2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm hoşgeldin. öğrendim kızım oluyormuş inşaallah
magnezyum için doktorum disporal direkt diye bir takviye verdi bana istersen bir bak sen de canım.
Gözünaydın canım benimde bir kızçem olsaydı yaa çok sevindim ikinizin adına interiorarchitect
Ayrıntılıya kadar hiç bişey almıcam belki fikir değiştirir

Trendyola baktınız mı
Baktim canim. Tül elbiseler var ama rengi cok zor sectim ya bulamiyorum bir turlu. Toz pembe sarmal seklinde inci ucunda gri taslardan suslenmis broş olan bir kolyem var. Kombine ordan basladim. Pespembe giymek istemiyorum. Pembe hakkimi kolyede kullanayim dedim. Mavi olmaz zaten. Beyaz da tullu olunca gelin gibi durur. Oyle kaldim. Soyle bir sey bulsam ne olur yani

Eklentiler

• Screenshot_20180204-204712.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 70
Bizimde ilk hecelerden Esem oluyor anlami olsun diye Eslem mi koysak. Teslim olan demek.

Ayyy vallahi çıldırdım inan kızlar olmasa o çok sevdiği erkekler kimden çıkacak acaba birde umreye gitti kurban olsun o benim çocuğuma kız olursa birde adını koymamı bekleyecek bunun üzerine daha

Umreye gitti dedim Allah bilir bilmeden kaç kız çocuğunun kemiğini çiğnedin konuşma böyle yok hanımefendi bildiğiniz gibi değil sağlıklı mi diye sormaz bile

Cahille muhatap olma bosver. Hayirlisiyla kiz olsun sen de haber verme. Hatta hic konusma. Bu halde bir de adini koymayacaksin herhalde. Eşin ne dedi bu duruma.

Ayyy evet bugün merakım dinecek ama şu kv yine cinnetimi getirdi hiç yüz vermeye gelmiyor kadına ben kız bebek diye ölüyorum kızsa beni aramayın dedi inanabiliyor musun
Boşver canım deseydin ya bende senin suratına sesine hastayım diye :)) hayret bişey yaa inşallah kızdır sağlıklıdır canım bırsk konuşsun mesafeni koyarsın sende sorduğundada sen arama dedin diye aramıyorum dersin :)) cadaloz kv ya

Böylelerinin şeyini koparcan cinsiyetsiz kalcak.. böyleleri yüzünden kimi erkeklerin bi tarafları kalkıyo kadın önemsenmeyip cinayet şiddet basit hale geliyo çok sinirlendim valla

Ayyy vallahi çıldırdım inan kızlar olmasa o çok sevdiği erkekler kimden çıkacak acaba birde umreye gitti kurban olsun o benim çocuğuma kız olursa birde adını koymamı bekleyecek bunun üzerine daha
Amannn haaa canım bir tane var tükensin bitsin gitsin isminide alıp. Böylelerine fırsat vermeye gelmiyo. Ayy neyse boşver hiçççç takma onu bugün bebişi görecen ona konsantre ol

Kızlar ben çok rüya görüyorum ve rüya tabirine bakıyorm çookk kötü yorumlar oluyo bazen örn hamile bi kadn bu rüyayı görmesi çocuğunun ölmesine işarettir gibi tövbe tövbe .psikolojim bozuldu iyice akıl verin bana lütfen

hiçbir rüyanın tabirini okuma
suya anlat
gündüz niyetine deyip geç

çnükü filmler bilinçaltı falan hiç normal rüya gören yok çevremdeki hamilelerde de bende okuyordum
psikolojim bozuldu bakmıyorum artık

Gunaydin evet canim bende varim ve 3 saat dahi uyuyamadim gece.saglikli mi herseyi tam mi ve tabi cinsiyeti ne diye dusunmekten.Allah hepimize hayirli saglikli uzun omurlu bebeler versin ins...
Güzel haberlerle gel inşallah canım resim getirmeyi unutma :)

Yaa bu ne güzel bir Öneri üniversite yıllarında soluksuz izlerdim Friends i , çok teşekkürler bunu değerlendirecem hemen

Bende bazen çok saçma sapan şeyler görüyorum canım ama tabire falan bakmıyorum sende bakma depresyona sokma kendinide bebişide. Hamilelikteki bu rüyalar normalmiş

Ben erkek olduğunu bilene kadar kızımla Nil diye sevdik. Çok güzel isim canım.

Haklsın canım suya anlatayim en iyisi rüya tabirleri insanın psikolojisini bozuyor gerçekten bakmicam artk

Hiç bakma öyle saçmasapan sitelere geleceği olacak şeyleri Allahtan başka kimse bilemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…