- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele ben daha cahilim yeni öğreniyorum hafta hesaplamaya devam edelim ay İçin soranlara 5 bitti deriz artık:) Ben bir temizlik yemek ütü yapıp geliyorum:))))Ayyy bende baktım sen deyince ama 5 bitti altıya girdim şu aydan bu aya girdim ben pek anlamıyorum oğlumda beynim yandı bu yüzden biz türk milleti 9a girince doğururuz sanıyoruz ya 9 oldum hala doğmadı diyordum meğersem 9 ay dolacakmış cahilim bu konuda![]()
Yav ben kocamı görüyorum sürekli Yok eve gelmiyor yok geç geliyor hırsız geliyor uyanıyorum tekrar uyuyunca filim gibi kaldığı yerden devam ediyor yazık kocamda kabus görüyor sürekli benim hormonlardan oda etkileniyor heralde[/QUO
Gunaydin canim,
O hirsizlar bende de var ya 2 gun once sesim bile cikmis uyurken.ama tabii o kadar bagirmaya esimi ruyamda yine uyandiramadim. :) ben kalkip baktim hirsiza.
Evet canim ortak renkler alabilirsin çit çitli bodyleri mesela turuncu beyaz yeşil vs. Zaten eskimiyolar cabuk büyüyüp fazla gitmedikleri icinzaten Allah nasip ederse 2 tane daha düşünüyorum en az o yüzden bol da alsam sonrakilere kullanırım inşaallah elimi korkak alıştırmayı düşünmüyorum![]()
Bende mutfağı ortaligi toplayayım bariHele ben daha cahilim yeni öğreniyorum hafta hesaplamaya devam edelim ay İçin soranlara 5 bitti deriz artık:) Ben bir temizlik yemek ütü yapıp geliyorum:))))
Günaydın hayırlı haberlerle el inşallah :)Herkese günaydınbugün benim de doktor kontrolüm var organlarına bakacakmış İki hafta sonra da detaylıya gidecem. İnşallah bugün herşey yolunda çıkar. Tetanoz aşısını her iki hamileliğimde de yaptırdım hatta ikinciden sonra kalan dozları da yaptırıp 5 e tamamladım. Şimdi yaptırmam gerekiyor mu Bilmiyorum
Çok guzel bir duygu ya tarifsiz derler ya aynen oyle rabbim isteyen herkese tattirsin insbizde iki gündür sohbet ediyoruz tam akşamüstü ben konusuyorum o tepikliyor :)
Kiz deme oyleBenim oğlanda çok oynardı ama babasına sevgisinin 10da biri yok bana sipanin
amin canım inşallah :)Çok guzel bir duygu ya tarifsiz derler ya aynen oyle rabbim isteyen herkese tattirsin ins
Canim daha once yazmistim buraya aldiklarimi. 0-3 ay aldiklarimi tekrar yazayimben bir de alacağım şeylerden kaçar adet almam gerektiğini bilemiyorum.
Örneğin 0-3 ay kaç tane body almam gerekir, evde kurutma makinesi var sürekli yıkayıp kurutabilirim ama yine de kaç tane yeter bilemiyorum 10 tane yeter mi mesela?
Canim zaten belli bir aydan sonra demisim. Simdi donmesi gerekir dememisimcanım daha çok erken değil mi dönmeleri için zaten daha dönse bile tekrar değiştirebilir durumunu bence
Ya ben yerim onun tekmeleriniEvet canim biliyorum daha çok döner de insallah böyle kalmaz son aylar işkence olur yoksa alt tarafı tekmeleyen bi bebek düşünseneyoksa sezaryen olucam zaten cok-da önemli değil dönüp donmemesi
Senin kahkalarindan guzel muzik mi varamin canım inşallah :)
hareketli müzik seviyor benim oğluşum bide benim kahkaha atma sesime tepkisi çok güzel
mozart açıyorum arada ama tık yok :)
Hem erkek hem de daha şimdiden kıpır kıpır annem bile diyor ki bu paşa hareketli olacağa benziyor , bir de babasına çekerse hiç yerinde durmazErkekse kork bebeğim eskidenmis kundağa sarıp da beşikte kıpırdamadan dur deyince duran bebek akşam babası banyo yaptırdı çıkmam diye ağladı atladı banyodan koridora koşa koşa ay bu halimle ayağı kayar da düşer diye bende arkasına fırladım hem onun hem kendim için kalbim patladı korkudan
Inşallah olur ya benimde karnında ki düşkün olur bana insallah babası gelince cilve yapar kucağından inmez akşama kadar bana hiç gelmiyor nedenseKiz deme oylebana düşkün olshn :)) saka bi yana ikimizede düşkün olsun
ama en çok bana :))
![]()
Tam olarak ne zaman başladı canim ilk tekme yada donme gibi bariz gissettigin kaçıncı hafdaydiBeni sen göreceksin burda ki kızları ne daralttim ama rahatlayinca emin ol daha güzel hissediyorsun ayrıca ben şuan 21+2 oldum bugün doktor sen periyodik bir hareket bekleme çok küçük daha 28 den sonra sabitlenir dedi oyuzden relax olmakta fayda hem bebek hemde biz için en iyisi
kızlar bu ikinci hamilelikte hareketler erken hissedilir ve karın erken çıkar tezi bende çürüdü hiç hissetmiyorum ve 8 kilo almama rağmen karnım asla hamiş göbeği gibi değil
Gorumcemin bebeği dönmedi mahvoldu kadın doğana kadarYa ben yerim onun tekmelerinitabi şu an pıt pıt ama o zamana nasıl olur bilemediğimden hiç o açıdan düşünmedim
ama olsun yine de tüm tekmelerini yerim
![]()