıncalı olabiliyomuş 2 gün yattım ilaçsız geçmedi.

Ben de aynı şeyi yaşadım. Bizim de isimlerinizin ilk iki harfini alıp ortasına bir V harfi koyunca Sevde oluyordu. Babasının VE annesinin kızı olacaktı :) ama biz bu isme alışamadık. Nil ismi hep daha sıcak geldi. Bana kalsa sadece Nil de olabilir ama yanina da Bizden birsey olsun dedik. Aşk böcüğü olduğu anlasilsin dedik ve Sevi'yi ekledik. Nil Sevi çok hoş. Kim ne derse desin biz çok sevdik :))

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
Canim Allah acil sifa versin insallah bir an once biter kanaman

Sabah sabah sinirlerim zipladi gercektrn gecen ay 19 ubda univ hast gittigimde bir ay sonra gel ben nit aliyorum dedi meger tekrar randevu almak gerekiyormus simdi aradim 29 una kadar dolu ozamanda gidince ayrintili icin gun veremezlermis napicam diyorum git disarda yaptir diyor kadin beni okadar sinirlendirdiki simdi gidip yolasim var dedim ver parasini yaptirayim :) parasi onemli degilde doktoru cok iyi oranin

zten kimin ne dediğini umursama
ben bir arkadaşıma dedim düşündüğüm ismi
7 bin tane alternatif isim saydı bana
bozulduğumu da farketmedi devam etti
bende bişi demek istemedim ama kırıldım yani
benim zaten normal olmadığımı biliyor ben kendi şahsına münhasır bi kişiliğim kim ne derse diye hareket etmem ama

Evet acikcasi Sevde den daha guzel olmus Nil kizimda bizimde seceneklerimiz icindeydi :) şimdi Hakan ismini düşünüyorduk ama gecen Yiğit düştü aklima icin isindi kizi esim istemisti bunuda Yigit olsun mu deyince esim olur dedi nasil mutlu oldum :)

Haklısın canım bunu gerçekten tecrübe etmiş oldum , hiç bir şey benden ve bebeğimden önemli değil artık Canmı sıkmamaya Çalışcam
Hatta şöyle eğlenceli kafa dağıtıcı kitaplar oku var sa imkanın telefonundan yabancı komedi dizileri iZle çok iyi geliyor. Ne zaman kafayı olumsuz seylere takınca netten friends dizisini açıp eğlemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…