2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde Utku ya uygun bir isim bulamadık,ural vardı aklımızda oda daha şimdiden vural mı diye soranlar olunca dedim olmadı bu,umut çok yakınımızın var hala bir ismi yok yavrucuğumun.

Kesinlikle kimsenin söylediğini kafaya takmamak lazım ama ismi beğenmediklerini belli edenler beni de üzüyor

Yiğit ismi gerçekten çok güzel. Rabbim hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin

kızım olsaydı bende Nil koymak istiyordum yıllardır aklımdaydı kısa ve tek isim seviyorum eşimde çok kısa diyordu :) anlaşmamız kıza ben erkeğe o isim koyacaktı oğluşum olunca Nil başka bahara kaldı artık
Nil Sevi yakışmış ama bence de :) adıyla yaşasın prenses :)

Kızlar yazılanları okurken az önce şarıl şarıl kanamam başladı acilen hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimi gördüm şükür iyiymiş ama hala çok kanamam var dua bekliyorum sizden
Çok geçmiş olsun cnm ilk defami kanaman oldu ?

merhabalarr:)14.haftada cinsiyete kız gibi demişti 17ye girdim cuma randevun var değişrmi acaba başına böle gelen oldumu kızlar

Çok teşekkür ederimm :))) Hepimizinki adıyla yasasinnn

Çok teşekkür ederimm :))) Hepimizinki adıyla yasasinnn

bu arada Sevi sevdeye göre daha güzel bence de Nil ismine zaten bayılıyorum çevremde olmasa kesin koyacağım isimlerden biriydi
iki isimleri genelde sevmiyorum ama ikisi peşpeşe bence 10 numara olmuş
sağlıkla gelsin prenses

Yooo cok yerinde bi tabir allah akıl versin bazı cahillere bi topluma girince bizibegenmez bi knuşmaya baslar sanırsın oxfordlu ama dediği laf direk bu

Teşekkürler canım bugün belli olacak inşallah sonunda

Kesinlikle erkeklerin bi tarafını kaldıra kaldıra adamlarda ego özgüven tavan yapıyor ezdijleri de sadece kadın-kızlar oluyor Allah sabır versin şuan hala dişim dişimi yiyor sinirden

merakla bekliyorum

benimki tabii değişmezse kaynanamlara kapak gibi geldi
inşallah Seninki de sağlıklı bi kızdır
apışıp kalsınlar
Kız olursada sorunun büyüğü kapıda o kapı kapak olacak kendine 4 gözle adını koymamı bekleyecek bende ona canım yapıcam

canımm hoşgeldin. öğrendim kızım oluyormuş inşaallah
magnezyum için doktorum disporal direkt diye bir takviye verdi bana istersen bir bak sen de canım.

Trendyola baktınız mı

Yooo cok yerinde bi tabir allah akıl versin bazı cahillere bi topluma girince bizibegenmez bi knuşmaya baslar sanırsın oxfordlu ama dediği laf direk bu
Canım bazıları okumakla insan olamıyor malesef sen boşver onu sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun en önemlisi bu sen onu takıp kafana stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…